Posta yazarından SKANDAL sözler_____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Posta yazarından SKANDAL sözler

resim75600_2.jpg

Posta yazarı Yazgülü Aldoğan'dan seks dersi: 'En ummadığın başı sıkma hanım, kocası çıkınca eve sütçüyü alıyor...'

Habertürk'te Saba Tümer'in sunduğu ‘Saba Tümer'le Bu Gece'ye Posta gazetesi yazarı Yazgülü Aldoğan konuk oldu. ‘Kiralık Adam' adlı kitabın konuşulduğu programda Posta yazarı Aldoğan, cinsellik konusunun konuşulduğu bir sırada skandal sözler sarf etti.

Cinsellik konusunun konuşulduğu bölümde, Türkiye'de cinselliğin bilmeden yaşandığını söyleyen Aldoğan, “Kırsal bölgede paldır küldür yaşanıyor. Bir ön evresi yok, flört yok. Şu yok, bu yok. Kasabada iyici kapalı… Kapalı, kapalı… Ne kadar sıkarsan o kadar patladığı için... Bu sefer en ummadığın o başı sıkma hanım birden bire, koca çıkıyor eve sütçüyü alıyor falan. Böyle bir şey yaşanıyor” şeklindeki skandal sözleri sarfetti.

kaynak

elbette fuhşun ,yozluğun ,sınıfı statüsü olmaz ama içindeki nefret ve kini başörtüsüne bakışını her yazısında utanmadan sunan bu kadına tek denebilecek;
kadının bu işi kentli olarak dersini verecek derecede iyi bildiğini suratından anlıyoruz, diyorum..

Ya Bu Din Düşmanlarından Ne Zaman KurtuLacak Bu ÜLke. Şimdi Mayası Bozuk OLan Biri FLört Etiği HaLde PisLik Yapıyosa Buna Ne Diyeceksin.

FLört Etmediği HaLde, NamusuyLa Yaşayan KadınLara Hakaret DeğiLmi Bu SözLer.

''Ne kadar sıkarsan o kadar patladığı için''

Olayın özü bu,baskıyı anlatmış ve bir örnek vermiş.Yok mu böyle insanlar var.Bu tüm türbanlıları bağlar mı,bağlamaz..

''Medeniyet dediğin açmaksa bedeni o zaman hayvanlar bizden medeni'' lafı ''türban'' takmayan insanlar için,yazarın verdiği örnekten daha aşağılayıcı bir örnektir,üstelik münferit olayları değil,herkesi bağlar..

Ya Bu Din Düşmanlarından Ne Zaman KurtuLacak Bu ÜLke. Şimdi Mayası Bozuk OLan Biri FLört Etiği HaLde PisLik Yapıyosa Buna Ne Diyeceksin.

FLört Etmediği HaLde, NamusuyLa Yaşayan KadınLara Hakaret DeğiLmi Bu SözLer.

Maalesef o dediğini idrak edecek kapasite henüz yok Türkiye'de!! Malum, dine saldırmak bu ülkede prim yapmak için en sık başvurulan yollardan biri !!

Eğer kendine o kadar güveniyorsan, araştırmacı yazarım ben diyosan o zaman gerçekten bu toplumun kanayan yaralarına parmak bas!! Okullarda görüyoruz Avrupai gençliğimizin yediği haltları!!!! Fuhuş almış başını gitmiş!!

Sadece Gülerim Böyle insanlara... Arkadaşımız Bağlamaz diyor ama herkesi bağlıyor... Bir kürt bana bir yanlış yaptı diye nasıl hepsini birden aynı kefeye koyamıyorsam, önüne sıfat takıp konuşmuyorsam sıkmabaş insan gibi bir deyimi kullanan insana ne diyebilirim ki? Hâlâ ÖZGÜRLÜKLER konusunda eksikliklerimiz var... Ben hayatımı sıkmabaş veya aşırı dinci olarak yaşamayı seçebileceğim gibi başkaları da laik ya da ateist veya her nasıl isterse öyle olabilir... Böyle sivri laflar edip kitap yazan insanlar kendilerinin adının AYDIN olarak geçmesini istedikleri için bunu yapıyorlar... Nereleri AYDINsa???

kendi fantazilerini milletin üstüne atıyolar şerefsizler....adi din ve devlet düşman hainler...

