//:U.N.G.O.O.D
Altın Üye
Diğer bir deyişle, bir rüya gerçek oluyor. App kendisi ücretsiz, içerik için ödeme yaparsınız.
PressReader sen de her yakınlaştırma ve seçilen gazetenin her sayfasını taramak ve gerektiği gibi kaydırma sağlar.
Elbette, eğer hiç iPhone'da bir PDF okuma denedim, onu tam olarak rahat değil biliyorum. Bu yüzden PressReader da metnini görüntülemek içerir's: Sadece tam hikaye güzel iPhone'un ekranı görmek için biçimlendirilmiş bir başlık dokunun.
Ayrıca size kulaklık simgesini dokunarak okumak bir hikaye olabilir. Sanki bir bilgisayar ses's, kalite dobra dobra amazing.
Kasım ay için, geliştirici PressDisplay herhangi bir kağıt yedi ücretsiz sürümleri sunuyor - temelde, bir şans uygulaması bir sınav vermek için (test okuyun) sürücüsü.
Bundan sonra, her kağıt sen - eğer newsstand It Off kaldırdı ne ödemek istiyorum yaklaşık 99 sent mal olacak.
Ben biraz hayal kırıklığı, çok için aynı nedenlerle sanırım bulmak e-kitap overpriced vardır: Hiçbir baskı, kağıt hayır, hayır nakliye's, ne de diğer maliyetleri gazeteler ile ilgili en -, neden e-sürümleri çok daha az maliyeti nedir?
Başka bir gün için tartışma. Eğer açgözlü okuyucu konum, bir iki PressDisplay abonelik: $ için 9,95 31 kredileri için aylık kaydolabilirsiniz (bir kredi çoğu durumda), bir sorunu eşit veya 29,95 $ aylık sınırsız içerik için.
İlginçtir, sen app Online bölümüne göz atmak ve tüm aynı içeriği ücretsiz, neredeyse tüm özellikleri aynı gibi bir indirme aldığım ücretsiz okuyun. Aynı zamanda üst öyküleri çeşitli kaynaklardan itlaf görüntüler boyunca haber, ekonomi, spor, ve diğer bölümler.
Tartışmalı, sonra tek nedeni hiç bir gazete indirmek için çevrimdışı okumak için, ne zaman bir uçakta konum gibidir.
O dedi, ben PressReader's Online modunda bulundu yavaş olması ve çökme eğilimli, belki indirirken tüm sonra gitmek yoludur. Her durumda, bu bir ciddi kaygan uygulaması, bir haber, gazete hayranları için ve çevre olmalıdır.