Rüştü'den Aziz'e Cevap

yıllar öncesinde kaldı ama yinede adım gibi hatırlıyorumki rüştüyü döven kişi aylarca aziz yıldırımın yanında dolaştı ve onun yakın koruması gibiydi, aziz yıldırım dövdürmemişse bile rüştüye saldıran kişiyi yanında barındırması bile böyle bir yorum yapabilmek için yeterlidir. konuya gelınce rüstü adam gibi adamdır, 6 pasın içinden golü atamayan beceriksiz futbolcularına baksın fenerbahçe

iLLa koruması yanında gezen birinin başkanınmı dövdürmesi gerekiyo onu düşünen kendi içindeki kötülüğüdür 2 densiz orda arabasına denk gelmiş dövmüşse kabahat başkanamı atılmalı ...rüştü de hem inkar etmıyor zaten kabul etmıs olayları.....bu kadarmı zor adam etmez yapmaz demekle temize cıkarmak ıstıosunuz adamı ...yapmasa senaryomu yazıo aziz yıldırım

iLLa koruması yanında gezen birinin başkanınmı dövdürmesi gerekiyo onu düşünen kendi içindeki kötülüğüdür 2 densiz orda arabasına denk gelmiş dövmüşse kabahat başkanamı atılmalı ...rüştü de hem inkar etmıyor zaten kabul etmıs olayları.....bu kadarmı zor adam etmez yapmaz demekle temize cıkarmak ıstıosunuz adamı ...yapmasa senaryomu yazıo aziz yıldırım

kendi takımının kalecisini yaka paça döven adamı yanında barındırması doğru diyorsun yani, çok ilginç. Zorbalıkla başarı sağlanmıyor bunu artık öğrenmesi gerekiyor :) bu arada Rüştü, Yıldırımın bu iddialarını yalanlamıs telefon baglantısında, sen neye dayanarak kabul etti diyorsun?

kendi takımının kalecisini yaka paça döven adamı yanında barındırması doğru diyorsun yani, çok ilginç. Zorbalıkla başarı sağlanmıyor bunu artık öğrenmesi gerekiyor :) bu arada Rüştü, Yıldırımın bu iddialarını yalanlamıs telefon baglantısında, sen neye dayanarak kabul etti diyorsun?

haberiniz yok heraLDe :D bjk yönetiminden biri çıktı açıklama yaptı arar konuşur sizene diyor :D bu ne demek :D kendi yöneticisi bunu diyorsa rüştü nabsın :D tabiki öle şeyler yapmadım dicek :D siz kafanızdan hayaller kurun bir gün gerçeklerle yaşayarak 4 cülükler 5cilikler yaşayarak kendinizi avutturun bize bu mutluluk veriyor 6 pasın ıcınde atamayarak sampıyon olamayan biziz sizi ilgilendiren ne onu anlamadım? hadi esen kal ...

haberiniz yok heraLDe :D bjk yönetiminden biri çıktı açıklama yaptı arar konuşur sizene diyor :D bu ne demek :D kendi yöneticisi bunu diyorsa rüştü nabsın :D tabiki öle şeyler yapmadım dicek :D siz kafanızdan hayaller kurun bir gün gerçeklerle yaşayarak 4 cülükler 5cilikler yaşayarak kendinizi avutturun bize bu mutluluk veriyor 6 pasın ıcınde atamayarak sampıyon olamayan biziz sizi ilgilendiren ne onu anlamadım? hadi esen kal ...

buluttan nem kapar hale gelmişsiniz, atlatamadığınız şoka veriyorum. beşiktaş yöneticisi tabiki "sanane" diyecek ki sonuna kadar haklıdır. neyse sende sağlıcakla kal

Anonsu Rüştü Yapmış.
TS-FB Maçında KaLede Rüştü Varmış.
Kadıköyü Rüştü Yakmış.
Boş KaLeye GoL Atamayan GüLizarı Fenere Rüştü KakaLamış. BLa BLa BLa
Aciz Başkan Eskiden İstifa Eder Sonrada Satın ALdığı İnsanLara Geri Dön Çağrısı Yaptırırdı.
YıLdırım Bu Sefer 3 Gün Kadar Geç KaLdı ve Her Zamankinden FarkLı Bir YoL İzLedi Ama Artık Bu OyunLara Kimse GeLmez.
Basın ve Fenerbahçe 4 KoLdan SaLdırıyor Kendi SaLakLıkLarını Örtmeye ÇaLışıyor.
BeşiktaşLı KardeşLerimden Ricam Bu Tarz İftiraLara KuLak Asmayın.
Ayrıca ŞampiyonLukLar BöyLe Masa Başında KazanıLıyorsa F.Bahçe 3 Sene DeğiL 33 Sene Üst Üste Şampiyon OLurdu DeğiL Mi Aziz?
Türkiye'de FutboLunda Tadı Tuzu KaLmadı Nerede O ŞerefLi, OnurLu, CentiLmen SebaLar, CanaydınLar.

