Polat'ı rambo yapmak için izleyiciyle adeta alay edildi

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
ד

Bu kadar da olmaz dedirtti !
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun perşembe akşamı ekrana gelen bölümündeki bazı sahneler, dizinin bugüne kadarki performansını zedeler nitelikteydi.

İzleyenin zekasıyla adeta alay edilen sahneler, sürekli dayatılan flashback'ler (geriye dönüşler), diziden kopan karakterler, daralan senaryo ve basit çekim hataları, tam bir hayal kırıklığı oluşturdu. İzleyiciler dün gün boyu, dizinin forum sitelerine söz konusu hataları eleştiren görüşler yazdı.

Kurtlar Vadisi izleyicisi, haftalardır İskender Büyük'ün elinde olan Polat Alemdar'ın nasıl kurtulacağını görmek için önceki akşam televizyonun karşısına geçti. Ancak Memati'nin Polat'ın intikamını alacağını düşünenler hayal kırıklığı yaşadı. Polat'ın kaçmak için klozeti sökme ve betonu kırma sahnesi inandırıcılık bir yana, şaşkınlık vericiydi. Kafası matkapla delinmiş ve üç defa ilaç enjekte edilmiş Polat'ın Rambovari kahramanlıkları, Battal Gazi ve Malkoçoğlu filmlerindeki abartılı sahneleri aratmadı. Tam kaçırıldı derken komadaki İskender'in onu tanıması, Abdülhey'in tanınacağını bile bile böyle bir girişimde bizzat rol alması ve daha neler neler... Sonuç olarak Polat'ı kurtarma sahneleri kalite açısından izleyiciyi tatmin etmedi.

kynk

Savulun bre malkoçoğlu geliyor

hakikatten çok abartmışlar yahu

evet aslında polatın o kadar ilaca dayanabilmesi banada saçma geldi...

yorumlar gerçekten anlamsız, bence gayet mantıklıydı..

Evet son bölüm oldukça abartılı olmuş.

o matkap kısmı banada abartı geldi ama, hangi dizide neler oluyor herkez biliyo. bu diziye karşıt olan bazı .....'lar her cuma günü gazetelerde taşlamaya devam edıyor. ama izleyici rating lerle cevap verıyo tabii, turkiyede böyle kaliteli bi yapım daha gelmez bahadır özdener raci şaşmaz bence bu ülkenin en iyi yapımcı ve senaristleri tabi osman sınavda mükemmel :) ama bu ülke pembe diziler karı programları hokus pokuslu dizilerden bıktı artık yapımcılarda bilsin.... ınanın toplu bı otamda dizi izlerken fılmın yarısı zaten sex, kanal deiştirmekten gına geldi cocuklar görecek diye

onlarca ABD filmi izliyoruz. kahramanlar bırakın yaralanmayı, esir bile düşmüyorlar. adamı yakaladılar,ü dövdüler, işkence yaptılar. arkadaşlar Allah aşkına daha ne yapsın adamlar? lütfen biraz mantıklı olalım. Arnold tek başına dünyaları deviriyor, Price Brosnan James Bond olarak imkansız işler yapıyor (buzda son sürat araba kullanmak ve jet uçağından atlamak gibi:).. şimdi bunlar mantıklı da bizim adamın kaçması mı mantıksız. herkes zaaf gösterir hata yapar böylece biri hatalardan yararlanıp bunları avantaja çevirir. ben bu gözle baktığım için Polat'ın durumuna daha ılımlı bakıyorum. ve diyorum ki 'neden olmasın?'...

biz de kahraman yetiştirebiliyoruz sonuçta...

meyve veren ağaç taşlanır :) bu ülkede hep böyle olmuştur cekemeyenler kıskansız panafilm forever haber programı izlemiyorum zaten ızlesemde bılıyorum çoğu yalan haberler malüm türkiye medyası aydun doğan denen şerefsiz mason, israil köpeğinin elinde gider paşalar gibi vadimi izlerim ergenekonmuş susurlukmuş alayının gercegini orda izlerim

Geri