Polise Güneş Gözlüğü Yasak

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Çolak, Trafik Polislerine 'Güneş Gözlüğü Takma Yasağı' Getirdi. Trafik Ekiplerinin Vatandaşlarla İç İçe Olduğunu Belirten Çolak, Birebir Diyaloglarda Göz Temasının Önemli Olduğunu Söyledi. Bu Nedenle Trafik Polislerine Güneş Gözlüğü Takmayı Yasakladığını Belirten Çolak, Uygulamanın Vatandaşlar Tarafından da Olumlu Karşılandığını Öne Sürdü.

haberler.com​

Normalde İki Kişi Konuşurken Güneş Gözlüklerini Çıkarıp Konuşması Lazım, Adab-ı Maşeret Kuralıdır (Toplum Adabı) dır, Ama Bizim Polisler İnsanlarla Konuşurken Gözünden Gözlüğü Çıkarmak Zahmetinde Bulunmayınca Emniyet Müdürlerü Tarafından Toptan Yasaklandı Tabii...

harika düşünülmüş tebnrikler

Saçmalamış zaten adamlar guneste bekleye bı hal oluyorlar
bide gözleri agrısın şimdi..
bakalım neler görecez...

Gereksiz bence.

Polis cogu durumlarda sempati kurmak durumunda degil.
Konustugu kisiye gozlerinin gorunmemesi ayri bir goz dagi veriyor.
Yasaklama zihniyeti yerine halkla birebir konusmalarda
gozluklerini cikartma zorunlulugu getirilse daha mantikli
olurdu..

adamlar saatlerce dışarda kalıyo, güneş gözlüğü nasıl yasaklanır ya :(
yazık

Bence dogru bir karar aynı zamanda yanlıs karar neden dogru neden yanlıs oldugunu arkadaslar anlatmıslar ben size kısa bi anımla durumu özetleyim

Ben lisedeyken yazlarikendi işletmemizde çalışıyorduk ben ve dier ortakların ogullarıyla beraber hepimizin cep telefonu vardie ve serbesti kullanmak ama biz biraz abartıp işin dozunu aşınca babam iş yerinde telefon kullanılmasını yasaklamıstı hergün girerken kasaya bırakıyor cıkarken alıyorduk

Yani bu sebepten olmuştur tahminimce

paylaşım için saol

Geri