PUSU [ Türkiyenin Ilk 3 Boyutlu Macera Oyunu ] [ HH UPLOAD ]

onur_lu_96' Alıntı:
bende de etkinleştirme kodu istiyo kod ne söylersen çok iyi olur

kodu girmene girek yok crak dosyası var ona iki kez tıkla daha sonra çakan tıkla ve c proğram files pusunun içerisinden resimli pusuyu seç oyun açılır

benimde bir sorunum var oyunu güzelce oynuyorum ikinci bölüme geçtiğimde otomatikmen oyundan çıkıyor pc yadım edin lütfen

Neron TŞk Ederİm EmeĞİn İÇİn
Dedİklerİnİ Harfİyen Uyguladim Ama Hata Verİyor Ve Kapaniyor

Evet Bende De Hata Verİyo..galİba Oynayamicaz Bu Oyunu :(

Bİrİsİ Bİze Kodu Bulsun Plssssssss

sağol

eyvallah neron kardeş sağolasın :clap

TeŞekkÜrler

arkadaşlar bu crackle ilgili son açıklama olsun lütfen. crack dosyasını önce C/Program Files/Pusu dosyasının içine kopyalıyoruz. daha sonra yine bu crack dosyasını çift tıklayıp açılan pencerede yine aynı dosya içerisinde bulunan Pusu.exe'yi tıklayıp aç diyoruz. ve böylece kesintisiz hatasız oyuna giriyoruz. gelelim oyuna: oyun olağanüstü konusuyla beni resmen büyüledi. açıkçası bir türk tarafından böylesine muhteşem bir oyunun ortaya konması beni gururlandırdı. oyun bir konu bütünlüğü içerisinde gelişiyor. ve grafikleriyle müzikleriyle ortaya mükemmel bir oyun sergilenmiş.peki bu güzel oyunun hiç mi eksisi yok. var hem de çok büyük bir eksi. bu kadar harikulade giden bir oyunun finalini aynı derecede olağanüstü kötü yapmışlar. tam heyecanın doruklaruna ulaşmışken oyun iğrenç bir finalle sona eriyor. ama yine de herşeye rağmen fazlasıyla heyecanlı ve zevkli bir oyun. neron arkadaşa da çok teşekkürler...

ya arkadaşlar hepinizin emeğine sonsuz saygılar sunarak....ben oyunu indirdim fakat oyunu rar dan çıkarırken hata veriyo(.......data1.cab şifreli dosyasında CRC hatası ) gibi iki tane hata veriyo ve oyunu kurmaya gelince kurmuyor....oyunu yüklerken data1.cab kaynak dosyası bulunamadı diyor.....bu konuda yardımcı olurmusunuz.....

hepinize saygılar....

ya arkadaşlar hepinizin emeğine sonsuz saygılar sunarak....ben oyunu indirdim fakat oyunu rar dan çıkarırken hata veriyo(.......data1.cab şifreli dosyasında CRC hatası ) gibi iki tane hata veriyo ve oyunu kurmaya gelince kurmuyor....oyunu yüklerken data1.cab kaynak dosyası bulunamadı diyor.....bu konuda yardımcı olurmusunuz.....

hepinize saygılar....

Arkadasim rarlar inerken bi hata olusmus anlasilan yoksa kendim dahil olmak üzere cogu kisi kurmayi basarmis , örnegin gebzeli arkadasim kurdu ve oynadi ...

partlari yeniden indirmelisin ...

yada tekrar dene dosyalara sag tikliyarak direk buraya cikart de :goz:

Burdan Yüklemedim Cd den Yükledim GüZel Oyun ..

arkadaslar vistada calisiyor mu bu oyun.vistaya kurdum hata bile vermiyo oyun hic acilmiyor
vistada calistirmanin bi yolu yok mu ?

partları indirdim ama yükleme bittikten sonra kod istiyor. crack ise dos dosyası gibi bir şey. acamıyorum. internet bağlantım yok. teşekkürler.

Geri