PlayStation2 oyunlarını DVDye yazdırma ???

3mr

£ м ρ α χ
Reaction score
0
ps2 oyunu(winning eleven 11) indirdim defalarca dvd'lere yazdım nero,alcohol%120 ile ama ne yaptıysam ps2 yazdırdığım dvd leri okumadı:vur
nerede yanlış yapıyorum anlamdım:saskin
sitede aradım ama bulamadım lütfen yardım edin kafayı yiyecem:durdurun:durdurun:durdurun
ayrıca ps2 oyunları nasıl dvd ye yazılır ayrıntılı bi başlık altında açıklasanız çok makbule geçer...(.iso .nrg ...vs)

indirdiğim ps2 oyunu:

834718033601402c4a6925ba87e5d0276f73e4.jpg

yazma hızının yüksekliğinden kaynaklanan bir problem olabilir..

alcohol ile en düşük hızda, medya olarak yazdırmayı dene bir.. arkadaşım da ps2 oyunlarını nero ile 8x hızla yazıyor, dene istersen..

Biraz canını sıkabilir ama bilgisayarda yazdığın CDlerin ps2 nin okuyucu gözüne zarar verdiğini ve bunun aleti garanti kapsamı dışında bıraktığını unutma. bunun için gümüş cd dedikleri lazeri yansıtmayan özel cdlere atıyorlar oyunu. :saskin

yazma hızının yüksekliğinden kaynaklanan bir problem olabilir..

alcohol ile en düşük hızda, medya olarak yazdırmayı dene bir.. arkadaşım da ps2 oyunlarını nero ile 8x hızla yazıyor, dene istersen..
evet bunu biliyorum her iki programda da en düşük hızlarda yazdırdım ama sonuç yine hüsran oldu :vur indirdiğim oyunda sorun olabilirmi diycem ama oyuna yazılan yorumlarda da olumsuz bir cevap yoktu.

Biraz canını sıkabilir ama bilgisayarda yazdığın CDlerin ps2 nin okuyucu gözüne zarar verdiğini ve bunun aleti garanti kapsamı dışında bıraktığını unutma. bunun için gümüş cd dedikleri lazeri yansıtmayan özel cdlere atıyorlar oyunu. :saskin
eğer bu dediğin doğruysa çok şaşırdım ve ilk defa duyuyorum bunu:eek:ha dediğini dikkate alıcam sağol bu bilgi için ama yazdırdığım oyunların çalışmamasının bununla bi alakası varmıdır acaba ?

arkadaşın dediği gibi ps2'de yaşanan bir sıkıntı var ise eğer, başka oyunlarda da bu hataları alman gerekir..

başka herhangi bir sebep gelmiyor aklıma, dvd writer'da bi problem mi var acaba?..

ilgi ve alakan için çok sağol ben başka bir-iki oyun indirip tekrar deneyeyim en iyisi ve neticeyi buraya bildiririm.
hayır DVDwrite 'de sorun yok bildiğim kadarıyla çünkü diğer amaçlı yazdırdığım dvd'lerde sorun cıkmıyor

bu arada ps2 oyunları edinebileceğim bi yer varmı. sitede baktım ama bulamadım...

elimde birsürü dvd var ps2 için yazılmış bide bozuk ps2 gözü :durdurun 4x den yukarısını ps2 okumaz aklında olsun birde dvd+r disk kullanmayı dene genelde -r video için olduğundan görmeyebiliyor. :victory

oyun lazımsa gönderebilirim kargoyla 10 tane falan var sanırım ama göze dikkat sora karışmam :durdurun:durdurun:durdurun

arkadaşım cip taktırdınmı?? tam emin değilim 2 de gerekiyormu ama ps1 de kopyaları okumuyodu okuması için illada chip taktırmak gerekiyodu bunada gerekiyor olabilir
saygılar...

kardes valla cip mip hepsi hikaye al bi tane harddisk adaptörü ve al bitane de 80-160 gb harddisk krallar gibi oyna butun oyunlarını hem gözüne hem de kesene yararlı:D

Geri