Projektör Fotoğraf makinesi GeLdi

Sh0ck

∂σğαℓ αƒяσ∂ιzуαк
Reaction score
0
nikon_s1000pj_haberici.jpg

ve Nikon'un hem fotoğraf makinesi hem de projektör olan modeli S1000pj'nin resmi tanıtımı yapıldı.

İlginç bir ürün olan Nikon'un S1000pj kodlu dijital fotoğraf makinesi 12.1 Megapiksel çözünürlüğe sahip. 5X optik zoom, ISO 64-6400, 2.7 inç LCD ekran, VR imaj sabitleme sistemi gibi özellikleri bulunan cihaz aynı zamanda projektör özelliğini barındırıyor.

Nikon'un bu ilginç modeli çektiği fotoğrafları ve videoları 40 inç (100 cm) boyutlarına kadar duvara yansıtabiliyor. Projeksiyon cihazı ihtiyacını ortadan kaldıran Nikon S1000pj'nin yurtdışı fiyatı 429.95 dolar olarak açıklandı.

Eline sağlık.

Ben bir Canon'cuyum :D

Kesinlikle doğru ama arada olympus da güzel seriler çıkarıyor.

profesyonel işi artk olympus da ... türkiyede evinin çevresindeki ağaçları çeken adam canon ve nikon alır işte :D

profesyonel işi artk olympus da ... türkiyede evinin çevresindeki ağaçları çeken adam canon ve nikon alır işte :D

Aslında bu düşüncene katılmıyorum. Tamam olympus iyi seriler çıkarıyor ama Nikon bile Canon'un hızına yetişemiyor bence. Hatırlarsan Nikon bir ara alanında bir numaraydı.

evet nikon kendi alanında bir numara olmuş olabilir bir ara ama senin de başta dediğin gibi canoncular bence çoğunlukta ..nikon kalitesiyle canon adıyla yaşıyor..aradaki ince farkı anlatabildim mi acaba..

bu da yapıldı demek ha :eek:
bize de görmek nasip oldu sonunda filmlerdeki teknolojileri.
bi de kullanmak nasip olsaydı....

evet nikon kendi alanında bir numara olmuş olabilir bir ara ama senin de başta dediğin gibi canoncular bence çoğunlukta ..nikon kalitesiyle canon adıyla yaşıyor..aradaki ince farkı anlatabildim mi acaba..

Birşey anlatmana gerek yok arkadaşım. Zaten herşey ortada. Burada yok nikon yok canon dicek halimiz yok :D

Ben Canon kullanırım sen Nikon kullanırsın.

Ama Nikon daha pahalı tabiki ve bununda bir sebebi vardır muhakkak ama ben o sebebi göremiyorum. Çünkü kalite aynı gibi :D

:hhsigara

Geri