Bu ülkede laiklik yalnızca kafirlere çalışıyor zaten.Hani nerde din ve vicdan özgürlüğü , nerde insan hakları? Kadın açıkca iftira atıyor başörtülü insanlara ,ve onları zan altında bırakıyor.Ama onun bunları söyleme hakkı var çünkü laik bir ülkede yaşıyor ve hakları yasalar ile korunuyor.üstelik ülkenin %99 uda müslüman:D

ѕσηυη¢υ;4380736' Alıntı:

''Medeniyet dediğin açmaksa bedeni o zaman hayvanlar bizden medeni'' lafı ''türban'' takmayan insanlar için,yazarın verdiği örnekten daha aşağılayıcı bir örnektir,üstelik münferit olayları değil,herkesi bağlar..

burada bahsedilen minilerle gezip ona buna kuyruk sallamak yoksa sizin ifadenizle ''zorla sıkma baş '' değil

eğer sen daha m. akifi anlamadıysan ya türkçe'yi bilmiyorsun ya da apaçık bir din düşmanısın

Burda sana din hakkında düşüncelerimi anlatmaya çalışmayacağım.

Yazar genelleme yaptı ise yanlış yapmıştır.Ben genelleme yapmayıp,baskının insanları bu tip olaylara sevk edebileceğini anladım.Verilen uç bir örnek olabilir.

''Medeniyet dediğin açmaksa bedeni o zaman hayvanlar bizden medeni'' örneğini de türban takmayan insanlar için her fırsatta dile dolanan bu söz için kullandım.Umarım açıklayıcı olmuştur.İnsanları itham etmekten vazgeçin!

Sıkma Başı ZorLa KapatıLanLarmı Yapıyo. DiğerLeri Gevşek Başmı Yapıyo. Orta GevşekLer Hangi Gruba Giriyo. Bu Kadınıda Savunan Çıkıyo Ya.

ѕσηυη¢υ;4381231' Alıntı:
Burda sana din hakkında düşüncelerimi anlatmaya çalışmayacağım.

Yazar genelleme yaptı ise yanlış yapmıştır.Ben genelleme yapmayıp,baskının insanları bu tip olaylara sevk edebileceğini anladım.Verilen uç bir örnek olabilir.

''Medeniyet dediğin açmaksa bedeni o zaman hayvanlar bizden medeni'' örneğini de türban takmayan insanlar için her fırsatta dile dolanan bu söz için kullandım.Umarım açıklayıcı olmuştur.İnsanları itham etmekten vazgeçin!

bak yazının sonunda bende ilk baştan kendi yorumumda onu belirttim zaten. genellmeler tek yanlı değil. baskıların insanları bu tip olaylara sevkettiğini söyleyen sen aynı şeyi serbestliğin ve sonsuz özgürlüğünde aynı şeye sevkedeceğini söylseydin daha samimi olurdun. özgürlükten kasıt nedir anlatmaya gerek yok sanırım.

ayrıca itham eden biz değil kendini aydın sanan yazarın inanan kesimi ithamıdır.

ve senin din hakkındaki düşüncelerinide anlatmana gerek yok dediğin gibi.. herkesin dini kendine..

altı paris üstü mekke olanlardan bahsediyor gibime geldi .başını kapatıp kıçını açıcaksın sonra sütcüyü içeri alıcaksın sonrada çıkıp en iyi müslüman benim hesabı gösteriş yapcaksın .yok böyle bi traş

ayrıca itham eden biz değil kendini aydın sanan yazarın inanan kesimi ithamıdır.

kadın kimseyi itham etmiyor ki

haberin kaynağıda sizde kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz

basını kapatıp kıcını açan (ki hatta bunlara altı paris üstü mekke denir ) sonrada sütcüye tüpcüye veren sonrada çıkıp en iyi müslüman benim çünkü saçımın tek teli görünmüyor nası olsa edebiyatı yapanlar yokmu bu ülkede ?bunları kastediyor olabilirmi ve siz ve kaynakta kendi kende abuk subuk yerlere çekmeye çalısmıyormu konuyu

Her zaman söylüyorum. Siz küfrünü açıkça ortaya koyma cesareti gösteremediğinden milletin dinine, örfüne, ahlakına dil uzatan naylon laikçilersiniz.Bu sözüm Aydın Doğan ve yaltakçıları için.

Mesajıma alıntı yapan kişi için söyledim zaten itham etmemesi gerektiğini.Ben başörtüsü takana birşey demem,demedim de.Türbanla milletin dini duygularını istismar edenin ve kamusal alanda yasak olmasına rağmen siyaset-din bunları istismar edenin karşısındayım.

Geri