Porto 3-1 Fenerbahçe (ŞL G Grubu 1. Maçı)(TEK BAŞLIK)

Semihin oLmaması bizi zora sokacak bu kesin
Umarım Guiza berbat futboLunu bırakıp gerçek guiza'yı bu maçta gösterir .
En son Ligde oynadığımız Hacettepe Vakası moraLlerimizi bozdu
İkinci bir porto Faciasına Ne denir biLemiyorum !

Arkadaşım benim yorumumu aLp copy/Paste yapmanı anlayamadım
Kendi fikirLerin yok mu.
İlk defa böyLe bir şey yaşıyorum şaşırdım açıkçası
Resmen yazdığım aLınıp yapıştırıLmış ?

İŞte buda benim yazdığım yorum
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3503798&postcount=2

Gülünç bir durum oLmuş !

Aragones operasyona başladı

Fenerbahçe'de gözler Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto maçına çevrilirken, sakat olan Semih ile Edu'nun forma giyemeyecek olması sıkıntı yarattı.

Teknik Direktör Aragones, doktorlardan gelen son raporlar üzerine iki futbolcuyu da maç kadrosuna almadığı öğrenilirken, Semih'in Gençlerbirliği maçına, Edu'nun ise ancak Sivasspor karşılaşmasına yetişebileceği ifade edildi.

Aragones'in ayrıca Hacettepe maçında çok hata yapan Can ile birlikte Deivid, Vederson, Tümer ve formsuz olduğu gerekçesiyle Deniz Barış'ı da kadroya almayacağı ögrenildi.

Aragones Edu'nun yoklugunda savunmada Lugano'nun yanında Önder ya da Yasin alternatifleri üzerinde durduğu, son kararını yarın Porto'daki son antrenmanda vereceği belirtildi.

İspanyol hoca Portekiz basına verdiği demeçte de ulusal liglerdeki neticelerin Şampiyonlar Ligi için ölçü olamayacağını ve futbolcuların bu maça daha farklı movite olacağını belirtti.

Aragones, Record Gazetesine, "Şampiyonlar Ligine iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Porto'ya saygı duyuyoruz ama kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Bu arada UEFA Fenerbahçe'nin Porto ile oynayacağı maçta Fransız hakem Bertrand Layec'i görevlendirdi

kaynak:http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=44406

Yeni bir yolun başı...

Fenerbahçe, bugün deplasmanda oynayacağı Porto maçıyla Şampiyonlar Ligi'ndeki 6. macerasına yelken açıyor.

35260.jpg

Fenerbahçe, bugün Portekiz'in Porto takımıyla oynayacağı Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki ilk maçını yapacak.

Portekiz'in Porto takımı, bugün Şampiyonlar Ligi G Grubu maçında Fenerbahçe'yi Estadio do Dragoa Stadı'nda ağırlayacak. Karşılaşma 21:45'te başlayacak ve Star TV'den canlı yayınlanacak.

Fransız hakem Bertrand Layec yöneteceği karşılaşmaya Fenerbahçe'nin Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, Kazım, Josico, Maldonado (Uğur Boral), Emre, Alex, Guiza 11 ile çıkması bekleniyor.

Ev sahibi Porto'nun ise sahada Helton, Nuno, Benítez, Sapunaru, Lino, Rolando, Pedro Emanuel, Bruno Alves, Raul Meireles, Tomas Costa, Fernando, Lucho, Mariano Gonzalez, Cristian Rodriguez, Candeias, Lisandro, Farias ve Hulk 11 ile yer alması bekleniyor.

Başhakem Layec'in yardımcılıklarını vatandaşları David Benech ve Michael Annonier yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Herve Piccirillo olacak.

NTVSPOR
17 Eylül 2008 Çarşamba

Aragones: "Yenilirsen Evde Kalırsın!"
17.09.2008 00:07:00
Avrupa Şampiyonlar Ligi "G" grubunda, deplasmanda yarın Porto takımı ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin teknik direktörü Luis Aragones, "Zor ve karışık bir maç olacak, rakibe saygı gösteriyoruz" dedi.

