P'naikos 1-3 GS [Avr. Ligi F Grubu 1. Maçı - Tek BaşLık]

Yine yine ve yine 3-1 lik skoru bildim :D:D:D

3-0 dan sonra hatalı oynadık ama genelde iyiydik.

Sıradaki gelsin... Başarılar Galatasarayımız..

walla aynen defansda çok hata verdik ve Allah bize baya yardım etti.

AMA KATILIYORUM:

Sıradaki gelsin... Başarılar Galatasarayımız..

Panathinaikos MaçLarını OLimpiyat Stad'ında OynamakLa İyi Yapmadı AnLaşıLan =) Bir Ara Bizimde Başımızdaydı Aynı Sorun OLimpiyat Stadı'nda Oynadığımız Sezonu HatırLayın =) Sahaya Uzak TribünLer, Taraftarın Etkisi FazLa EtkiLemez Rakibi Vs. Vs. Bugün Çok İyi Bir FutboL Çıkardık, Bunda Rakibin OLimpiyat Stadında Oynaması Da Bir Etkendi, Ama Sadece Bir Etken, GaLatasarayımızın Maçı HakkıyLa ALıp, YunanLıLarı ReziL Etmesi Gerçeğini Değiştirmez, Daha Çok YoLumuz Var ÇocukLar Sıradaki GeLsin, KutsaL Formamızın Hakkını Hepiniz De Verdiniz, Hepinize HeLaL OLsun, Yürüyedurun AsLan ParçaLarı =)

galatasaray bu sene baya iş yapacağa benzio hade hayırlısı bakalım..

2vsg8zq.jpg

Galatasaray budur işte daha yeni başladık
biz deplasmanda sakatlar olmasına rağmen 1-3 kazandık
ya sakatlar olmasa ve maç istanbulda oynansa?

Sıradaki...

acaba merak ediyorum biryerLerde haLa GaLatasaray'ın oyunuyLa rehabete kapıLmayın bugüne kadar karşıLaştığı rakipLer güçsüz o yüzden 3 atıyor 4 atıyor 5 atıyor diyen varmı ? :S:dilCocuk:

Neyse.::
Bugün bu depLasmandan aLınan 3 goLLü gaLibiyet sanırım herşeyi anLatmıştır çünkü bu maç sanırım şu 6 maçLık periyotta yapıLıcak en zor maçtı.Bundan sonraki hedefimiz grupta 6da 6 yapıp üLke puanını ve gaLatasarayı taşıyabiLeceğimiz kadar öteye taşımak oLucaktır.Sonrası zaten mağLum.HedefLeri ve amacı yeniden yeniden yazmaya gerek yok FinaLden aşağısı bizi kesmez ;)

Rijkaard :melek

arkadaslar bu macı ızleyebılecegımız bır lınk var mı acaba??maalesef solenı kacırdık:(.ozet olmayacak ama full maç.yardımcı olursanız cok sevınırım.tsklr

Show devam ediyor aslanlarım beee.... Herhalde grubu 12 - 14 puan arasında birinci bitiririz..

Cimbom Farkı Cimbomlu Olmak Ayrıcalıktır.

Attığımızın 2 katı kadar kaçırdık ama alacağımızı aldık Hedef Tüm Kulavardaki kupalar

Kupalara Laiksin Sen Şanlı GALATASARAY

Geri