PUSU [ Türkiyenin Ilk 3 Boyutlu Macera Oyunu ] [ HH UPLOAD ]

dostum iyi güzel oyunu vermişsiniz.bizde güzel bi şekilde indirdik..ama bu aktiv kodu olmadan sence ne yapabiliriz.bunun içinde bi çözümün warmı yoksa 1 gün boşunamı uraştık anlamına gelior.başarılarınızın dewamını diliyorum

Crackda Sorun Yok arkadaşın anlattığı gibi yaparsanız Oyun çalışıyor

emeğime sağlı valla türkler bu oyun yapma işine iyden iye girişti inşallah tatmin edici sonular alırız ...:bow

paylAsim icin tsk ler ustad...ama yukledikten sonra (Bu oyunu kutusuyla birlikte satin aldim. Kitapcik arkasinda yazan kod:) boyle bir not geliyor yardimci olursaniz sevinirim...tekrar tsk ler

gece_prensin' Alıntı:
Crackda Sorun Yok arkadaşın anlattığı gibi yaparsanız Oyun çalışıyor
:victory :victory

yha bna da serial lazım onu istio

bende de kitapçık arkasındaki kodu istio ama malesef yok

ya kardeşim cd key varsa verin yok carak falan akıl vermeyin hata veriyo crak zaten

sa

hata raporu verıyo a.q sinir oldum yaa arkadaslar 1 kisi adam gıbı anlatabılırmı soylenenlerı aynen yapıyoruz ama olmuyo ıste

bi oyun yaptılar ılla kırpıcaklar ınsanı turk oyunu nede olsa kazıklar mılletı

cubel' Alıntı:
hata raporu verıyo a.q sinir oldum yaa arkadaslar 1 kisi adam gıbı anlatabılırmı soylenenlerı aynen yapıyoruz ama olmuyo ıste

bi oyun yaptılar ılla kırpıcaklar ınsanı turk oyunu nede olsa kazıklar mılletı
Sen oNce oYunu kuRmayı oqren oNdan Sonra geL ßurda ßo$ konu$ AdamLar sAna anLAtmı$ demi nasıL kuruLuCAqını Ve kurupDa oyNaYanLar Var Demekki Sorun SenDe...!Hemen Turk yazıLımcıLara Laf Atma

malesef gec kaldim link ler ölmüs...emeyi gecenlere saygilar

Linkler Saglam Maleys

neron 64 saol kardesim indirdim kurdum ama kod istiyor diyoki kutunun arkasinda yazan kodu ne yapmaliyim yardimci olursan sevinirim..

Abi alın oyunu vestel bayiinden yerli girişimci kazansın yoksa bi daha yerli oyunu N** görürüz.

dogru sölüyosunda kardesim ben suan yurtdisindayim..bide indirdim yani....

evet arkadaslar bu sorunu bilen varmiydi..kod istediyine dair..cözümü olmuyorsa bosuna indirdik desenize...

Arkadaşlar oyunu yüklemeye başlarken ram yetersiz dio oyunu yüklemiyo, fakat daha önce demosunu oynamıştım üstelik hiç bir sorun çıkarmamıştı, direk yüklemeye geçmenin bi yolu warmı ???

Böyle saçma sapan bir crack dosyası görmedim hayatımda. Kardeşim çok güzel paylaşımlar veriyorsunuz binlerce teşekkür ellerinize sabrınıza sağlık ama verdiğiniz paylaşımları yarım verdiğiniz zaman bunun hiç bi anlamı kalmıyor.... Herşeyden önce oyunu çalıştırmıyor ki bu crack dosyası. Ben vista 32 bit ultimate kullanıyorum ve hiç bi şekilde hata mesajı da alamıyorum ama oyunda çalışmıyor...

Arkadaşlar Bu oyunu normal oyunlar gibi masaüstündeki kısayolundan çalıştıramıyorsunuz. Oyunu oynayabilmeniz için oyunu kurduğunuz yere pusucrack.exe dosyasını kopyalayacaksınız ve çalıştırıp butona tıkladığınızda açılan pencerede oyunun kurulu olduğu klasörü bulup pusu.exe dosyasını seçeceksiniz. Biraz bekledikten oyun çalışacakmış sevgili neron un anlatmak istediği budur.
Bu normal prosedür.
Birde anormal olan var sevgili neron bunu atlamış ne yazıkki. Hocam vermiş olduğun crack hernedense her makinada çalışmıyor. Ve bazı arkadaşlarımızda bazı arkadaşlar yükledi ve oynuyor sorun sende gibi saçma sapan ithamlarda bulunuyor. Bu çok yanlış bişey. Arkadaşlar oyunun nasıl çalıştırıldığını yuklarda size anlattım sizce yanlışım varmı ? Yoksa ben neden çalıştıramıyorum sorun bende mi şimdi yoksa işletim sisteminde mi yoksa crack dosyasında mı?

teşekkürler emeğine sağlık deniyelim bakalım nasılmış

Geri