Pro Evolution Soccer 2010 [ 2009 & ENG & MULTI5 ] | HH & RS & KnowN FaRkıyLa|

Saol kardeş güzel bir paylaşım ama bunu bizim biligisayarı geç abimin bilgisayar bile kaldıramaz

çıktığını duyduğum günden beri arı yordum bu oyunu. sağol bilader çok hızlısın.. sanırım türkiyeli sitelerde ilk...

rapidshareden dosya inmiyor artık bedava ona bicözüm bulalım lütfen

saolasın known eline sağlık..

PES 2009 dan sonra PES 2010 alışmak biraz zor olacak galiba inanılmaz değişmiş PES serisi.Ama kabul etmek gerekiyor ki tarihin en iyi futbol oyunu :)

Cok tesekkurler Known fakat birsey sormak istiyorum Pes10 Kasim 3'de cikicakti sanirim. Bilgisayara daha mi onceden cikiyor. Emegin icin tesekkurler.

İndirdim...
Oynuyorum...
Minimum Sistem Gereksinimlerini Bile Karşılamıyor Pc..
İlginç...
Herkese Tavsiye Ederim...

Öncelikle bu kadar kısa süre içerisinde oyunu bize ulaştırdığın için tebrik ve teşekkürlerimi sunarım. Oyunu bu sabah itibarı ile indirip kurdum, gecenin bu saatine kadar bi elden geçirdim ve oyun hakkında edindiğim nacizane fikirleri indirmeyi düşünen arkadaşlara yardımcı olmak amaçlı paylaşmak istedim... Öncelikle;

-Maç motoru inanılmaz bir şekilde gelişmiş, ağırlaşmış, zorlaşmış... özüne dönmüş kısacası. Daha santrayı yapar yapmaz farkediyorsunuz değişikliği. 2009daki kadar rahat top çevrilmiyor; yani Messi ile topu al, deli gibi bi sağa bi sola dönüp rakip defansı hayatından bezdir, bi de utanmadan kaleciyi geç boş kaleye gir devrini kapamışlar, güzel de olmuş. Pas yapmayan, takım oyununu öğrenemeyen adama gol yok kolay kolay. Taktik kurgusuna iyice ağırlık vermişler ve taktiksel olarak yaptığınız herşeyin takıma büyük etkisi oluyor.
-Penaltı hususuna ayrı bir başlık açmak istedim çünkü penaltılarda tamamen yeni bir sistem oturtulmuş, vur girsin yok artık. Penaltı atmak da beceri ister hale gelmiş, öncelikle vuruş gücünü "el kararı" ayarlıyor, oyuncu topa koşarken de yününe karar veriyorsunuz. İyi mi kötü mü oynadıkça karar verilir...
-Yapay zeka epey geliştirilmiş. Takım olmayı öğrenmişler, çok iyi defans yapıyorlar ve yeri geldiğinde öyle iyi top çeviriyorlar ki uzun bir süre topu ayaklarından alamadığınız oluyor. Ayrıca 2009da çoğumuza bolca sövdüren bir durum vardı; gole giden oyuncuya sizin oyuncunuzun sizin isteğiniz dışında girişmesi ve akabinde penaltı durumu. Bu da giderilmiş, oyuncularınız sizin sözünüzden pek çıkmıyorlar, en çok sevindiğim nokta bu oldu.
-Grafikler... Belki de en çok gelişim gösteren kısımlardan bir tanesi. Grafiksel kalite 2009a göre çok üst bir seviyeye çıkmış; renkler daha soluk, ama görüntü daha canlı... Gerçekten beğendim grafikleri.
-Master League'i açtım, bir süre menüleri kurcaladım (Gerçekten ilk açtığınızda menüleri kurcalamaya kalkarsanız epeyce bi vakit harcatıyor), oynadım ve "Olmuş lan bu!" dedim. İnanılmaz bir hale gelmiş Master League. Gerçekçi, detayı bol, oynanabilirlik en üst seviyede. Oyunun en iyi noktası... Become a legend bölümü de baya iyi olmuş, oyuncuyu takip eden kamera öyle güzel ayarlanmış ki topu sürekli görüş alanınızta tutup daha rahat oynayabilmenizi sağlamış.

Ve işte yazmaktan en nefret ettiğim bölüm, kadı kızının kusurları...

-Animasyonlar yerinde saymış, eklenen bikaç yeni aksiyon haricinde 2009la aynı. Oyuncular halen baston yutmuş gibi koşuyor.
-Sesler konusu halen Konami'nin çözemediği veya çözmeye çabalamadığı konulardan biri. Stadın atmosferi halen sönük, tepkiler halen ruhsuz. Aynı ruhsuzluk spikerde de olduğu gibi duruyor; spikerde de hiçbir heyecan yok, işini silah zoruyla yapıyor gibi...
-Konami lisans konusunda da halen aynı ne yazık ki...
-Açılabilecek en büyük ve en ölümcül eksi kaleciler... Bire birde inanılmaz iyi işler çıkaran bu insanlar bazen öyle olmadık yerlerde öyle hatalar yapabiliyorlar ki "Yok artık!" cümlesini kurmaktan sıkılıyorsunuz. Her modelinden var; üzerine gelen topu büyük bir ustalıkla içeri almayı başaranlar, yerden gelen topa 40 çeşit hamle yapmasına rağmen yine de tutamayan ve bazen içeri almayı başaranlar (Evet, yapıyorlar!), geri pasa degaj yapmak isterken kendi kalesine nişanlayanlar... Refleksleri de hafiften zayıf bu arkadaşlarla ilgili Konami'nin acilen birşeyler yapması gerekli yoksa bu kalecilerle bu sene bitmez!

Kaleci hatalarıyla ilgili birkaç video da paylaşmak istiyorum, çünkü durum hakikaten vahim...

Bu golü bizzat ben yedim, hatta bu yazıya ilham veren gol bu oldu diyebilirim :)

YouTube - PES 2010 Kaleci Hatası

Bu 2 video da bi 5 dakikalık araştırmanın ürünü videolar...

YouTube - Reina's Mistake PES 2010

YouTube - PES 2010 goalkeepers bug

Eveet kendi çapımda görüşlerimi sundum katılıp katılmamak size kalmış, maksadım yardım etmek :001_rolleyes: Atladığım noktalar da olabilir zira saat 05:13 :) Son olarak da Sürç-ü Lisan veya benzeri birşey ettiysem affola...

İyi oyunlar... :)

partların hepsini idm ye attım tek tek indiriyor sanırım gece açık kalıcak pc :) yarın oynamaya başlarız çok tşk ederim paylaşımların devamını bekliyoruz

valla arkadaşlar yavaş olması güzel olmuş diyorsunuzda oyunun heyecanını bitirmiş bu durum 2009 da al topu git kaleye kim yapabiliyosa gelsin bana karşı yapsın adam gibi savunma yapmasını bilen birine al topu git gol at olmuyor. kısacası pes in bana göre oynanabilirlik açısından en rezil serisi 2010 olmuş...

Geri