..::Protesto değil Birlik Olalım::..

çok haklısın emperyalizm öyle sinsi ki iğne de4liği kadar açıktan müslümanların içine sızmaya çalışıyo.

Eline Sağlıq . (;

Bu konu ile bana gelindiğinde çok düşünüştüm acaba nasıl olur die ama tam anlamıyla enine boyuna düşünüldüğünde birlikten başka çaremiz yok biz dostca kardeşce bir müslüman a bir türk e yakışır biçimde yaklaşırsak bu olaylara her zaman haklı çıkacağımızı ve islamın güzel ışığında her zaman doğrularla karşılaşacağımızı belirtmiştim ve bu böle de olmalı HUZUR ELBETTEKİ SADECE GÜZEL DİNİMİZ İSLAM DA allah bizi her zaman İslam sancağından kuran-ı kerim in ışığından Peygamber efendimizin yolundan ayırmasın inşallah

afillim, kardeşim, geciktim kusura bakma, bu konuda her zaman Allah'ın rızası için elimizden gelmesi gerekenleri yapmaya mecburum, biliyosun... ve konuya destek veren tüm arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum, işte HH farkı, işte HH kardeşliği

"Ceßren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapt edilmiş..." €vet Atatürk'ünde deDiği Gißi saDeCe toprakLarımıs için konuŞmuyorum bakınıs AB 'ye bizi almamak için bir sürü köstek koyuyorlar Neden? Çünkü biz onLar Gibi deiliz ßiz Müslüman'ız ve sonuna kadarDa öyLe kalaCaĞız .. yOk diyoLar ermeni soykırımı Kars'ı bize verin yok kıbrısı rumlara geri verin Türkiye 'mizi parÇalayarak Asya'ya giriş kapıSını araLamaya Calı$ıyoLAr aMa inanıyOrumki Türkiye ßunların hiÇ ßirine iZin vermeyeCek..

Çok güzel bi konu açmışsın arkadaşım...Sahip olduğumuz bu hak dini her zaman koruyacağız ve inş. Hz. Muhammed(s.a.s)e layık bi ümmet olabilmeyi başaracağız O nun yüzünü kara çıkarmayacağız...Rabb'inden korkan duyarlı Müslümanlar olarak...Tam destek arkadaşım...Elimden geleni yapmaya hazırım...Allah razı olsun...

böyle bi konu açtığın için öncelikle sana teşekkür ederim.tabi ki gereken desteği ve ilgiyi göstereceğiz...ALLAH (c.c.)razı olsun...

..::Avatarlar::..

i161730_avtdkpurple1.jpg
i161731_fgn.jpg
i161732_gul3.jpg
i161733_hilal.gif
i161734_thumbAllah15B25D.gif
i161735_thumbAllah2.jpg
i161736_thumbMuhammed5B25D1.gif
i161737_thumbnormalallah20red8wk.jpg

uyan ey gözlerim gafletten uyan
uyan uykusu çok gözlerim uyan

"yahudinin kastı dininedir inan"

uyan ey gözlerim gafletten uyan
uyan uykusu çok gözlerim uyan

sonuna kadar destekçisiyim kardeş, inşallah AYkut Kuşkaya'nın dediği gibi
"Uyan ey gözlerim gafletten uyan"

Uyanalım ve yahudiye, masona, ALLAH düşmanlarına gerekli dersi verelim

ALLAH için sevelim, ALLAH için "NEFRET EDELİM"

ALLAH bizimle beraberdir

Gazamız mübarek olsun

selam ve dua ile

Yüce Allah(c.c)bütün müslümanlar kardeşdir diyor.ve nitekimde böyle bütün müslümanlar bizim kardeşimizdir.İslam'a zarar vermek isteyenler ne yaparsa yapsın ne kadar uğraşırsa uğraşsın bizim dinimize yani Hak din olan İSLAM DİNİNE asla ve asla en ufak bi sekte bile vuramazlar en ufak bi zarar veremezler ha bunu yapmak için girişimlerde bulunabilirler butür girişimlerde bulundular ve bulunmaya da devam edeceklerdir ama bunların hepsi hüsranla sonuçlanacaktır ve nitekim şu ana kadarda öyle olmuştur bundan sonrada öyle olacaktır.ve herseferinde kürekleri boşa çıkacaktır boşa kürek sallayacaklardır.ben buna inanıyorum.ALLAH(c.c)bütün müslümanların bütün İSLAM ALEMİNİN yar ve yardımcısı olsun..

Rabbim Konuyu Açandan da
Mesaj Yazanda da Razı Olsun

Allah hepimizden tüm Müslüman Aleminden razı olsun mübarek günlerde Allah yar ve yardımcıları olsun

şimdi naçizane bi fikrimi paylaşmak istiyorum sizlerle;

hani televizyonlarda "Halk bunu istiyor (?)" diye söylemlerle yayınlanan bir sürü zırvaa programmlar varya, işte biz duyarlı kesim olarak bi tepki oluştursak da, desekki biz halkız ve biz bunları gerçekten istemiyoruzz!!! diye düşünüyorum bunu uzun zamandır, hani nasıl yapılır başarılı olunabilirmi bu konuda fikir paylaşımlarınızı bekliyorum, tabi bu konunun da burada tartışılması uygun görülüyorsa, öncelikle konu sahibi kardeşim?

Medya ne yazıkki satılmış kalemlerden oluşuyor kardeşim bunu yapsan bile yayınlanmaz dönen bütün entrikalardan insanları uzaklaştırmak için televoleler magazin programları biribizi gözetliyorlar gelinim olurmusunlar türedi insanları tv ye köle hale getirdiler ve bu gibi milli konularda yayın yapmıyorlar sadece pembe haberlerle herşey iyiymiş gibi lanse ediliyor ve insanlarımızda yiyor bunları ben şahsen haberler dahil tv izlemiyorum bu yüzden

f972196244.jpg

ef02c12f76.jpg

ALLAH%20is%20Great.jpg_thumb.jpg

vuslatsevdasi_muhammed.jpg

Her zaman destek hep beraber inşallah daha iyiye

tek yol islam!!!

sonuna kadar destekliyorum

bu arada crazy her zamanki gibi süpersin

Geri