Prison Break severler buraya ;)

4.sezon 5. bölüm yayınlandı daha güzel 3.sezondan süper ve dizide türk bayrağını gösteriyo.erol tabak diye bi türk diplomat var.amerikanın çökeceginden bahsediyo.

Manyak bi dizi oyunculuk zaten 10 numara senaryo benzeri yok çok sağlam bi çalışma izlemeyen için büyük kayıp

Özellikle başroldeki adama bayılıorum....

3 sezonu da tek bölüm kaçırmadan cnbc-e de izleedim ama kasıma kadar bekliyemicem 4. sezonu indiriyorum.:)

bunun üstüne dizi tanımam ben arkadaş . geçen hafta full 4 sezonu birden izledim bu kadar sürükleyici başka bi dizi bilmem yani .... mutlaka izlenilmesi lazım derim..

hoca bunun tüm bölüm dvdlerini nasıl elde edecez?????

Bencede harika bi dizi hele o hapishaneden firar bölümünü unutamıyorum geçtiğimiz Ramazan bayramında bütün bölümlerini kesintisiz verdiler tam 7 saat tv karşısına kitledi beni :D

11.bolumunu daha yeni izledim mukemmel bende 12.bolumunu beklıorum hadi hayırlısı
acayip atraksiyonlu gidio

12. bölümü izledim ve ne diyeceğimi bilemiyorum:durdurun

dünyanın gelmiş geçmiş en iyi en heyecanlı dizisi bence.bu diziyi izlemeye başlayınca ne kurtlar vadisi ne de lost u izliyorum artık

1. 2. 3. 4. sezon hiç bir bölümünü kaçırmadım izliyorum number one dizi PRİSON BREAK öteki yabancı diziler faso fiso

T BAG TEODORO adamım

Herkse Tavsıye Ederım PRISON BREAK i surukleyıcı macera ask .... ne ararsan var
En basından izleyın derım , bi izledınmı devamını ararsınızz zaten.TEK gecerim :D

14. bolumde yani gelecek bolumde olacaklar :)

don self gelip o yeri basiyor tabi bu arada linc yakaliyor adami :) guzel bolumdu yani..

sonunda da krischen miydi neydi o kadin geliyor iste oralarini gorebildim sadece :)

14. bolumde yani gelecek bolumde olacaklar :)

don self gelip o yeri basiyor tabi bu arada linc yakaliyor adami :) guzel bolumdu yani..

sonunda da krischen miydi neydi o kadin geliyor iste oralarini gorebildim sadece :)

gretchen ße ne krischen'i :D hastayım o parçaya :durdurun

ScofieLd adamım yine kurar pLanını tepeLer don seLf'i..ama Şirkette peşinde ßakaLım ßu ßölüm ßiraz karışık gißi geliyo ßana..ßizim team'den öLen oLmaz inşallah.. Forever ScofieLd :durdurun :durdurun :durdurun

zaten don self yakalaniyor bu bolumde :)

ne bilim yaw kariya uyuzum biraz ondan :)

benim aklim hala nika da :D

Geri