Profilimiz Altinda Kan Gruplarimiz Olsa?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeytin

Zeytin&Limon
Reaction score
0
Gecen gun Karma arkadasimiza lazim oldugunda keske dedim tek tek aramamiza gerek yok yakin gordugumuz dostlarimiza hemen musaitlerse sorup boyle bir durumda yardim etmesini isteyebilirdik dedim. Sonra da bunu Yonetime sunmayi dusundum.

Yonetime sunmadan once siz degerli uyelerimizin de yorumlarini almak istedim. Profilimizin hemen altinda kan grubu ve bulundugu sehir ibareleri de bulunabilir. Sizce nasil olur?

çok süper bi fikir yazılcaksa veriyim hemen (f)Brh+

böyle bi sorun olduğunda Forumda bi duyuru yapılır ve
kan grubu uyanlar zaten yardımcı olacaktır bence gereksiz

neden gereksiz,kime zararı var ki? hatta öyle bi durum olduğunda kan grubu uyanlara toplu mail atılabilir. O RH+

Hackhell bu uygulamayı getirmekle birşey kaybetmez. Bilakis, çok şey kazanabilir. Bence çok iyi olur.

Arkadaslar kan gruplarinizi burda vermenize gerek yok. Vbulletin in destegi var diye biliyorum herkes sadece profilinden girip duzeltecek. Yeni uyelerde kayitta vermek zorunda olacak.

Bugun Karma'ya yarin size..

Başınıza gelince ne kadar gerekli oldugunu daha iyi anlarsınız :smile: Uygulanabilirse iyi olur :smile:

Arkadaslar kan gruplarinizi burda vermenize gerek yok. Vbulletin in destegi var diye biliyorum herkes sadece profilinden girip duzeltecek. Yeni uyelerde kayitta vermek zorunda olacak.

Bugun Karma'ya yarin size..

evet tek tek ugrasılmayacagı gibi vermek istemeyende olacaktır, bence profilden düzenleme olsun isteyen yazsın, güzel bi uygulama ama benim boy kilo oranım tutmuyor pek, yine de bende yazabilirim, ben destekliyorum!

evet tek tek ugrasılmayacagı gibi vermek istemeyende olacaktır, bence profilden düzenleme olsun isteyen yazsın, güzel bi uygulama ama benim boy kilo oranım tutmuyor pek, yine de bende yazabilirim, ben destekliyorum!

Haklisin tabiki vermek istemeyenler vermek isteyip durumu mumkun olmayanlarda cikacaktir. Ama biz yasadik Ozcan ile bir ortak arkadasimiz (Cagatay / Chuckies) kan verdi fakat kan grubunu bilmedigimizden eger sormasak bulamayacaktik.

İyi olur. Gün gelir lazım olur. Kara günlerimiz hiç olmayacak mı? O Rh (+)

tmm da aynı sehirde olsak bile birbirimize varmak yetismek
cok zor olur, bence yürümesi cok zor, hatta hayal olan bi istek bu.

Bende destekliyorum ama yurtdisinda yasayan HH üyelerin kan grubu ise yaramaz tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri