P'naikos 1-3 GS [Avr. Ligi F Grubu 1. Maçı - Tek BaşLık]

Güzel oynadı kazandı tebrikler..

üzülerek söylüyorumki sana katılamıyacağım arkadaşım bence galatasaray adına yakışır futbolu segileyemedi ve şans faktoru de vardı panat futbolcuları da çok gol kaçırdı bence skor güzel fakat futbol içler acısı bence galatasarayın bence kendini acil olarak toparlaması gerekiyor her zaman şans yanımızda olmaz.

üzülerek söylüyorumki sana katılamıyacağım arkadaşım bence galatasaray adına yakışır futbolu segileyemedi ve şans faktoru de vardı panat futbolcuları da çok gol kaçırdı bence skor güzel fakat futbol içler acısı bence galatasarayın bence kendini acil olarak toparlaması gerekiyor her zaman şans yanımızda olmaz.

tutturmuş milllet bi şansdır gidiyor şans falan değil hakkımızla iyi oyunla kazandık !!

Onları öyle bir duman edecezkiii neye uğradıklarını şaşırcaklar.Bakın birde skor tahmini yapayım;
PAN 1-2 GS ;)

Ne demiştim ha ne demiştim :))) Kardeşim bu kadar da vicdansız oynanmazki :) Bir takım kendi evinde 71000 kişinin önünde böyle rezil edilmezki :dilCocuk: Bi seferde 3 ten az atın çocuklar :D

deplasmanda güzel kapanıp güzel kontratağa çıktık oyunu istediğimiz gibi yönlendirebildik şans mans gerisi hikaye gelen 3 gidene 4....

tutturmuş milllet bi şansdır gidiyor şans falan değil hakkımızla iyi oyunla kazandık !!

maçı izlemedin sanırım elanonun attığı 2 golde de şansımız yardım etti pana nın en basit örneğini vereyim şutları direkten döndü bende galatasaraylıyım galatasarayın başarısı bana haz verir ama gerçekleri objektif olarak söyleyebilmek lazım çıkarın şu at gözlüklerini oynadığımız futbol özellikle 2. yarının son 30 dakikasında hiçte iç açıcı değildi...

Defansta Servet Ve Gökhan Zan Yokken Bu OyuncuLarın YedekLeriyLe Oynadık, Kimdi O İsimLer İki Emre İLe, Güngör 25. Dk.da SakatLandı, Yerine Uğur Girdi, Yedeğin Yedeğiydi Bu Yani, Defans BLoğu Uğur - Hakan BaLta - Emre Aşık - Sabri İdi KaLan 75 Dk. ELbetteki Defansta Açık Vericektik, Sonuçta DepLasmandayız Panathinaikos'ta Boş Takım DeğiL, Sen Bu Defans BLoğuyLa DepLasmanda Hiç Açık Vermeyecektik Diye Düşünüyorsan Zaten Hiç KonuşmayaLım Burada Bazı ŞeyLeri, Bu AçıkLar NormaLdi, ÖnemLi OLan Bu Defans BLoğuna Rağmen Panatinaikos'un ÖyLe Veya BöyLe 1 GoLu Kıç ZoruyLa Atmış OLmasıdır, Bu Çok Sevindirici Bir OLay, Servet Ve Gökhan ZanLı Bir Savunma Bu Takımdan GoL Yermiydi Bunu DüşünmeLisin, Ayrıca AtıLan GoLLerdeki Şans OLayına KatıLmıyorum, Zaten GoL Dediğin OLay HataLarLa OLan Bir OLay Rakip Defansı Hata Yapmaya ZorLayan Veya Hata Yapan Bir Rakip Varsa Buradaki Başarı GaLatasaray'ımıza Aittir, Son OLarak Her Maçta Rakip MutLaka 1 GoLü Kendi KaLesine Atıyorsa Ve Her Maçta 3'Ten Az GoL Atmıyorsak Bu Takıma MaşaLLah Demekten Başka Bişey KaLmıyor, Yürüyedurun AsLanLar =)

Tebrikler Galatasaray. Fener Maçı İçin Tribündeydim İzleyemedim Maçı Sonradan Özetlere Baktım. Fark Olabilecek Bir Maç Olmuş. Fark Olabilecek Derken 6-7 Golün Atabileceği Bi Maç Olarak Söyledim. Yanlış Anlaşılmasın Gs Nin Attıgı 3 Gölü Küçümsemek İçin degil

34zhxzs.jpg

Gs'yı Tebrik Ediyorum .
Bu sene yine Belli olduki Avrupa'da GS'den başkası Yalan .
Çok güzel Ağzılarının paylarını verdiler Yunanlılara .
Helal olsun
Böyle Devam .

şu sütü bozukLarı kendi evLerinde aptaL ettiLer ya
tüm gs camiasına teşekkürü borç biLirim

ya şunlar bi avrupa maçlarında seyirci getirsinler iki tane aynı ingilizleri gönderdiğimiz gibi leşlerini gönderelim... ben beşiktaşlıyım ama avrupa mücadelelerinde feneri bile full desteklerim.. teşekkürler cimbom güzel çaktınız şunlara..

Bayrağımıza çirkin saldırı!

turkbayragi-yandi-17384_501.jpg

Panathinaikoslu taraftarlar dün akşam tribünlerde yine çirkin görüntüler sergiledi. Yeşil-beyazlılar, Türk bayrağını önce yırttı, ardından yaktılar.

Tribünde Türk bayrağı yakan fanatiklere en anlamlı yanıtı Galatasaraylı oyuncular verdi. Cimbom maçı 3-1 kazandı ama Yunanlıları alkışlatan bu değildi. Galatasaraylı futbolcular, ısınmak için sahaya çıkarken, Panathinaikos taraftarlarının ıslıklarına maruz kaldılar

Futbolcular daha sonra, geçtiğimiz hafta sonu Pantratikos ile oynanan lig maçından dönerken trafik kazasında vefat eden iki taraftar için pankart açtılar. Üzerinde Yunanca, "Acınız, acımızdır" yazılı pankartı taşıyan futbolcular, bütün tribünlerden bu kez de alkış aldılar. Panathinaikoslu taraftarlar, sahaya çıkarken ıslıkladıkları futbolcuları kısa bir süre sonra alkışlamak zorunda kaldılar. Ama Türk bayrağına yapılan saygısızlık maça düşen kara bir gölge olarak kaldı.

mynet

Atina'yı dar ettiLer.. Geçen sene Atina'da oLympiacosu yendik bu sene de panat'ı devirdik ! BöyLe devam edeceqiz.. Avrupa fatihi fetihLerine devam edecek ! OnLar cehennnem qörmemi$ qeLsinLer İstanbuL'a.. WeLcome the heLL diyeceqiz !

HeLaL heLaL heLaL on binkere yüz bin kere heLaL !

Geri