popüler mesajlar

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

arkadaşlar ben de yeni sayılırım maa merak ettim bişey var mesela mizah konusunda bir sürü sayfa var ben neden burada en cok goruntulenmiş yada popüler olmuş konuyu secemiyorum bütün sayfaları gezinmek zorunda kalıyorum buna bi çözüm bulunamaz mı mesela en populer belli sayıda konu verilse yada oyle bi secenek olsa reactor cevap verdi ama boyle bi şey yapılamaz mı tesekkurler...

Forumda böyLe bişey mevcut zaten.. üstteki resimdede anlaşıldıgı gibi girdiğin bölümlerde kırmızı kare içerisine aldıgım yerler o bölümün en popüler olan en çok hit alan konularını ön plana cıkarır.. en çok mesaj alan en çok görüntülenen vs.

yok ben naatamadım sanırım yani formunda mizah bölüme girdim diyelim 10000 defa gosterilmiş ama bu konu ya cok onceden cevap yazılmış ve o konu 100 sayfa geride kalmış bu konuyu bulmak için sayfa sayfa mı gitmek lazım onu soruyorum yanlış sorduysam ya da anlatamadıysam kusura bakma yani benim demek istedim her bolumun en populer 10 konusu gibi ayrı bişey olsa tıkladımızda gorulse :D

karmanın dediği linklerden birini tıkladığında zaten o kategorideki en iyi 25 sayfa önüne gelir, sen karmanın dediğini bi dene istersen:goz:

Kuzay dediğimi denemeden mesaj yazıyosun sanırım =) madem bi soru soruyosun sana öneriLeni yap sonra mesaj yaz =)

senin istediğin ÖzeLLik O başka bişey bulamayız =)

kuzay karmanın cevabını okumadan bnde aynı şeyi söylecektim ama karma gerekli cevabı vermiş.bunun tek çözüm yolu budur.başka yolu da yoktur.orda en çok görüntülenen konuları ve en çok yorum yapılan konuları bulabilirsin.kolay gelsin"

kızmayın canım :D dun gece tıkladım olmamıstı beilgisayarımdam kaynalana bir sorun du sanırım (yalan) :D yok ben sadec resım olarak verişmisin sandım tıklayında oldu sagolun arkadaslarım... kapatabilirsiniz isteseniz konuyu ama belki benşim gibi cahilll arkadaslar vardır onlar için yararlı olabilir... :D :D teşekürler zahmet verdim...

Est.. Konu Anlasıldı Sanırım :) Locked.. :) pls..

Geri