DannyOceans
New member
- Reaction score
- 0
Resimde Gördüğünüzü nasıl yapabilir acaba Birde Forumda bulunan Konuları portala Nasıl ekliğe Bilirim şimdiden Teşekkürler

ProwL' Alıntı:"adv_portal" template inde "left", "right" ve "center" seçenekleri var,
left: sol
right: sağ
center: orta
Bunların altına istediğin html kodunu ekleyerek anasayfaya ayrıca ekleyebilirsin..
Son konuları vBadvanced CMPS > edit pages > latesttopics seçeneğini aktif yapacaksın daha sonra ayarlardan tüm konuları seçeceksin hangi blogda bulunacağını ve modul adını "edit modules" kısmından ayarlayabilirsin, kolay gelsin
zaten o şekilde yapıyorum ki arkadaşımProwL' Alıntı:arkadaşım birde anlattığım şekilde denermisin![]()
ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım ama sanırım template den olmuyor çünkü denediğimde portalı darmadağın etti sağ bloklar sayfanın altına göctü orta bloklar uzadı neyse template resetleyip eski haline getirdim ama yukarıdaki sans oyunları modülü sans eseri koydum nasıl oldu anlamadım ama add modül diyerek koymuş oldum inan nasıl yaptığımı anlamadımProwL' Alıntı:yeni modul eklemeyeceksin, template lerde değişiklik yapacaksın belirttiğim gibi..