Programlar bölümüne asistan mod adayıyım

CaKıR_X' Alıntı:
programlar bölümüne güzel paylaşımların var ama yetersiz gibi . Bence biraz daha gayret edersen olucaktır.

YAV YANLIŞLIKLAN TEŞEKKÜR BUTONUNU TIKLADIM AMA SEN DE BUNU HAKETMİŞSİN KARDEŞİM

AVTARIN ÇOK GÜZEL BENİM İÇİN DE BESİAD DİYE Bİ TANE HAZIRLASANA BENİ DELİ ETTİ İBİŞLER..:D:D:D:D:D

Herkese yorumlarına ve ilgisine teşekkür ederim ben programlar bölümüne asistan mod adayı olduğumu söyledim ve sizler tabi ki eleştirilerinizi yapacaksınız.Ama bazı arkadaşlarımız öyle anlaşılıyor ki hiç incelemeden yorum yapmış.Bir de eleştiri yaparken lütfen küçümseyici olmayalım ne kadar da olsa sonuçta karşınızdaki de bir insan.İlgilenen herkese teşekkürlerimi sunuyorum...

dragon seni biliorum az buçuk programlar bölümündede biçok çalışmanı gördüm ve bikısmı gerçekten işime yaradı bence ihtiyaç varsa kesinlikle bunu hak ediorsun +1903

Programlar bölümünü çok sık takip ediyorum..Paylaşımların gerçekten faydalı oluyor..Eğer gerek varsa asistan modluğuna benden +1967

programlar bölümünde gerçekten çok kaliteli paylaşımların var ve bence asistan modluğu fazlasıyla hak ediyosun benden de +1905

takip ettiğim bir bölüm fakat seni pek fazla ilgilenirken göremedim.... bence daha fazla çalışmalısın... daha çok erken.. -1

paylaşımlarını bilen biri olarak en çok senin hakettiğine inanıyorum benden de +1905

birader sen çalışıyosun gözümden kaçmıyo hakediyosun keşke alabilsen +1

bazen insanlara bir konuda görev verilmesi onu daha cok sorumluluk sahibi yapar ve bence paylaşımlarını arttırır o yüzden ben arkadaşın olmasını isterim benden +1

programlar bölümü o ladar önemli oldugu halde en az yöneticinin bulundugu bir bölüm ben bunu anlamıyorum zaten en yüksek görüntülenme de orda sanırım !..

benim düşüncem en az 3 mod bulunmasıdır!.....+++

yaMaKaSi' Alıntı:
programlar bölümü o ladar önemli oldugu halde en az yöneticinin bulundugu bir bölüm ben bunu anlamıyorum zaten en yüksek görüntülenme de orda sanırım !..

benim düşüncem en az 3 mod bulunmasıdır!.....+++

yamakasi adult goruntuleme sayısı sanki daha fazla :mad: :mad:
:sigara:

crazyboy_9999' Alıntı:
yamakasi adult goruntuleme sayısı sanki daha fazla :mad: :mad:
:sigara:

BEN DE ZATEN ADULT BÖLÜMÜNE HİÇ BAKMAMIŞTIM. ONDAN HARİÇ DİYELİM!.. BEN CE BU ÇOK NORMAL ADULTTAKİLERİN TEŞEKKÜRÜ DE FAZLA

ONUN İÇİN YORUM YOQ :)

ben de az çok biliyorum dragonu bendende +1

Not: bugun dıkkatımı cektı bı suraya gırıp bakım dedım gordumkı cogu kısıde 1000 ın uzerınde mesaj tşk var bende kendım aday olım dıodum program bolumune cunku 1 mod var e ben nıye 2 olmım dedım aslında accık kıloda var 2,5 oluruz ivesa ile :) neyse zaten vazgectım abı sorumluluk ya ben ıstemıyorum artık ole onay gelcekmıs bole gelcekmıs :) +1 ler falan uzun ıs ya omur yetmez :) ama ben dragon ıcın konusursam eger sohbetım yok ama paylasımlarından bılıyorum bende +++1 :) ya sizce ??

cok uzattım galıba :) bu yazımı admın amcaya mod yegenlere armagan edıyorum :)

NoT2,5:Sürçü lisan ettimse affola... Saygılar...

dur bide flood yapem :)

Not1,72: Flood sayılmaz aradan 1 dakika geçti e artık banada bi -1 :) Mod olmama yolunda :)

Geri