Rüştü, MiLLi Takımı Bıraktı!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Beşiktaş'ın kalecisi Rüştü Reçber, Kocaeli'nde düzenlenen bir etkinlikte, Milli Takım'ı bıraktığını açıkladı.

59540_news.jpg

Kocaeli'de bir dershanenin düzenlediği etkinliğe katılan Beşiktaş ve Milli Takım'ın kalecisi Rüştü Reçber, 14 senedir giydiği milli formayı artık giymeyeceğini söyledi.

Sabah'ın haberine göre, Ermenistan karşılaşmasının kendisinin son milli maçı olduğunun altını çizen tecrübeli kaleci, görevden kaçmayacağını da vurgulamayı ihmal etmedi.

Genç öğrencilerin soruları üzerine, idolünün Danimarka ve Manchester United'ın efsane kalecisi Peter Schmeichel olduğunu belirten Rüştü, şu an ise Iker Casillas'ın çok iyi bir kaleci olduğunu söyledi.

2002 Dünya Kupası'nı unutamadığını da sözlerine ekleyen 36 yaşındaki file bekçisi, "Türkiye-Brezilya maçında yenildiğimiz için çok üzülmüştüm, yine aynı sene Güney Kore ile oynadığımız maçta kazandığımız için çok sevinmiştim" dedi.

Gençlerden gelen bir diğer soru ise, gol krallığının zirvesinde yabancı golcülerin bulunması üzerineydi. Kısa bir dönem Barcelona forması da giyen tecrübeli kaleci, "Son dönemlerde eskiye göre çok önemli santroforlar çıkaramıyoruz" açıklamasını yaptı.

logo_hp.png

Nie Bırakıyo La :saskin

Beşiktaş' ı ne zaman bırakıcan Rüştü?

elimizde bi rüştü wardı baklaım sımdı kıme bagıracaz....bence Türkiyenını en ıyı kalecsıydı tamam hataları oldu maclarda ama her kalaecının olur...sımdıden soluyorum 2-3 yıl mıllı takımdan bı halt olmaz......wolkan a kaldıysa ısımız halımız duman mal wolkan....rustunun yarısı bıle dııl o kadar soluyorum genc bı kalecı bulunmalı su an eldekılerden bı halt olmaz hakan da dahıl....

yılların rüstüsü işte, eninde sonunda bırakacaktın tabii.

Daha öncedende bırakmıştı. Zorunluluktan geri dönmüştü. Yine bi zorunluluk çıkmazsa dönmez. 40. yaşına kadar oynar bence.Beşiktaş 'ta avrupa maçlarında ve büyük maçlarda oynasın yeter. Hakan'a güven olmuyo o varken fark yiyoruz. Milli Takım için Sinan bolat denenmeli. Volkan'dan daha iyidir heralde

Geri