3357atk.jpg
2cqzq4x.jpg

Seç Beğen Oku
Aziz Kendi becriksizliklerini , ona buna pislik atarak saklamaya çalışıyor .
Tüm fb'lilere yukardakilerden seçmeler tavsiye ediyorum
Ha Lafonten - Ha Aziz
ikiside inandırıcı değil nede olsa , ikiside MASAL YAZIYOR .
:durdurun

ya erdem ne kadar basıt soluosun be bılader klüp baskanı kendı futbolcusunu dovdururmu hıc akıl var mantık var ordan 2 densiz cıkmıs arabasıyla denk gelmıs dovmus başkan dovdurse takımda daha once veya sonra tutarmı hıc

O kadar kolay yanı Fenerbahce de tesıslerın ıcıne gırıp futbolcu dovebılmek =)) Aziz sureklı soylemıyor mu klupte benden ızınsız kuş uçmaz dıye bırak artık su tek yanlı konusmayı futbol bılgın var dıye bılırdım Dai ama yanılmısım

..єЯDєM..;5016990' Alıntı:
O kadar kolay yanı Fenerbahce de tesıslerın ıcıne gırıp futbolcu dovebılmek =)) Aziz sureklı soylemıyor mu klupte benden ızınsız kuş uçmaz dıye bırak artık su tek yanlı konusmayı futbol bılgın var dıye bılırdım Dai ama yanılmısım

bi kere aç bak :D futbol bılgın derken rüştü nerde dövülmüş tesisten çıkarken yolda onunu kestılerde dövdüler ya abicim birde modsun yapma gozunu seveyım tamam ben susuyorum sız haklısınız :D töbe estfrullah ... yanına almışsın 2 tane besıktaslı cepheyıde kurmussun burda yorum yapıosunuz ...konuya bak yoruma bak hangi bölümdeyiz?takmışsınız dövdürdülere :D

bi kere aç bak :D futbol bılgın derken rüştü nerde dövülmüş tesisten çıkarken yolda onunu kestılerde dövdüler ya abicim birde modsun yapma gozunu seveyım tamam ben susuyorum sız haklısınız :D töbe estfrullah ... yanına almışsın 2 tane besıktaslı cepheyıde kurmussun burda yorum yapıosunuz ...konuya bak yoruma bak hangi bölümdeyiz?

Sende modluk yaptın sen oyle mı yapıyordun ?? Cephe kurmama gerek yada boyle bırseye ıhtıyacım da yok ıhtıyacda yok kımse ıle de bırlık olup msj atmıyorum kusura bakma ıyıce uçtun sen.. Yazılanlara cvp verıyorum senden baska herkes gercegı gorebılıyor bunlara Fenerlı arkadaşlar da dahıl ama sen yazık kı tek düzelıge devam et..
Sen yaza dur cvp vermeyecegım sana futbolu bılenlerle konusmayı tercıh ederım...

MozoLe Miяach;5016997' Alıntı:
Bu arada bursadan goL haberimi var 2-2 miiiiii 2-2 mi ??????? doğrumu ?? doğrumu ?? doğru değiL mi ??? inanıLır gibi değiL böLe maç görmedım ben...

:) :) :)

ULan Mert Ne Adamsın :):)

..єЯDєM..;5016996' Alıntı:
Sende modluk yaptın sen oyle mı yapıyordun ?? Cephe kurmama gerek yada boyle bırseye ıhtıyacım da yok ıhtıyacda yok kımse ıle de bırlık olup msj atmıyorum kusura bakma ıyıce uçtun sen.. Yazılanlara cvp verıyorum senden baska herkes gercegı gorebılıyor bunlara Fenerlı arkadaşlar da dahıl ama sen yazık kı tek düzelıge devam et..
Sen yaza dur cvp vermeyecegım sana futbolu bılenlerle konusmayı tercıh ederım...

senin eski halini özledim daı çok degısmışsin çokkkk cephendekiler seni kirletiyor şekil a daki gibi....neyse a.e.o kim futbolu biliyor görüyoruz :D yukarıdaki arkadaşların bildiği kesin :D yanlız sana tavsiyem biraz tarafsız ol en çok o yakışır sana...beşiktaşlıyım yorumları yapıp kafana göre uydurma yorum yapma rüştüyü nerde dövüldüğünü iyice araştır sonra tartışalım burda

Geri