D R a g o n
New member
Herkese selam programlar bölümüne asistan mod adayıyım herkese teşekkürlerimi sunarım...
yorumu kınıyorum kardeş arkadaşımınzın paylaşimlarına bakmanı ısterdım msj sayısına bakkarak dııl sadeceaydinsn' Alıntı:dostum üzgünüm ama hiç sanmıyorum...
bence arkadaşım çok emek harcayan bı ınsan çok ii paylaşimları var neden boyle duşundum anlamadımR€B€L' Alıntı:-1 bence biraz daha calış
eyww.. dostum yorumun için teşşSolariz' Alıntı:o bölümde bi çok çalışman var uzun zamandır takip ediyorum insanların bilip bilmeden yorum yapmalarına sinir oluyorum tanımadıgınız insanları takip etmediginiz insanların hakkında yorum yapmayın ki onlara köstek olup daha çok paylaşımlarını engelemeyin.
Solariz' Alıntı:o bölümde bi çok çalışman var uzun zamandır takip ediyorum insanların bilip bilmeden yorum yapmalarına sinir oluyorum tanımadıgınız insanları takip etmediginiz insanların hakkında yorum yapmayın ki onlara köstek olup daha çok paylaşımlarını engelemeyin.
Dark_Angel' Alıntı:herkes gördüğünü ve fikrini yazar senın suan yazdıgın gibi yorumlarınla kımseyı etkıleme herkes dusuncesını ıstedıgı gıbı yazsın...