Portable Windows XP Live USB Edition 2008 v.2.02(DetayLı AnLatım)[RS][HH]

ellerine sağlık ama linkte hata var ben başka bir arkadaştan indirdim acil lazım ama anlatımlarına bakarak kurdum. yanlız benim indirdiğimde NTDETECT adlı dosya yoktu. umarım önemli bir soruna neden olmaz:S

arkadaşım harika paylaşım ama benim bunu kesin indrimem lazım link ölü yardım plesase

biLader BeN denemedim deneyemedim :))
Link oLmus bi yeni Link catLatsanda sonra denesem...
EYVALLAH.

arkadaşlar bunun vista olanı var ve kullanımı çok daha basit. flaş diski fat biçiminde formatlayıp dosyaları kopyalıyorsun. biostan usb den başlat diyorsun.

ben sistem dosyalarıyla oynarken çok kullanıyorum :D :D

forumda verilmişti diye hatırlıyorum. ama bulamayan olursa bana pmden ulaşsın yardımcı olurum.

Link ölü, bakabilir misin müdür?

yaw ne biçim iş bu lşnk ölü diyoruz bakan yok kardeşim konuna sahip çıksana

Xp çökerse belge kurtarmak için ideal olduğundan, tabi....!

(ihtiyacın yoksa yükleme , yükleyenede karışma!)

link nerde yaw?.....

indirek için resmin üstüne tıklıyoruz resim büyüyo...

link yok galiba....

madem arzalı neden sunuyorsun millete, senin kadar bilmeye bilir pc arzasını insanlar ama tavsiye etmiyorum arkdaşlar size sundugu programın en altındaki yazıyı DİKKATE almanızı istiyorum by windows_06

Paylasimin icin cok tesekkur ederim tam benim aradigim sey bu galiba. indirme linkini goremedim linki verebilirmisin

demao3.jpg

Rar pass: [COLOR="Red"]www.hackhell.com[/COLOR]

AçıkLama

Artık sadece Program,oyun,resim ya da müzik değil işletim sisteminizide yanınızda taşıyın.
Windows XP Live USB Edition, USB bellekten çalışabilecek büyüklüktedir. Sisteminizi USB bellekten başlatarak kullanabilir, yedek alabilir, dosyalarınıza erişebilirsiniz.

Sistemin çalışabilmesi için aşağıdaki özellikler gerekir:
256 MB kapasiteli bir USB bellek, 512 MB önerilir.
USB bellekten boot yapabilen bir sistem.

USB beLLeğinizin ismini HPUSBFW
23ifdrn.jpg
olarak değiştiriyoruz...

İndirdiğimiz dosyanın içindeki
mjwide.jpg
dosyasına tıkLıyoruz...

15p01md.jpg

15s4ubm.jpg

nots1j.jpg

hvrqqw.jpg

Format bittikden sonra indirdiğimiz dosyaLarı aynen fLaş'ımızın içine kopyaLıyoruz...
1z32wld.jpg

İşLem bitti şimdi pc'ye reset attıp ''F8'' den Boot Menü , ordan Flaşımızın markası neyse yazıyo onu seçiyoruz ve artık pc FLaş beLLeğimizden açıLıyor:durdurun max 6 7 dkk içinde açıLıyor az önce denedim arıza var demeyin sakın:D

Arkadaslar aradiginiz link

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Not : windows 7 de calismiyor denemek isteyenler icin

süper aklıma gelmişti var mıdır böyle bir şey diye emeğe saygım ;)

ok de kardeş bu usb işletim sistemi başka bir bilgisayrda da açarmı

Geri