Programsız - DNS'siz Youtube Ve Yasaklı Sitelere Girme =)

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Reaction score
0
Son zamanlarda dns'lerinde sapıtmasıyla (bi giriyor, bi girmiyor, bi bağlantı hatası veriyor, bi kastırıyor) sizlere bu paylaşımı sunmak istedim :D

Sallayın Programları - Dns'lerle oynamayı :durdurun

İnternet Explorer Kullanıcıları İçin Download Linki (711 KB):
http://rapidshare.com/files/122703894/engellenen_sitelere_giris_internet_explorer.rar
Rar pass:hackhell.com
:durdurun

Klasörü Rar'dan Çıkarın Ve Klasörün İçinden Çıkan Diğer Klasörü sık Kullanılanlar Klasörünüze Yapıştırın...

Mozilla Kullanıcıları İçin Download Linki (713 KB):
http://rapidshare.com/files/122704144/engellenen_sitelere_giris_mozilla.rar
Rar pass:hackhell.com
:durdurun

İndirdiğiniz Klasörden Çıkan engellisiteleregiris FireFox Dökümanını Mozilla Tarayınızda İçe Aktarın... İsterseniz Resimlerde Ki İşlemleri Takip Edebilirsiniz :D

1-1.jpg

2-1.jpg

3-1.jpg

4-1.jpg

5-1.jpg

6-1.jpg

7-1.jpg

emeğine sağlık denemek isterim

emegine saglik teşekkürler

ben explorera yapamadım.

yapamadım derken, sık kullanılanlara mı ekleyemedin. o halde siteleri tek - tek tıklayarak aç ve internet explorer'dan sık kulllanılanlara eklemeyi dene =)

aman ya bi site için uğraşılmaz saol eline sağlık yine de

sadece 1 site değil ki tüm yasaklı siteler. hatta sanırım mac adresine ban yediğin sitelere bile bu şekilde girebiliyorsun.

kardeş firefox kullanmayı hiç sevmiyorum internet explorer a uygun versiyonu war mı :(

Yani resimli anlatım :( firefoxu anlatmışsın ama ben diğerini yapamadım

kardeş firefox kullanmayı hiç sevmiyorum internet explorer a uygun versiyonu war mı :(

Yani resimli anlatım :( firefoxu anlatmışsın ama ben diğerini yapamadım

arkadaşım program fln yok =)

firefox anlatımını ben kolaylık olsun diye anlattım.

sen internet explorer ile ilgili dosyayı indir. klasörün içinde bi klasör daha var onun içinde internet adresleri var. işte o klasörü direk bilgisayarında ki sık kullanılanlar klasörüne ekle.

yada hepsini tek - tek açıp sık kullanılanlara ekle :D

teşekkürler aylaştığın için...

youtube gereksız yınede sagol fanları ıcın yanı :p

Geri