Q7 [ Quaresma ] Beşiktaş'ta [Tek BaşLık]

heLaL olsun valla...

İLLede Roman OLsun İster Çamurdan OLsun...
WeLcome To Besiktas Cigano!! :)

Tüm Çarşı Q7'ımızı KarşıLamak Icın HavaLimanında oLucak.. Hayatında Hiç Görmedigi,Takımı Uğruna öLmeyi Göze aLmış İnsanLarı Görünce Eminim Daha Bi İstekLi Oynayacak.. ;)

[video=Besiktas Fans "CARSI" The Best Of The WorLd]1428[/video]

işte budur resmi olarak okeylendiğine göre inanabiliriz olay budur görüyorsunuz nasıl heyecanlandı isteklendi taraftarımız.. eminim ki bu pozitifliği bu heyecanı ve büyük taraftarı gören Q7 de yıldızlığını sahaya dökecektir.. hayırlı olsun kartalıma

Hayırlı olsun camiamıza.

Hadi hayırlısı olsun. Benim umudum yoktu bu transferden. Demirören kedi olalı bi fare tuttu sonunda :D

Beşiktaşıma hayırlı uğurlu olsun... Ne zaman gelicekmiş Türkiye'ye bizde gidelim karşılayalım adamımızı :D

Tv de alt yazıyı gorunce evdekı mısafırlerı unutup bagırdım =)) Sonunda Demirören yaptı yapacagını Q7 ye gıydırdı Sıyah Beyaz formamızı ŞükürLer Olsun ohh beee :)

Cigano HOŞ GELDİN

16kypmb.jpg

Beşiktaş'ıma hayırlı uğurlu olsun..

nihayet bee nihayet..Carev'den sonra böyle bir transfer yapmamıştık..

o siyah-beyaz forma sana ne kadar yakışacak Q7 bir bilsen..=)

hayırlı olsun besıktasa...lıge renk katar ınsallah

Helal olsun Beşiktaş'a. Tebrik ediyorum.

Fenerbahçeliyim, Beşiktaş için hayırlı olsun diyorum. böyle kaliteli futbolcuları Türkiye liginde izlemek güzel olacak.

Querazmaaaa oleyy oley oleyy

ya şu dar zamanımda bide forma parası çıktı şimdi söz verdik alacaz artık. feda olsun kartalımaaa

Geri