Polis ve jan.Astsubay olan varmı içinizde??????

Ares

Banned
Reaction score
0
Seneye öss ye gircem ve jandarma astsubay özel bi yazılı yapmıor ve sözel full cıkarsam girebiliorm bnm sözel iyidir. Ancak polislik için yazılı sınav var ve bnm mat. pek iyi deildir ondan giremem die düşünüorum.Siteye üye olan bir polis yada Jandarma Astsubay varsa birkaç sorum olacaktı aşağıya sıralıorm 1-Jandarma astsubay Narkotik birimi şehir merkezinde görew yaparmı_?*yoksa sadece kırsal kesimlerdemi??
2-Jandarma astsubay hangi birimi daha rahat ve iyidir??
3-Jandarma Astsubaymı yoksa polisinmi çalışma saati daha fazladır???
4-Jandarma ASt. yoksa polis memurluğunun aile hayatı daha fazladır___??
Etrafımda tanıdık polis yada j.astek olmadıgı için forumda aradım çareyi umarım yardımcı olursunuz

Elbette Jandarmanın çalışma şartları çok Daha Ağırdır
Benim Iki Kayınbinaderm De Jandarma Astsubaydı
Ortalama 2 Senede Bir Tayin Ve çoğunlukla Il Merkezi Dışında Görev Alırlardı.
Jandarma Birimleri Merkez Dışında Ağırlıklıdır.
Branş Mevzusu çok Kolay Değil Jandarmada En Azından Polisin Ki
Gibi Değil.bugün Burada çalışırsın Yarın Sınır Karakoluna Tayin Ediverirler
Eğer Becerebilirsen Jandarma Dışında Başka Bir Astsub.ay Okulunu Tavsiye Ederim
Havacı Yada Denizci Olabilir
En Azından Sınıf Olarak Jandarma Olmasın Derim Bennn

arkadaşım ben polisim bana sorarsan bizim imkanlarımız jandarmalara göre daha iyi
jandarma ast subaylar bu gün burda yarın başka yerde yani sınır karakolları falan var oralarada düşme ihtimalin var askeriyede sivil hayatı daha az ailenlede fazla ilgilenemezsin ama polislikte biras daha fazla çalışırsın fakat sosyal ortam daha fazla
resmiyet askeriyeye göre polislikte daha az önem arz ediyor . mesela askeriye de bir yüzbaşıyla bir er konuşurken bile büyük bir resmiyet var ken biz yeri geliyor müdürlerimizle bile rahat rahat sohbet edebiliyoruz ... askeriye gerekeninde fazla sıkı her insan dayanamaz .. ama bizim işimizde çook yoğun ve bunaltıcı
artık seçimi sen kendi iradenle yapmalısın sonuçta bu seçim senin hayat yolunu belirleyecek ..

arkadasımm ne kadar sözelin iyiyse matta yapman lazımm ben gecen sene 24 türkce 27 sosyal 18 matla 52 puan jandarma astsubaylık sınawı kazanamadımm 59 du baraj hayırlısı bu sene yine girecem

TMMDA jandarma da bu yıl öss 243 sözel ham puan istiyor sn ne 59 falan yazmışın anlayamadm.

Geri