..::Protesto değil Birlik Olalım::..

"İSLAM, BIR CAGRIDIR TUM NESILLERE VE CAGLARA"
Kardesimin bu cagrısını bır musluman olarak gonulden desteklıyorum....son gunlerdeki islama karsı yapılan kampanyalara karsı "cok yerınde" diyebilecegim bır konu olmus...Allah c.c. razı olsun...

İslam cagrısının en temel konularından bırı olan vahdet meselesi gundemdedır her zaman oldugu gıbı...muslumanların kanayan yarasıdır vahdet...ve her zaman gundemdedır vahdete karsı kafirlerın saldırısı...

parcalanmıs kalplere, degısık dusuncelere sahıp ve farklı hedeflere ve beklentılere dayalı bır toplum, tek bır dusunce altında birlesen ve dusunen ve aynı hedefe tek bir beklenti ile hareket etme noktasında "vahdet nimetine" ulaşan bir toplumla elbetteki aynı olamaz. Ferdi hareketler, basıbosluklar her zaman cehaletin ve gafletin habercisidir...cehalet ve gaflet ise beraberinde kisisel cekismeleri ve nefsani hareketleri getirir...bunun sonucu olarakta "böl parcala yut" amacına zemin hazırlanmıs olur...bu anlamda muslumanlar mutlak surette birlik beraberlik olma noktasında buyuk caba harcamak zorundadırlar ki islam dusmanlarının kotu emellerine zemin hazırlanmasın...

“Parçalanıp ayrılan ve anlaşmazlığa düşenler gibi olmayın. İşte onlar için büyük bir azap vardır.” (Al-i İmran 105). .

Vahdet, bizler için Allah'ın c.c. büyük bir nimettir. Vahdet bizler için bir arınma vesilesidir.Allah icin Kalplerin birleştirilmesi, kaynaştırılması ile oluşan bir kardeşlik, muslumanlar ıcın kurtulus kaynagıdır...Bir toplum anacak birlik ve beraberlik içerisinde oldugu surece hic bır guc tarafından mahkum edilemez ve parcalanamaz.

Biliyorumki toplum olarak vahdetten ve hatta islamı arastırma, anlama ve hayatın her alanında yasama konusunda gaflet icindeyiz ve buyuk eksıklıklerımız var...hayatta her sey bir seye vesiledir...ve her vesile yeni bir baslangıc habercısıdır...o halde tum muslumanlar olarak bu cagrıyı hayatlarımızda bır vesile sayalım..."din nasıhattır" hadisi serifi dogrultusunda bu cagrıyı kendımıze bır nasıhat olarak algılayalım..kendımıze Allah c.c. icin ceki duzen verelim..uyanalım bu gaflet uykusundan ve dırılelım yenıden..ve ogrenelim islamı ve iyi ameller edelim bildıklermızle..."Her kim bildikleri ile amel ederse Allah c.c. ona bılmedıklerını ogretır" hadisi kutsinin zirvelerine ulasalım...ve bu islami cagrıyı tum nesillere ve caglara ulastıralım...

bu cagrıya destek veren tum kardeslerıme gonulden tesekkur ediyorum ve Allah c.c. razı olsun diyorum...ve daha cok katılımın olmasını yuce rabbimden diliyorum..

i164657_409dy.jpg

i164656_99tn2js.gif

i164653_20ap4.gif

i164652_11dq9.gif

i164651_5.jpg

i164650_4.jpg

i164654_21kc4.gif

photoshopc' Alıntı:
Biliyorumki toplum olarak vahdetten ve hatta islamı arastırma, anlama ve hayatın her alanında yasama konusunda gaflet icindeyiz ve buyuk eksıklıklerımız var...hayatta her sey bir seye vesiledir...ve her vesile yeni bir baslangıc habercısıdır...o halde tum muslumanlar olarak bu cagrıyı hayatlarımızda bır vesile sayalım..."din nasıhattır" hadisi serifi dogrultusunda bu cagrıyı kendımıze bır nasıhat olarak algılayalım..kendımıze Allah c.c. icin ceki duzen verelim..uyanalım bu gaflet uykusundan ve dırılelım yenıden..ve ogrenelim islamı ve iyi ameller edelim bildıklermızle..."Her kim bildikleri ile amel ederse Allah c.c. ona bılmedıklerını ogretır" hadisi kutsinin zirvelerine ulasalım...ve bu islami cagrıyı tum nesillere ve caglara ulastıralım...

bu cagrıya destek veren tum kardeslerıme gonulden tesekkur ediyorum ve Allah c.c. razı olsun diyorum...ve daha cok katılımın olmasını yuce rabbimden diliyorum..

insallah.........

Saygı değer photoshopc abim bu konu üzerinde desteklerini ve yardımlarını eksik etmediğin için asıl teşekkürleri ben sana borçluyum bu çağrılarımıza umarım tüm iman edenler icabet ederler...

bu konuda yapılacak herşeye tam destek yapılacak başka şeylerde olmalı

yapılacak illa ki bişeler vardır ispik kardeşimde söylemişti ben bu ve bunun gibi bütün konularda yardıma hazırım benim aklıma gelen bu oldu herkes kendince bişeler bulursa destek var..

birlik olmak demek bence kuru gürültüyle olmamalı arkadaşlar gerçekten birlik olmak istiyorsak islam insan bölümüne girelim elimizden geldiğince bölümdeki konuları okumaya ve kendimizi bu alanda geliştirmeye çalışalım ayrıca hepinizden isteğim eğer bugüne kadar bi kuran meali okumamışsanız diyanet işleri başkanlığının mealini edinelim,okuyalım yok ben edinmem diyorsanız
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=79162 bu linkten okuyabilirsiniz
veya
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=500775#post500775
bu linkten pc nize setup'ını indirip kurarak (2 linkte diyanet mealidir) okuyabilirsiniz hepinize iyi forumlar ;)

crazyboy_9999 çok doğru demişsin zaten ilk sayfada asıl konuyu tam okuyanlar ettiğimiz ricalardan islam ve insan bölümüne yoğunlaşmamız gerektiğini söylediğimizi görmüşlerdir tam destek sözü veren arkadaşlarımızı unutmadık hepsini bekleyen bir sayfa var yeni paylaşımlar yeni konularla hepinizi bekliyoruz sözlerimizi tutalım..

kmardes can ve gönülden tebrik edrim senii ilk uzun die okumadım ancakk sonra okudum ve gercekten güsel bir paylasım... HEP DESTEK TAM DESTEK..........

Destekleriniz gücümüzü gösterir ve Asil duruşumuzun simgesidir. Tek isteğimiz konuyu baştan sona iyice okumanızdır..Ve vahdet çağrımıza icabet etmenizdir. Allah cümlemizden razı olsun

Geri