Polise KimLik Sorarmıydınız??

Polise KimLik Sorarmıydınız??

• Evet (Sorardım)

Kullanılan: 58 69.9%
  • Hayır (Sormazdım)

Kullanılan: 25 30.1%

• Kullanılan toplam oy
    83

Kiowa Apache

Ŧreedoʍ ŦoreveƦ
Reaction score
0
fileashx-3.jpg

Polis Kimlik Kartı Örneğidir
www.iem.gov.tr

İstanbul Avcılar'da polis kılığında restoran basıp bir kadını saçlarından sürükleyenlere,

siz olsaydınız kimlik sorar mıydınız?

ve ßunu yapanlara Ne yapardınız?

ben sorardım ya da hemen polis çağırırdım :D

avcılarda oturan biri olarak (ki saırım görüntülerden anladığım kadar aslında avcıların kenar mahallelerinde olan bi olay) bu olayı kınıyorum ve asıl hatalının o mekanın görevlilerinin polis kimliklerini sorması gerekirdi diye düşünüyorum . Tabi ki sorardım ve ayrıca yanlış hatırlamıyorsam kimliklerindeki resimlerde sakal olmamalı diye hatırlıyorum. Kimliğin sahte olmasını ele veren bi özelliktir bu. Ayrıca bu polis kılığına girenlerin kro ve maganda oldukları apaçık ortada ki bu ilçede bunlardan dolu dolu var. Hatta Avcılar a sınır bir Krolar&Kürtler mahallesinin de ilçe yapılacak olmasıda cabası . Esefle İ.B.B. yesinin bu projesini de kınıyorum.

sormadan gösteriyorlar ama yanılmamak lazım sağ alttaki EGM yazısının

rengi her yıl değişir parlak böyle değişken onu taklit edemiyor sahteler

ABD'deki gibi turk poliside hemen herzaman kimlik gosterse iyi olur

bulunduğu ortam çok önemli.zaten iğrenç bir yerde bulunuyosan seninde bi çekindiğin nokta olacaktır ki bu durumda sormamak en akıllısı oluedu.

sorardım... hatta bir grup arkadaş sorardık ve gerçek anlaşılınca o genç kıza yaptıklarını onlara artık elimize ne geerse onla yapardık....

erkeğe maaşı,kadına yaş'ı,polise kimliği sorulmaz...:vur

şimdiye kadar kaç poLis memuruna sorduysam hepsi kimLikLerini göstermişLerdir

Geri