Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben vb'de yeniyim.XP sp2 kullanıyorum.vb de yaptığım ufak bir programı arkadaşın pc sinde denedim çalışmıyor.package yaptım o halde denedim olmadı.deploy yaptım onu denedim olmadı.Sorun nedir acaba?
Mesela bu arkadaş bir stok programı kullanıyor.Yeni format attı makineye ve o programı hemen kullanabiliyor ama Microsoft FrameWork kurmadı biliyorum.O programı nasıl kullanıyor peki?
Mesela bu arkadaş bir stok programı kullanıyor.Yeni format attı makineye ve o programı hemen kullanabiliyor ama Microsoft FrameWork kurmadı biliyorum.O programı nasıl kullanıyor peki?
Microsoft Visual Studio .Net gibi Yazılım Programlarıyla hazırlanan programları çalıştırmak için Microsoft .Net Framework gerektirir. .Net 2003 ile yazılmışsa Framework 1.1, .Net 2005 ile yazılmışsa Framework 2.0 a ihtiyaç duyulmaktadır. Windows XP SP2 kurulu bi bilgisayarda default olarak Framework 1.1 kurulu bulunmaktadır. eğer .Net 2005 ile yazılmışsa o programı kullanmak için Framework 2.0 kurmalısınız.
RAziel_18 arkadasım haklı.VB programları calısmak için runtime dosyaları dediğimiz dosyalara ihtiyaç duyar.Tabiki bu eski vb ler için gerekli, yeni VB sürümler .net tabanlı oldugu için onlar framework e ihtiyac duyuyor.