Polat Alemder (Çakma Tony) v.s. Tony Montana (Orjin Tony)

Hangisi ???

• Kullanılan toplam oy
    105
  • Anket kapatılmış .
arkadaşlar herkes bi isim yazıyo ama oy kullanmayıda unutmayalım

polat barız cakma zaten ayrıca hıcte oynayamıyo abı parası yıyo :D

arada baya benzerlik var ama duruş herşeyi anlatmaya yetiyor tabiki toni

hehehe şu anda kurtlar vadisi ön planda bizde polata verdik

Tony montana korkusuz kaplaaan :) adamın bahçesindede kaplan var

polatın duruşu bile yapmacık olduğu kendini ele veriyor. doğal hali değilinde o karizma maalesef yok...

abi nede olsa bizimki daha efendi be.. o biraz serseri kaçıyor..

Evet arkadaşlar hangisi daha Karizm Polat'mı Yoksa polatın taklit ettiği Tony montanamı
scarface 1983
scarface_tony_montana.jpg

Kurtlar Vadisi 2002 - 2009
wve1yk5qnoybiu36rzuv.jpeg

ulan hala tartışmanın ne anlamı var işte biri 80 ler biri 2000 ler ama yinede fark açık toni 10 adım önden polat bi 10 fırın ekmek yesin öyle o zmana kadarda yaşlanır zaten :)

iyide polat ve tony rol olarak aynı karakter bile değil nasıl kıyasladınız hayret hem kim gelirse gelsin al pacıno'nun karizmasını geçemez

iyide polat ve tony rol olarak aynı karakter bile değil nasıl kıyasladınız hayret hem kim gelirse gelsin al pacıno'nun karizmasını geçemez

sorun da o zaten onu taklit ediyor bakışlar bile aynı kıyafetler duruş oturuş hepsi toni gibi

ben filmi izledim eger izlediyseniz polat tony'nin resmen takliti bakıslar hele sinirlenince kamera gozleri yakından gözterir yha abi dedim bu tony alemdar :)

polat oturmayı bile bilmiyor kendini kasıyo otururken ama tony'de doğal bir karizma varr

Geri