portal sorunu

aktasv

New member
Reaction score
0
selam arkadaslar ben vbulettin forumuma portal kurdum ama bazı sorunlarla karsılastım.
1.portala siteismi.com/index ten ulasıyorum ama forum cıkmıyor forumun bulundugu indexsin adını forum olarakta değiştirdin yani siteismi.com/forum da forumun cıkması lazımken cıkmıyor.
2.portaldan admincp ye giris yapamıyorum 404 hatası alıyorum siteismi.comcmps_index/admincp/index.php seklinde adres cıkkıyor bu adresten admincpeye ulasamıyorum ama siteismi.com/admincp/index.php adresini yazınca cıkıyor.nerelerde hata yapmıs olabilirim yardım edebilecek olan varmı.

portalı yanlıs kurmussundur kaldır dıcem kaldıramıyom galiba forumda hiç bse yapamyıon Database ı sıl yenıden upload :uzgunum

yok portalı kaldırabilirimki yaptım bunu benim asıl sorun portala www.siteismi.com/index.php den ulasmak bunun için portalın cmps_index.php olan adını index.php olarak değiştirdiğim zaman ulaşabiliyorum portala ama foruma ulasamıyorum bu seferde..birde admincpye portalın sayfasında ulasamıyorum portaldeyken admine girmeye calıstıgımda siteismi.com//cmps_index//admincpadmin/index.php şeklinde cıkıyor adres ama admin panele ulasmak için lazım olan adres siteadı.com/admincp/index.php bu olmalı. kafayı yedim yemek üzereyim ya.bi sorunda ben siteismi.com.index.php de portalın siteismi.com/forumda ise foruma ulaşmak istiyorum.

sitenin adını ozelden at dıcem atamazsın 50 mesaj olman lazım profilden msn ekle anlatıyım sana burda olmaz.

index.php yi forum.php olarak değiştireceksin cmps_index.php yi index.php olarak değiştireceksin o zaman sorunun hallolur.

Geri