Programlar bölümüne asistan mod adayıyım

D R a g o n

New member
Reaction score
0
Herkese selam programlar bölümüne asistan mod adayıyım herkese teşekkürlerimi sunarım...

dostum üzgünüm ama hiç sanmıyorum... :( :( :(

o bölümde bi çok çalışman var uzun zamandır takip ediyorum insanların bilip bilmeden yorum yapmalarına sinir oluyorum tanımadıgınız insanları takip etmediginiz insanların hakkında yorum yapmayın ki onlara köstek olup daha çok paylaşımlarını engelemeyin.

Solarıze bende katılıorum..Insalarının nerelerle ılgılendıgını gormeden yada bakmadan oy vermeyın.(Kullanıcı Profılınden acıtıgı konulara baksanız).Boyle yaparak userlerın sehvetını kıryorsunuz..Lutfen

Paylasımların gusel arkdasım...Umarım ıstedıgın yere gelırsın zamanla

aydinsn' Alıntı:
dostum üzgünüm ama hiç sanmıyorum... :( :( :(
yorumu kınıyorum kardeş arkadaşımınzın paylaşimlarına bakmanı ısterdım msj sayısına bakkarak dııl sadece

R€B€L' Alıntı:
-1 bence biraz daha calış
bence arkadaşım çok emek harcayan bı ınsan çok ii paylaşimları var neden boyle duşundum anlamadım

Solariz' Alıntı:
o bölümde bi çok çalışman var uzun zamandır takip ediyorum insanların bilip bilmeden yorum yapmalarına sinir oluyorum tanımadıgınız insanları takip etmediginiz insanların hakkında yorum yapmayın ki onlara köstek olup daha çok paylaşımlarını engelemeyin.
eyww.. dostum yorumun için teşş
bendende tam destek arkadaşıma +1 kardeşim inş.. istediğin modluğunu alırsın destekçınım çok ıı paylaşimların var ivase yle orayı asıstan modluğunda kaldırabılecek ınsanlarsınız hayırlı olsun derım saygılar dılerm

eger ben hazırım diosan why not? +1 ama birazcık erken mi ne? -1 ======0 :)

evet arkadaşım paylaşımların güzel ama bende programlar bölümüne asistan mod adaylıgımı bende koydum ama cevap bekliyorum yöneticilerden ?

Solariz' Alıntı:

herkes gördüğünü ve fikrini yazar senın suan yazdıgın gibi yorumlarınla kımseyı etkıleme herkes dusuncesını ıstedıgı gıbı yazsın...

hakkında hayırlısı olsun..Kendini yeterli hissediyorsan neden olmasın..Ama biraz zamanın var sani i..daha erken gibi...Ama yine diyorum hayırlısı neyse o olsun

ArkadaŞler Birakinda Sİte Hakkinda Kararlari Sİte YÖnetİcİlerİ Alsin Koalİsyon Gİbİ EleŞtİrİ Yapmayin LÜtfen İnsan Gercekten ÜzÜlÜr Bea..

Bİraz KarŞinizdakİ İnsani Da DÜŞÜnÜn Kirilirmi Darilirmi Tmm Sİzde YillanmiŞsiniz Ama Bu Sİtede Yİne De Önyargili Davranmayalim

Yikici DeĞİl Yapici Olalim LÜtfen Ben Sonuna Kadar Desteklİyorum Herkes Emİnse O İŞİ YapabİleceĞİne Problem Yok Kİm Olursa Olsun......

Dark_Angel' Alıntı:
herkes gördüğünü ve fikrini yazar senın suan yazdıgın gibi yorumlarınla kımseyı etkıleme herkes dusuncesını ıstedıgı gıbı yazsın...

ne yazikki yazdıgımı anlamamışsın önce bana sormalıydın anlamadıysan:mad:

burda ne benim nede dark angel in almış oldugum kararlarla birilerini asistan modertör yapmayız.
bildiginiz üzere hackhell de bi yönetim sistemi var ve kararları kendi aramızda alıyoruz
uygun gördügümüz kişileri oy sistemiyle modertör yapıyoruz benim istedigim öle havadan düşer gibi pat die yorum yazmamanız buraya mesaj atıyorsanız bişeylerden haberdar olmalısınız. başvuru yapmış olan kişinin başvuru yapmış oldugu bölüme girip incelemeniz ve ondan sonra karar vermenizdir.

kardeşim paylaşımlarını kontrol ettim kaliteli programlar vermişsin.. yanlız bana göre forumda pek aktif deilsin biraz daha paylaşım yaparsan forumda tanınırsan daha iyi olur şu anda yetersizsin bence tabi
1,2 ay sonra tekrar görmek isterim bu başlıgı şimdilik -1

Valla Her Konu Da Sİstemİnİze Hayran Kaldim Ama Gene De İnsanlar Hakkinda Kİ Kararlariniz KÜÇÜmser MİŞ Gİbİ Olmasin

Daha Önce HİÇbİr Yerde BÖyle Bİr Uygulama GÖrmedİm:d:d

Demekkİ Herkes Oylama Yapiyor Hea

Kusuruma Bakmayin ArkadaŞlar Sorry......

ivesa da oldu zaten . o zaman mod arkadaş gerekli işlemleri yapar :):)

Geri