ProGRaMLaR ßöLümü MoD AdayLIGI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dai belki bize söz düşmez ama yinede belirtmek isterim forumda her yerde sen varsın her tarafda paylaşımların var bence modlukdan çok s.modluk yakışır sana (+1907)

Bir çok yerde sizin paylaşımlarınızı gördüm.Paylaşmasını bilen ve sabreden ödülünü alır kanısındayım.Sen paylaşmasını bildin,sitede uzun zaman kalıcı oldun bence modluğu hak ettin.
Benim düşüncelerimin bir önemi var mı bilmem ama ben + 1453 ile sonuna kadar arkandayım.
Hakkında hayırlısı olsun...

Uploader Team'den çıkma nedenin teamdeki başka bir arkadaşının tarafımdan banlanması we görewine son werilmesiydi ..

bugüne kadar yönetimde de gerek görewini yapmadığından gerekse bir yöneticiye yakışacak dawranışta bulunulmadığından birçok yönetici arkadaşımızın yetkisi alındı .. sen mod olduğunda yine yönetimden bir arkadaşının görewine son werildiğinde senin yine aynı dawranışta bulunup tabiri caizse bizlere tekrar posta koyacak olman benim için hiç şaşırtıcı olmaz ..

ikinci olarak çok paylaşım yapmak mod olmayı gerektirmez, hh upload area'da bir çok konunun bulunmasının nedeni uploader olmandı we zaten paylaşım yapmak senin görewindi, extra birşey değildi yani .. çıktıktan sonra paylaşımlarına dewam etmenin nedeni de adaylıktı sanırım ..

son olarak tüm bu olayların olması durumunda bana karşı yaptığın saygısızlıklar unutabileceğim türden olmadığı gibi yöneticilik wasıflarını taşımadığını düşündürtüyor bana ..

( - )

Zuhauha $aka gibi ya .. aç kapa yaLama oLdu konuLar :D -1 ßu kararından sonra sana.

Bir karar verin artık.
Aday mısınız değil misiniz??
İstiyor musunuz istemiyor musunuz??

Anlık olaylara göre karar verip sonradan kararınızı değiştiriyorsunuz.
Yönetici olma adayındaki kişilerin kararlarında daha isabetli olmaları gerekir.

Oyum olumsuzdur.

aç kapa aç kapa artema

eksi (-)

Arı Gibi ÇaLışıyor MaşaLLah. Bi Kaç KişiyLe ÖzeL MeseLeLeri OLmuş OLabiLir Ama Orası Beni iLgiLendirmez. Benim DownLoadLarımLa O'nun UpLoadLarının Arasından Su Sızmaz, Kanka OLduLar İyice. :durdurun +BiLmem Kaç FaLan. 8'in Yandan Yemişi. +O><O Gibi Bişey. Bu OLmadı En İyisi Karakter EşLemden BuLayım. Aha Da BuLdum. +

Known un paylaşımları oldukça kaliteli.sitenin eskilerinden değilim ama bende + vermek istiyorum ;)

tekrardan hatta x2

aç kapa aç kapa ..

ayrıca da son mesajını sildirmişsin..

Güya Sen Yıldız Rütbe Derdin de değildin paylaşımların aynen dewam etcekti.. noldu bu karardan döndüren seni?

+1 dai hayırlısı olsun

geçmişte ne ise gelecekte de o olacak
eğilip bükülmeden
bir şeye inanmışsam, güvenim belki çabuk sarsılır ama inanmam için de çok şey gerekir
lafı döndürüp dolaştırmaya gerek yok
neyse odur

Sanırım ben bu oylamada oy kullanmadım..

Oyum OLUMSUZ

[ - ]

Oyum maalesef olumsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri