ProgramLar BöLümü AsistaN MoD Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsenin AdayLIK Konusu Senin Aday oLmana Mani degiLDir. ßen KingiLLa'ya - ( Eksi ) verdim Ve Çogu PayLaşimi RekLamLIYDI ProgramLar ßöLüm KuraLLaRINa A.mod uymaLI Ki üyeLer Uysun.

ULash'IN Forum iÇin YaptıkLarı PayLaŞIMLaRI Gayet Açık Net Ve Ortada. Kimse ULash 'IN ßenim dostum ArkadaŞIM Kankam Vß. gißi ßirşeyim oLDugu Düşünmesin.. AdayLIGINI KoymaSINI ßen iStedim. ONLine Süreside Yeterince YükseK FazLa Söze Gerek DuymadaN

+ ZeytinßurnuLu..

bölüm hayli geniş zaten dai'm dediyse doğrudur
+1 hayırlısı olsun

Known "he" diyorsa benden de "he"

( + 1905 x 1905 )

kardeşim her ne kadar seni şahsi olarak tanımasam da her an burdasın ve gerçekten paylaşımların sağlam arkandayız (+ 1910 )

Kimsenin AdayLIK Konusu Senin Aday oLmana Mani degiLDir. ßen KingiLLa'ya - ( Eksi ) verdim Ve Çogu PayLaşimi RekLamLIYDI ProgramLar ßöLüm KuraLLaRINa A.mod uymaLI Ki üyeLer Uysun.

ULash'IN Forum iÇin YaptıkLarı PayLaŞIMLaRI Gayet Açık Net Ve Ortada. Kimse ULash 'IN ßenim dostum ArkadaŞIM Kankam Vß. gißi ßirşeyim oLDugu Düşünmesin.. AdayLIGINI KoymaSINI ßen iStedim. ONLine Süreside Yeterince YükseK FazLa Söze Gerek DuymadaN

+ ZeytinßurnuLu..

Bölüm modu Özgür + vermiş.Eğer bölüm moduda seni orada görmek istiyorsa bendede sana

+1903

Hakkında hayırlı olsun dai

K.bakmak (-)
Kingkillanın görevini daha iyi yapacağını düşünüyorum

Yonetime yakisacak bir arkadassin
kisilik olarakta,paylasim olarakta..
+1923 :victory

...+ 571...

KnowN İşini Ne kadar mükemmel yapsada çok kapsamlı bölüm birlikden güç doğarmış hem sonuna kadar + Hayırlı Olsun

destekliyorum hayirli olsun Ulas +++

Ulash kardeşim gerçekten hak ediyor bence...

Her davranışları hem paylaşımları olsun Tam bir ( + )

Hayırlı olsun diyorum...

+ ZeytinßurnuLu..
Nedeni nedir bilmiyorum ama ben seni bölüm modu olarak bile görmüyorum moruk ;)
Ayrıca başka birinin başvurusu var diye konu çok kez kapatıldı.
Evet bir sürü konumda reklam vardı. Gir bak o sitelerin hepsinde adminim. tüm siteler benim : ))
o yüzden yapıyorum o reklam okey amigo?
Ekrem "abim"de görüyordu o linkleri. Sadece bölüm modu olarak sen dolaşmıyorsun.
Eğer oraya benim mod olmamam gerekiyorsa Ekrem veya Fatih "abilerimden" biri - verirdi : ))
Her neyse hayırlı olsun
+ HaKaRet ;))

Ben bazıları gibi pm atmam böyle şeyler için. Buyursun herkes okusun kimseden korkum yok : ))

Şunu anlayamadım.
Hepiniz ßöLüm Modundan ßAHSediyorsunuz ama ßöLüm Modu oLarak

YazDIGIM En Son Msj ==> http://www.hackhell.com/3866448-post110.html

Ve PrograMLaR ßöLümüne ßir A.MoD'a iHtiyac Duymuyorum :goz:

8 gün öncenin mesajı şimdi ise,

KnowN' Alıntı:

+ ZeytinßurnuLu..

Kırmızı ile belirttiğim yerlere tekrar göz atalım:

8 gün önce KnowN bir a. moda ihtiyaç duymadığını söylüyor ve şimdi ise a. mod istediğini söylüyor.
Kimse Ulash'ın kankam vs. olduğunu düşünmesin diye belirtiyor. Peki bu durumda düşünmeyecek biri var mı merak ediyorum. Olay Burak'ı (KingKilla) kollamam olarak nitelendirilmesin. Sadece 8 gün önce a. mod istemiyorum derken ne değişti. Yani bölümlerde artık herkes istediği adamı mod yapsın mı başladı...

Ulash KingKilla'nın konusu vardı bir bekleseydin keşke...

Üstteki nedenlerden ötürü:
-1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri