Portakal

onu yavrulara yapana sorucaksın ... sen sormuyosun soran var sen sölersen oynarsın Başbakan makamının söylediği her söz Türkiye Cumhuriyetinin sesidir bunda rol olmaz senin adınada konuşmuş oldu yani üzülmene gerek kalmadı bu kadar yavrucaklara...

oturduğunuz yerden gerçekten ne güzel yazıyosunuz. Allah rahatınızı bozmasın

İyi güzel acıtasyon yapıyosunda yanlış biyerler var .Tsk da çarpışanlarda sen ben gibi adam yani halkın adamları üst yöneticiler pek silah tutmaz sanırım sen askerliği bahriyeli filan yaptın piyade düzeninden haberin yok..Bu ülke askerliği peygamber ocağı bilir sen gelme desen bile insanlar seve seve canını verir ama içlerinde bi pislik varsa o temizlenmek zorundadır yoksa her yere bulaştırır .Sizde anlayışlı olun artık nedir bu pervasızlık herkes işini yapıyor hiç kimse hiç bir yetkili suçsuz yere ceza almaz .

hadi ben acıtasyon yapıyorumda ölenlerde acıtasyon olsun diyemi öldü. mantık '0'. onların ölmeleri sizi rahatsız etmiyosa benim sizinle tartışcak bi bişeyim yok kumda oynayın

oturduğunuz yerden gerçekten ne güzel yazıyosunuz. Allah rahatınızı bozmasın

hadi ben acıtasyon yapıyorumda ölenlerde acıtasyon olsun diyemi öldü. mantık '0'. onların ölmeleri sizi rahatsız etmiyosa benim sizinle tartışcak bi konum yok kumda oynayın

Hamuda kalkarak yazanı hiç görmedim :durdurun
Gören varsa bide ss koyabilirmi ...

Benim cehaletim karşısında sen hiç kalırsın... cehalet bir tabakadır , sen o tabakada bile deilsin bizi bu mevkilerde görmen onur okşayıcı bay bilmiş tabaka

CHPlileri bir manav furyası kapmış götürüyor. Bir yandan
patates bir yandan portakal..olmadı en iyisi bir armut
verelim. Siyaset hayatında yakalamadıkları başarıyı
belki meyve satarak yakalarlar.. Eminim Özdil Filistinlilerin
katletildiği görüntüleri gördükçe magazin programlarına
geçiş yapmıştır. Kimin ne olduğu kimin ne yanlısı kim
bu vatanın iyiliğini düşündüğü çok iyi biliniyor ki bu yazarlar
artık kendi yağında kavrulur oldu. Dar tabanından başka
kimse kaale almayıp herkes bildiği gerçekleri okuyor zaten.

Zerki senin elemanların yapamdığını erdoğan bağıra çağıra yapıyor öyle gariban esnafın dükkanını taşlayarak olmaz israil düşmanlığı Kim yaparsa yapısın Bunu yapanı Tebrik edeceksin....

ERDOĞAN İSRAİLE AÇIK AÇIK REST ÇEKEN TÜKÜRDÜĞÜNÜDE YALATAN TEK TÜRK BAŞBAKANIDIR.

Öyle yadaaa Böyle... zoruna gitmesin aması maması yok bu işin...

eğer konuyu kişileşştireceksen bende kişiselleştireyim.

mesela şöyle:

sen ve senin zihniyetindeki elemanlar madem israil düşmanı herkesi tebrik ediyorsunuz neden adolf hitlerin mezarını türbe haline getirmiyorsunuz?

gidin mezarına bi elham okuyun bi de mum yakın ve hatta kurban falan kesin.

ve benim elemanlar kim ve ne zaman dükkan taşlamışlar?

önemli olan evet tükürdüğünü yalatmaktır. ama neden tükürdüğünü idrak edemeyenler o tükürüğün neden geldiğini anlamayanlar - yani sizler- bunu matah bir şey zannediyorsunuz.

adamı döz ondan sonra pardon de. yediğimdayak nolucak yada ben bu dayağı neden yedim diye soran yok. adam özür diledi sen ona bak.

zihniyetinizin temelini merak ediyorum.

Geri