Portal Reklam Ve Konu Gözterimi

DannyOceans

New member
Reaction score
0
Resimde Gördüğünüzü nasıl yapabilir acaba Birde Forumda bulunan Konuları portala Nasıl ekliğe Bilirim şimdiden Teşekkürler

hack5cv.jpg

vBadvanced CMPS Template > "adv_portal" buradan menü ayarlarınmı yapabilirsin

reklam olayıda özel bi bölüm açarsın duyurular die sadece sen görürsün oraya sdece banner ı ekleyip sabitlrsin konuyu

o duyuruyuda portala yönlendirisin olur sanırım olması lazım yani..;)

"adv_portal" template inde "left", "right" ve "center" seçenekleri var,

left: sol
right: sağ
center: orta

Bunların altına istediğin html kodunu ekleyerek anasayfaya ayrıca ekleyebilirsin..

Son konuları vBadvanced CMPS > edit pages > latesttopics seçeneğini aktif yapacaksın daha sonra ayarlardan tüm konuları seçeceksin hangi blogda bulunacağını ve modul adını "edit modules" kısmından ayarlayabilirsin, kolay gelsin

ProwL' Alıntı:
"adv_portal" template inde "left", "right" ve "center" seçenekleri var,

left: sol
right: sağ
center: orta

Bunların altına istediğin html kodunu ekleyerek anasayfaya ayrıca ekleyebilirsin..

Son konuları vBadvanced CMPS > edit pages > latesttopics seçeneğini aktif yapacaksın daha sonra ayarlardan tüm konuları seçeceksin hangi blogda bulunacağını ve modul adını "edit modules" kısmından ayarlayabilirsin, kolay gelsin

selam arkadaşlar
ben sunu sormak istiyorum ana sayfaya şans oyunları sonuçlarını koymak istiyorum yada hava durumu eklentisi ama yeni modul ekle diyorum sırasını veriyorum

<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://webmasterim.com/sans_oyunlari/sans_oyunlari.php?t_g=160&t_r_1=DCDCDC&t_r_2=F5F5F5&y_g=verdana&y_b=1&y_r_1=000000&y_r_2=000000"></script>

ekliyorum ama portal ana sayfasında sadece başlık çıkıyor 10 numara sayısal sonucları çıkmıyor
yardımcı olabilirmisiniz?

ProwL' Alıntı:
arkadaşım birde anlattığım şekilde denermisin :)
zaten o şekilde yapıyorum ki arkadaşım

html ye izin ver diyorum o kısma giriyorum kodaları
sadece sanş oyunları katagorisi çıkıyor sonuçların bulunduğu tablodan eser yok?

ProwL' Alıntı:
yeni modul eklemeyeceksin, template lerde değişiklik yapacaksın belirttiğim gibi..
ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım ama sanırım template den olmuyor çünkü denediğimde portalı darmadağın etti sağ bloklar sayfanın altına göctü orta bloklar uzadı neyse template resetleyip eski haline getirdim ama yukarıdaki sans oyunları modülü sans eseri koydum nasıl oldu anlamadım ama add modül diyerek koymuş oldum inan nasıl yaptığımı anlamadım :) aynı seyleri tekrarlayarak başka bir modül denediğimde yine olmadı. birşey anladıysam arab olayım derlerya aynen öyle. 4rumturk.com daki gibi birbiri ardına modül eklemek istiyorum reklam olsun istemiyorum sen bir bakar editlersin yardımlarının devam edeceğini umuyorum kolay gelsin.

Arkadaşlr ben Portala Resimdeki gibi "Reklam Alanı" yapmak istiyorum..

port.JPG

Bittiğinde böl olsun:

port2.JPG

Yardım edebilir msinz?

Geri