Prison Break severler buraya ;)

sonixes

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Arkadaşlar gerek kurgusu gerek oyuncuları ve herşeyiyle mükemmel olan dünyada milyonların izlediği Prison Break dizisi LOSt dizisi kadar olmasa da Türkiye' de izlenimi bayağı artmış durumda.Bende hh ' de böyle bir konu açma gereği duydum.

İstiyorum ki ve siz dilerseniz Prison Break hakkında konuşalım.Yeni fikirler üretelim.Dizi de neyi beğenip beğenmediğinizi,ilginç olayları ,size saçma gelen yerleri paylaşalım.Ve tekrardan prison break sever arkadaşları buaraya davet ediyorum.Evet buyrun.

35iammh.jpg

PRISON BREAK 4. Sezon 25 Ağustos’ta Başlıyor

Geçtiğimiz günlerde açıklanan FOX’un yeni sezon akışında, “Prison Break“in 4. sezon prömiyerini 25 Ağustos’ta yapacağı duyuruldu. Ayrıca dizinin zaman dilimi olarak 20:00′den 21:00′e alındığı da belirtildi.

Bildiğiniz üzere yakın zaman önce 4. sezona iki yeni karakter katılmıştı. Bunlardan biri Michael ve arkadaşlarına yardım eden bir FBI ajanı olurken diğeri ise örgüt adına çalışan seri bir katil olacaktı. 4. sezona, Roland Glenn adında, konuşmayı çok seven fakat çenesini tutamadığı için başına gelen belalardan kurtulamayan toy bir bilgisayar korsanın da üçüncü bir karakter olarak dahil olacağı açıklandı. Roland Glenn de tıpkı FBI ajanı gibi Michael ve arkadaşlarına örgütü çözmede yardımcı olacak.

Kendisi ile yapılan 4. sezon röportajında Wentworth Miller, Michael’ın artık dövmelerinin olmayacağını ve örgütün peşine düşeceğini açıklarken artık kaçış döneminin bittiğinin altını çizdi.

Dizi hakkında yeni gelişmeler oldukça bu konu güncellenecektir.

hemen prison break çı larda açsın zaten :p..neyse şaka bi yana prison break da güzel bence :goz:

İlk sezon dan bu tarafa hiç kaçırmadan severek takip ettiğim bir dizi mutlaka izleyin tavsiye ederim.

süper bi dizi ama lost kadar deil tabiki..scorfield her her halukarda planlarını eksik etmio ;)

bayılıyorum bu diziye avatarımdan belli di mi?bu dizinin derg
isi var kitabında görmüştüm(evet kitabıda var) bulan var ı acaba?türkiyede satışı yok diye biliyorum

dostum kitabı d&r da var pek hoş degil kolaylıkla nette bulabilcegin şeyler ve 40 lira degmez o paraya.
bencede süper dizi
lost karşılaştırılması çok saçma çünkü prison en iyi sezonu birinci sezondu.lostun 4.sezon hemde prison 1 sezon geride unutmayalım.sucre adamım ya kendime benzetiyom sevdikleri için kendini feda eden

yabancı dizilerde ilk 3 sırayı alan bir başyapıt :)
izlenmesi öğretilmesi lazım :)

Hayatımda izlediğim en mükemmel dizi dersem abartmıs olmam. 1. sezon harikuladeydi, 2. sezonda çok güzeldi, 3.de biraz mantıksız gelişmeler olsada cok güzel bi dizi.

Yeni sezon eylulde başlıo sabırsızlıkla bekliyorum

PRISON BREAK 4. Sezon Yayın tarihi eklenmiştir =)
bilginize..

çok merak ettim bu diziyi!!!

izlediğim en iyi dizi umarım hiç bitmez :D

Geri