Polisten Satırlı Gence Feci Dayak (Video)

ii polis ona dokunmasın aman buna bişi yapmasın ozmn polis nasıl iş yapacak adam satırla saldırsın polis jopla gelsin eee sonra iran devrim muhafızıymış yok daha neler ii polis dokunmasın adamda satırla polisi doğrasın ohhh yan gel yat osman

etkisiz hale getiriosn daha ne vuruyorsn be adam...

PoLis YanLış Yapmış.
SatırLa DaLmışLar Sadece Sen Neden Dövüyorsun ki BunLar Özünde İyi ÇocukLar GüL Atman Gerekir Bir Türk PoLisi OLarak Sana SatırLa DaLana.
Şaka Bir Yana ELLerine, KoLLarına SağLık :goz:

O zaman cezasını oracıkta kessinler hatta kısasa kısas polislerde satırla girişsin.

Adamın elinden satır düştü tak ters kelepçeyi bindir arabaya. Ne dövüosun hala. Burası polis devletimi?

burasi polis devleti degil ama yol gecen hanida degil
sen kafayi bul insanlara saldir dogramaya kalk hatta ve hatta kendi sevgilisini bile esir alacak kadar ic sonrada eeeeeeeeeeeeeeeee dayagi hak etti bende baktim az bile
daaktan sonta iyi ayilmisti ama
ne demisler
dayak cenetten cikmadir diye bosuna dememisler bu lafi :))

cok guzel dovmusler itleri helal olsunn ben olsam daha fena doverdım hatta sılah kullanırdım

Burası yol geçen hanı değilde kanun var nizam var. İran değil burası. Herkes haddini bilsin...

O zaman mahkemeleri kapatalım her suçluya sokakta cezasını verelim...

Şu videoyu izleyipte polise yanlış yapmış diyenlere hayret ediyorum. Bu adamı polis görmese de gelip sana saldırsa bağırıp durursun. Belki de adamı öldürüreceksin. Polisler de, arkadaşlara bir daha böyle yapmamaları gerektiğini çok uygun bir dille anlatmış ki biz buna vucüt dili de diyebiliriz :) Ellerine Sağlık.:thumbup:

Kendi yorumum haricinde çok doğru bulduğum bir yorum daha gördüm onu da paylaşmak istedim

mavera
25 Haziran 2010 Cuma 18:59
eğer orada bir polis SATIRLA yaralansa idi ne olacaktı peki?
Toplum olarak şuna karar vermeliyiz: Dürüst ve namuslu yaşayan başkalarının hakkına hukukuna riayet eden insanların hakkını nasıl gözeteceğimizi iyi düşünmeliyiz. Bu Polisler yanlış yapıyor gibi gözükse de aslında toplumsal yozlaşmanın üzerlerine yıkmış olduğu ağırlığın hesabını görüyorlar bence.
Ya o kanun tanımaz adam bir polisi yaralasaydı,
ya da düşünün ki bu adam elinde satırla sizin hukukunuza ve hatta namusunuza tasaddi etti, siz ne yapardınız?
Eminim Yüce Türk Adaletine teslim ederdiniz. Peki ya bu cani ruhlu adamı yargı ıslah edemiyor ise..
Bu tip kanun, nizam, ahlak tanımaz insancıklar artık heryerde, otobüste, işyerinde vs...
O yüzden lütfen oturup Polisler aleyhine ahkam kesmek yerine mikrop üreten sistemimizi tartışalım,
DÜŞÜNELİM...

benim zoruma giden doğudaki hainlere neden böyle copla vurmuyorlar taş atan molotof kokteyli atan insanlara neden böyle vurmuyorlar anlamıyorum

eline sağlık o polislerin.........

az vurmuşlar 1 gün boyunca kesintisiz dayak atmalıydılar.Böylece bu ve bu gibilere ibret olurdu.

E zaten olağan bişey bu arkadaşlar. Orada gizli kamera vardı herkes gördü. Az önce gördüm polis gözümün önünde bi gence tekme tokat daldı. Kelepçe falan takmak istedi eleman izin vermedi yattı yerlere polis döverek kaldırdı taktı kelepçeyi götürdü merkeze.

Geri