Rüştü'den Aziz'e Cevap

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, yaptığı açıklamalara yanıt verdi...

2rdxmd4.jpg

Rüştü Reçber NTV Spor'a yaptığı açıklamada, başka takımlarda forma giyen futbolcu arkadaşlarını arayarak, "Fenerbahçe'yi yenin" dediği şeklindeki suçlamaları yalanladı. "Rüştü'nün yediği goller de şaibeli mi o zaman?" sözleri karşısında şaşırdığını ifade eden siyah-beyazlı takımın file bekçisi, hukuki yollara başvuracağını açıkladı.

Rüştü'nün çarpıcı açıklamaları şöyle:
"Şuan dışardayım. Medyadan arkadaşlarım arayarak, konuyla ilgili bilgilendirdi. Brincisi 20 yıldır futbolun içerisindeyim. Diğer takımlarda da çok arkadaşım var. Ankaragücü, Kasımpaşa, Trabzonspor deniyor. Böyle birşey varsa ispat etsinler. İspat edilirse futbolu yarın bırakırım. Fenerbahçe camiası yanında denizde kum tanesiyim. Ayrıca özel görüşmelerim kimseyi ilgilendirmez. Fenerbahçe'nin başarısızlığı namına suçlanıyorsam, bunun hesabını vermek zorunda kalacaklardır. Böyle konuşmaları kendi takımım çıkarına da, başka takımın aleyhine de yapmam. Bu insanları arayıp 'şunu yapın' demem söz konusu değil. Böyle birşey ispat edilmek zorunda. Büyük bir zan altında kalıyorum. En ufak bir şekilde lekelenmeme müsade etmem. Ahlaki yapım buna uygun değil. Zaten bunlara ne maddi, ne manevi gücüm vardır. Üzüldüm. Ekmek yediğim yer orası. Hukuksal yapılcak birşey de varsa sonuna kadar gideceğim."

Rüştü'den Yıldırım'a cevap! - HTSpor.com

sence haklı..!

klasik a. yıldırım olayı.
Dikkati başka tarafa çekip başarısızlıklarının üzerini örtmek;)

yenilgiyi kabullenmemek derim ben buna
simdide rüstümü demiste feneri yenmisler yahu tam deli aciklamasi derim ben bu aziz yoldirimin yaptigina miyonluk takimsan oynayacaksin yada milyonlarini dogru adamlara harcayacaksin
rüstü ile olsaydi bu isler fener bu her sey beklenir

İstifa Edip Tekrar Tekrar Başkanlık Koltuğuna Oturan Birisinin Bu Sözlerine Şaşmamalı Kaalede Almamalı.
Fener Trabzon'u Yenip Şampiyon Olsaydı Bunlar Hiç Konuşulmayacaktı,
Neyse Canım Sağlık Olsun Fenerbahçe Büyük Camia Bir Şampiyonluk Onları Etkilemez.

Rüştü bilmem kaç senedir Fener'in kalesini korudu ve A Milli Takım kalecisi.

Rüştü'nün kişiliğini iyi biliyorum.

Aziz Yıldırım vaktin doldu artık.

aynen aziz başarısızlıklarını örtmeye çalışıyor kamile ya..sen ne bişey bekliyon bizden lan git yen şampiyon ol..55bin kişinin önünde 2.kez son haftada şampiyonlugu verdiniz..

3 sene arkaarkaya şampiyon olamazsam bırakırım diyen AZİZ NEREDEEE :D:D

Bunun doğru olması imkansız Rüştü öyle biri değil...Ama aziz yıldırım böyle bi acıklama yaparak Rüştünün bile araya 1-2 baglatı sokarak fenerbahçeyi kupadan men edebilegini idda ediyosa kendi külübünü küçük düşürmekten baska bi şey yaptıgı yok yani fener rüştünün aradıgı 2-3 futbolcu sayesinde şampiyonlugu kaybetti öylemi :durdurun

Aziz sus harbiden sus..Konuştukca yerin dibine giriyorsun..Kendı taraftarın biLe sana sırt çevirmiş durumda haLa ne zırvaLıyorsun aLLah aşkına ??

Sayın Aziz Yıldırım yıllar önce Rüştü yu tesıslerde dövdüren sizlerdınız ?? O olaylarıda aç ıstersen kendın batarken Fenerbahce camiiasını ve turk futbolunuda batırma ıstersen....

Ya Bırakın da Aziz Bey Dışarıya patlasın y0ksa İmme İnecek Herife :)

zaten başarısızım dıyor adam konu o degıl mevzu rustunun yaptıgıdır :D sız bunu çarptırıyorsunuz asıl :D yaptım demiş akşamda acıklama yapmıs bu konu cok geride kalmış...

..єЯDєM..;5015866' Alıntı:
Sayın Aziz Yıldırım yıllar önce Rüştü yu tesıslerde dövdüren sizlerdınız ?? O olaylarıda aç ıstersen kendın batarken Fenerbahce camiiasını ve turk futbolunuda batırma ıstersen....

ya erdem ne kadar basıt soluosun be bılader klüp baskanı kendı futbolcusunu dovdururmu hıc akıl var mantık var ordan 2 densiz cıkmıs arabasıyla denk gelmıs dovmus başkan dovdurse takımda daha once veya sonra tutarmı hıc

Türk futbolunun en mert, en düzgün, en adam gibi adamı Rüştü. Aziz önce kendine baksın.

ya erdem ne kadar basıt soluosun be bılader klüp baskanı kendı futbolcusunu dovdururmu hıc akıl var mantık var ordan 2 densiz cıkmıs arabasıyla denk gelmıs dovmus başkan dovdurse takımda daha once veya sonra tutarmı hıc

yıllar öncesinde kaldı ama yinede adım gibi hatırlıyorumki rüştüyü döven kişi aylarca aziz yıldırımın yanında dolaştı ve onun yakın koruması gibiydi, aziz yıldırım dövdürmemişse bile rüştüye saldıran kişiyi yanında barındırması bile böyle bir yorum yapabilmek için yeterlidir. konuya gelınce rüstü adam gibi adamdır, 6 pasın içinden golü atamayan beceriksiz futbolcularına baksın fenerbahçe

kendinden başka herkeste suç arama psikolojisi bu Aziz in yaptığı

Geri