Profesyonel Web Logo

cyborg55

New member
Reaction score
0
300x300 çalışma sayfası açalım elliptical shape tool. aracı ile daire oluşturdum color #ffeaab
lo1.jpg

Layer> Layer Style Blending Options seçeneklerini uygulayalım
lo2.jpg

lo3.jpg

Görüntüm
lo4.jpg

shape bar.
lo5.jpg

rectangular shape tool. aracı ile shape bar seçeneğini seçerek resimdeki seçimi oluşturdum
lo6.jpg

Razterize layer seçimleri kaldıralım
lo7.jpg

elliptical shape tool. aracı ile sahnedek,i çalışmamızın üzerine daire oluşturalım örnek resim
lo8.jpg

rectangular shape tool aracı ile bar seçimi yaptıktan sonra örnek resimdeki seçimi oluşturdum
lo9.jpg

lo010.jpg

Seçili alana sağ clik make selection yaparak seçili hale getiriyoruz
lo011.jpg

Daha önce gradient overlay uyguladığımız için görüntümüz bu şekilde layer penceresinden effects iptal edelim göz işaretini kaldıralım
Görüntümüz
lo012.jpg

rectangular shape tool aracı ile örnekresimdeki seçimleri oluşturdum
lo013.jpg

Make selection yaptığımız seçimleri seçili hale getiriyoruz örnek resim
lo014.jpg

Select>modfy>contract 5 px uyguladım new layer yeni layer açtım color ffe8c8 renk ile seçili alanı doldurdum
lo015.jpg

Pen tool aracı ile avuç içi şeklini oluşturdum
lo016.jpg

daha sonra gradient overlay ve stroke uyguladım el layerini çoğalttım diğer tarafa yerleştirdim
lo017.jpg

Çalışmamız bitti şimdi kogomuzu istediğimiz yere taşımak kullanmak için layerleri birleştirelim CTRL+E
Logomuzu hazırladı artık istediğimiz gibi kullanabiliriz istediğimiz yere taşıyabiliriz gerekli yazıları yazabilirsiniz
Final
lo018.jpg

bu güzel

paylasim icin sagol

teşekkürler, güzel olmuş.. benim işime yarar.. tamda eğitim sitesi :D

ArkadaŞlar Program GÜzele Benzİyor Ama Ben İndİremedİm Daha DoĞrusu Lİnkİ Bulmadim Sadece BİÇİmde Yazarmisiniz Lİnkİ

bir konu ancak bu kadar güzel anlatılabilir eline sağlık dostum

nereye baksam çağan çalışmaları süperisn çağan ;)

Geri