Portable Windows XP Live USB Edition 2007

Yskorpitx

∂єѕριиα - d
Reaction score
0

Artık sadece Program,oyun,resim ya da müzik değil işletim sisteminizide yanınızda taşıyın.Windows XP Live portable versiyonu ile hep sizlerle…

294163397sr5.jpg

DOWNLOAD

Info:

Did you ever want to boot up into Windows XP via a USB memory key?
Well, now you can !!!
This is a miniature version of Win XP enough to get you up and running so you can restore from backup, access your files, or do whatever you have to do.

Instructions inside!

Bu bir minyatür versiyon dur, açıklaması ing oldugu içn anlatımı bulamadım ama sorunları paylaşabilrsin..

yani boot ayarlarından usb secip bir nevi live linux kullanmak gibi benim anladıgım.normalde kulllandıgımız masaustu ya da dizustu bilgisayarlarında kullandıgımız windows ayarlarını vs.kullanmak mumkun degil sanırım.ingilizce de olsa icerigini eklerseniz cok iyi olur.sonucta ingilizce anlasılmayan,zor bir lisan degil.tesekkurler.

∂єѕριηα;3263104' Alıntı:

Artık sadece Program,oyun,resim ya da müzik değil işletim sisteminizide yanınızda taşıyın.Windows XP Live portable versiyonu ile hep sizlerle…

294163397sr5.jpg

DOWNLOAD

Info:

Did you ever want to boot up into Windows XP via a USB memory key?
Well, now you can !!!
This is a miniature version of Win XP enough to get you up and running so you can restore from backup, access your files, or do whatever you have to do.

Instructions inside!
güzel iyi bir paylaşım

Geri