Maçın oynanacağı "Estadio do Dragao" stadında bugün düzenlediği basın toplantısında Aragones, sahaya galibiyet için çıkacaklarını kaydetti. İspanyol teknik adam "Lig için daha çok zaman var, ama Şampiyonlar Ligi öyle değil yenilirsen evde kalırsın" yorumunda bulundu.

"Türk takımlarında genel olarak kötü gidişte kısa sürede teknik direktörlerin görevine son verilir. Bu üzerinizde baskı yaratıyor mu" sorusuna Aragones, "Biliyorum ki bu konuda tecrübelisiniz! Sonuçlardan antrenör suçlanır normal. Ama ben de tecrübeliyim. Sahaya sadece kazanmak için çıkıyorum" cevabını verdi.

"Futbolda korku olmaz, savaş değil" diyen Aragones, günümüz futbolunda artık takımların birbirlerine çok yakın futbol oynadıklarını, önceden kimin favori olduğunu söylemenin zor olacağını söyledi.

Josico ise, "İyi bir sonuçla başlamak önemli. Kazanarak başlamak bize daha sonrası için rahatlık verir" dedi. Takıma alıştığını ve arkadaşlık ortamından memnun olduğunu ifade eden İspanyol futbolcu, Fenerbahçe'de olmaktan memnun olduğunu kaydetti. Burak Yılmaz da "İyi bir başlangıç yapmak için geldik. Porto'ya baktığımızda Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz yıllarda başarılı olan bir takım. Biz geçen yılki başarımızı daha da ilerletmek istiyoruz. Çok iyi konsantre olmuş durumdayız" açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

gazetelerde yazanlara göre uydu alıcılarından bu maç izlenemeyecekmiş Avrupa şampiyonasındaki Atv gibi maç sırasında şifre gireceği söyleniyor buna eminim bir çözüm geliştirmişlerdir bilenler varsa bizimle paylaşırlarsa sevinirim

Zico döneminden bu yana Fenerbahçe’nin Avrupa maçlarında bir değişiklik yok. Aragones’de bu yaraya çare olamadı. Fenerbahçeli futbolcular Turkcell Süper Lig’de iyi oynamıyorlar ama Avrupa maçlarında iyi bir performans sergiliyorlar. Sanırım Porto karşılaşması da böyle olacak. Hacettepe karşılaşmasındaki futboldan daha değişik bir oyun bekliyorum. En azından bir beraberlik çıkabilir. Porto son 7 senedir Şampiyonlar ligine iyi bir başlangıç yapamıyor Fenerbahçe bundan da faydalanabilir. Semih’in oynamayacak olması ve Güiza’nın da henüz isteneni verememesi büyük bir engel. Burada bütün iş Emre ve Alex ikilisine yüklenecek. Bu iki isim Fenerbahçe’nin kaderini belirleyecek diye düşünüyorum.

Semih siz ßir Fenerbahçe nasıl olcak hiç ßilmiyorum:S

Herkes kendi liginde...Başarılar FENERBAHÇEM.

Aragones Belki Ligde Başarılı Olamadı Ama Avrupa Maçlarında ....

Herkese Merhabalar.Herkes Bilir Ki Avrupa'da Oynanan Futbol İle Türkiye'de Oynanan Futbol Tamamen Farklı.Avrupa'da Yıllarca Çalışmış Bir Teknik Direktör Olan Aragones Eminim Ki Avrupa'da Başarılı Olacaktır Arkadaşlar.Aragones'in Taktikleri Süper Ligi Tutmadı Ama Avrupa'da Tutacağından Eminim :D Haydi Fenerbahçe Diyorum Güzel Bir Başlangıç İle :)

İnşallah hem Avrupa'da hem de Türkiye'de başarılı oluruz ancak bu taktiklerle/oynayışla Türkiye de biraz zor gibi gözüküyor.

porto 3 - 1 Fener

İlk yarı fener sahada adeta yoktu ilk 15 dakikada 2 gol yedi yinede uyanmadı ama zorlada olsa 1 gol attı quiza süper attı ama

2. yarı fener maça süper başladı 45 dakika bastırdı çok şanssız goller kaçırdı 92 dk da da 3. golü yedi

maç sonrası benim yorumum önümüzdeki maçlara bakacaız :(:(:

geçmiş olsun çok şanssızdık

Geri