pollyanna =))

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
pollyanna_000.jpg

en kötü anlarda bile mutlu olmayı becerebilen küçük kız,yetişkinlere de olgunluğu sayesinde büyük dersler vermiştir..

koltuk değneklerine ihtiyacı olduğunda bile yaşama sevincini kaybetmemiş,başkalarının mutluluğu için çalışmanın kendi ruhunu iyileştireceği düşüncesiyle başkalarının yardımına koşmuştur,
aslında birbirlerini çok seven ama gurur ve inatçılıkları yüzünden kavuşamayan büyüklerinin tekrar biraraya gelmelerini sağlamış,sevginin kibir,gurur,ve diğer kötü olan herşeye rağmen kaybolmayacağını ispatlamıştır..

Pollyanna012.jpg

annesi,ona en çok sevdiği iki kişinin adını vermiştir..(poly ve anna) istemedikleri bir evlilik yaptığı için annesini affetmeyen teyzesinin yanına döndüğünde,teyzesi o katı kalbinin bu minik kızın ellerinde bir oyun hamuru gibi yumuşayacağını henüz bilmiyordu..

babası polyanna 'ya mutsuz olduklarında oynayacakları bir oyun öğretmişti..''mutluluk oyunu'' .. çok fakirlerdi ve polyanna bu yüzden babasının öğrettiği bu oyunu çok sık oynamak zorunda kalıyordu..

pollyanna.jpg

mutsuz olduğunda mutluluk oyunu oynayan ve oynadığı oyunu etrafındaki herkese öğreterek onlarında mutlu olmalarını sağlayan bir roman kahramanıdır ''polyanna''

bazen çok kısa da olsa umutsuzluğa kapıldığı olmuştur..ama o genede hayatın iyi yönlerini görmeye çalışarak mutlu olunacağını bize öğreten ilk kahramandır...

unlu_kitap_karakterler2_pollyanna_03.jpg

Bu çizgi filmi yeni nesil bilmez :)
O yırtık ayakkabıları ile masadan aldığı bir somun ekmek hala gözümün önünde.

Küçükken Az Kandırmadılar Pollyannacılık Bu Çayda Aşırı İymserlik Oluyo Olmasını Herkes İster Yada Herkesin Böle Davranmasını Ama Gerçekler Böle Değil Bu Kadar Basit Değil :eek:ut:

Şeker kız kendi vardı =)
Çok eskiden ona benziyor hrLd.. :p

mutsuz olduğunda mutluluk oyunu oynamak...

bu.. bu zamanda hiç işe yaramıyor... denedim biliyorum... oyun oynarken bile... içine edilebiliniyo... malesef...

saqol canım..

mutsuz olduğunda mutluluk oyunu oynamak...

bu.. bu zamanda hiç işe yaramıyor... denedim biliyorum... oyun oynarken bile... içine edilebiliniyo... malesef...

saqol canım..

Bluecuk ´a yorum >> =)))

..........

Ehh Severim Hatunu Kendini Üzmektense O olumsuzlugun Olumlu Yanlarini Dü$ünmek ho$tur

poLLyanna'nın önemi benim iÇin büyük....
ÇoĞu zaman ben de bi poLLyanna oLuyorum...
ama her zaman ii oLmuyo bu..benim ba$ıma Çok derT aÇTı muTLuLuk oyunu..
hayaTın GerÇekLerini de GörebiLmek Lazım..​

Hayata bakışım bu kızla tamamen ters :eek::eek:

Yaw tevekkeli bize Polianna seyrettiriyorlardı meğer bu kız herşeye iyimser bakıyomuş..

paylasım için saols...

Geri