300x300 çalışma sayfası açalım elliptical shape tool. aracı ile daire oluşturdum color #ffeaab
Layer> Layer Style Blending Options seçeneklerini uygulayalım
Görüntüm
shape bar.
rectangular shape tool. aracı ile shape bar seçeneğini seçerek resimdeki seçimi oluşturdum
Razterize layer seçimleri kaldıralım
elliptical shape tool. aracı ile sahnedek,i çalışmamızın üzerine daire oluşturalım örnek resim
rectangular shape tool aracı ile bar seçimi yaptıktan sonra örnek resimdeki seçimi oluşturdum
Seçili alana sağ clik make selection yaparak seçili hale getiriyoruz
Daha önce gradient overlay uyguladığımız için görüntümüz bu şekilde layer penceresinden effects iptal edelim göz işaretini kaldıralım
Görüntümüz
rectangular shape tool aracı ile örnekresimdeki seçimleri oluşturdum
Make selection yaptığımız seçimleri seçili hale getiriyoruz örnek resim
Select>modfy>contract 5 px uyguladım new layer yeni layer açtım color ffe8c8 renk ile seçili alanı doldurdum
Pen tool aracı ile avuç içi şeklini oluşturdum
daha sonra gradient overlay ve stroke uyguladım el layerini çoğalttım diğer tarafa yerleştirdim
Çalışmamız bitti şimdi kogomuzu istediğimiz yere taşımak kullanmak için layerleri birleştirelim CTRL+E
Logomuzu hazırladı artık istediğimiz gibi kullanabiliriz istediğimiz yere taşıyabiliriz gerekli yazıları yazabilirsiniz
Final

Layer> Layer Style Blending Options seçeneklerini uygulayalım

Görüntüm

shape bar.

rectangular shape tool. aracı ile shape bar seçeneğini seçerek resimdeki seçimi oluşturdum

Razterize layer seçimleri kaldıralım

elliptical shape tool. aracı ile sahnedek,i çalışmamızın üzerine daire oluşturalım örnek resim

rectangular shape tool aracı ile bar seçimi yaptıktan sonra örnek resimdeki seçimi oluşturdum

Seçili alana sağ clik make selection yaparak seçili hale getiriyoruz

Daha önce gradient overlay uyguladığımız için görüntümüz bu şekilde layer penceresinden effects iptal edelim göz işaretini kaldıralım
Görüntümüz

rectangular shape tool aracı ile örnekresimdeki seçimleri oluşturdum

Make selection yaptığımız seçimleri seçili hale getiriyoruz örnek resim

Select>modfy>contract 5 px uyguladım new layer yeni layer açtım color ffe8c8 renk ile seçili alanı doldurdum

Pen tool aracı ile avuç içi şeklini oluşturdum

daha sonra gradient overlay ve stroke uyguladım el layerini çoğalttım diğer tarafa yerleştirdim

Çalışmamız bitti şimdi kogomuzu istediğimiz yere taşımak kullanmak için layerleri birleştirelim CTRL+E
Logomuzu hazırladı artık istediğimiz gibi kullanabiliriz istediğimiz yere taşıyabiliriz gerekli yazıları yazabilirsiniz
Final