Pro Evolution Soccer 2011 2.95 GB FuLL ENG RePacK [HH Up & HF]

vay anasını be eyvallah tiesto çok sağol eline emeğine sağlık. indiricem en kısa zamanda.

indirdim misler gibi çalışıyor.tekrardan teşekkürler

millet sağda solda dağıtmış haberiniz ola. ne password verilmiş, ne partlar doğru verilmiş. eyvallah ama ben de sayenizde indirmiş oldum.

Kardeşim ellerin dert görmesin diyorum şimdiden, indirmeye başladım, harika görünüyor...:thumbup1:

tiesto karışık indirdim ama kabul etmiyor ??? ne yapmalıyım baştan mı indiricem :(

ben ne olur ne olmaz diye 2-3tane hotdan indirdiklerimi fileden tekrar indirdim şuan kuruluyor teşekkürler tiesto emeğine sağlık

tiosto ben indirdim kurdum masa üstüne simge geldi tıkladım ne oldu sence ? bi soru cıktı anlamadığım için evet dedim oyun silindi :))) tekrar kuruyorum ama merak ettim crackli değil mi bu neden sildirdi acaba ? sanırım intten bişe kontrol edip bunu yaptı

tiosto ben indirdim kurdum masa üstüne simge geldi tıkladım ne oldu sence ? bi soru cıktı anlamadığım için evet dedim oyun silindi :))) tekrar kuruyorum ama merak ettim crackli değil mi bu neden sildirdi acaba ? sanırım intten bişe kontrol edip bunu yaptı

UninstaLL seçeneğine tıkLamışsındır.

ben masa üstündeki simgeye tıkladım =) sonra bi soru sordu evet deyince oyun 5 sn de silindi kurulması da yaklaşık 20 dk sürüyor ...

ben masa üstündeki simgeye tıkladım =) sonra bi soru sordu evet deyince oyun 5 sn de silindi kurulması da yaklaşık 20 dk sürüyor ...

Ben de indirip oynarken hep masaüstündeki simgeye tıkLıyordum ama oyun hiç siLinmiyordu.
İlk defa senden duyuyorum.

Valla bende ilk defa rastlıyorum tekrar deneyip yazıcam ...

İnsanlar bu oyunu tüm dünyada beklerken çalışan ve sorunsuz şekliyle hackhellde bulabiliyorsunuz. İşte HUT farkı bu olsa gerek. Eline sağlık tiesto

x7.to sitesinden çok hızlı iniyordu keşke paylaşım onunla olsaydı.Yinede teşekkürler...

setup. yaptıktan sonra 15-20 dk dır böyle acaba yükleniyormu ? kapatıp tekrar başlattım o da bi 10 dk oldu gene aynı yerde..

Geri