PUSU [ Türkiyenin Ilk 3 Boyutlu Macera Oyunu ] [ HH UPLOAD ]

arkadas sen onu yanlıs yapmısındırrr

ellerine sağlık arkadaş saol...

paylasım için tesekkurler....

upload için teşekkürler ama grakifkler berbat görünüyor. Crysis i de Türk firması yaptı ama grafiklere bakın birde :)

Çok süper OLmuş ama İndiremedim Ya

Problemsiz indirdim sağulun crack oyunun içinde de var eğer oyunu burdaki linklerden indirdiyseniz ayrıca rqapidle boğuşmanıza gerek yok demektir bilginize.
O kardar indirdik demi oynayak hadi ben kaçtım:)

Evet Arkadasim Bi Pcye Sadece Bir Kere Yüklüyormussun Amac Korsan i Önlemek Ama Belirttigim Üzere Crack ´i Yaninda Verdim ;)

neron dostum crackı yanında demişsin ama bazı arkadaşlar crackı birkere yaptıktan sonra masa üstündeki kısayoldan oyunu başlatmaya çalışıyo her halde oyuzden oyunu başlatamıyor... :goz:
ARKADAŞLAR CRACKI HERSEFERİNDE UYGULAMANIZ GEREKIYO tavsiyem crackı oyunun kurulduğu yere atın sonrada masa üstüne kısayol yapın oyunun kısayolunuda silin....:biggrin

Ben oynuyorum pc ertesi günü pc'yi açınca oyun yine key istiyor:saskin herseferinde aktifleştirmekten bıktım usandım:melek

aslında böyle türk yapımı oyunları bu şekilde indirmek ne kadar doğru bilemiyorum.keşke herkes orjinalini alsa ama elden ne gelir..emeğine sağlık...tşkkr

kernel32 dll

kernel32 dll hatası verıyo arkadaslar crazck dosyasını çalıştırınca yardımcı olursanız sevinirim

yabancı oyunlara yapında ama türk oyunlarına crack yapılması taraftarı değilim biraz daha gelişmmesi lazım sektörün bence ama yabancı oyunları istedğiniz gibi cracklayın bence meğe saygı

dostum çokk saol linkleri koymuşun ama oyunu etkinleştirmek için kod istioo kodu yazarmısınn lüüttfeenn

emeğine sağlık baba çok makbule geçti valla

ya arkadaşlar hepinizin emeğine sonsuz saygılar sunarak....ben oyunu indirdim fakat oyunu rar dan çıkarırken hata veriyo(.......data1.cab şifreli dosyasında CRC hatası ) gibi iki tane hata veriyo ve oyunu kurmaya gelince kurmuyor....oyunu yüklerken data1.cab kaynak dosyası bulunamadı diyor.....bu konuda yardımcı olurmusunuz.....

hepinize saygılar....
evet bu arkadasa gelen hatanın aynısı banada geliyor .. sadece bu oyun ıcın degıl baska programlar ındırdıkten sonrada aynı hatayı alıyorum. Hatayı aldıgım programlar Zipli dosyalardan oluşuyor .. yardımcı olrsanız sevirim ..

Eline sağlıkta senin dediklerinin aynısını yapıyorum tam alttan simgesi cıkıyor kapanıyor oyun acılmıyor.
Bi Sefer Oyuna Girdi Ekran Siyah Bekle bekle acılmıyor oyun dondu oyunuda kapatamadım sorun nedir acaba.

Arkadaşlar istediğinz yabancı oyunu cracklayın ama daha kaliteli Türk oyunları oynamak istiyorsanız lütfen emeğe saygı gösterin. Bu oyunun orjinal piyasa fiyatı 1 yıl önce 19 liraydı. şimdi daha ucuz olduğu kesin. Lütfen...

Geri