-1 yazıp bırakmıyorum, sebeplerinide yazıyorum, arkadaş desteğiyle değil objektif bakmaya çalışırım her zaman.
ps bölümüne baktığımızda
öncelikle bilgi konusunda yetersizsin ama çalışan bi adam bilgisi yetersiz olsada mod olamaz diye bişey yok
olabilir bence, gel görki sen sonralıkla yaptıklarınla dahada yetersizsin.
başlık açıyor sonra takip etmiyorsun,
örnek, bölümde yarışma ve bi tutorial başlığın vardı, katılanların emeğine saygısızlık olmasın diye
yarışmayla saatlerce ben ilgilendim, tutorilainde linkler hatalıydı o kadar yazdık düzelt diye sen bakmadın
çöpe attık.
başlık sayın yeterli çünkü çoğu kendi isteklerin, durmadan istek yaptın.
sürekli siten için birşeyler istedin, bir sürü kişiyede pm atmışsın istek istek istek ayrıca reklamınıda yaptın
ezberledi millet sitenin domaini, başka bi forumda isteklerinizi yazın yapayım diye sabit başlığın var ama millet kuyruğa
girmiş sen 0 istek yapmışsın, bi tane bile cevabın yok, başlıklar açıp arazi olmuşsun yani,
burda yayınladığın bi kaç çalışma var arkadaşlarına yaptırıp kendi adına eklemişsin,
daha dün birin mesajına karşılık gereksiz tartışmalara girmişsin,
bi de atışmayı seven tayfan var senin onlarla atışma dolu mesajlarını biz sildik.
arkadaşlarına güvendin sanırım, gerçektende onların sayesinde destek konusunda sıkıntı çekmessin ama sen ilgili
ve öğrenen biri olarak kal, rahat ve özensiz bi izlenimin var, burda mod olma.
yaw hastaydım şimdi iyice başım ağırdı, dark benide sil gerçekten bakamıyorum artık..
arkadaşlar ben yönetime 20 gün önce modluğum silinsin user olarak devam edicem demiştim zaten, ismim kaldıda :}