Plajda rezalet!

Kaçan Aşık

Yönetmen
Altın Üye
Reaction score
0
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 69 yaşındaki Hollandalı turist, sahilde 20 yaşındaki bir gençle uygunsuz bir şekilde yakalandı.

turist.jpg

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Hollandalı turist 69 yaşındaki T.G., sahilde oral seks yaptığı Türk genci 20 yaşındaki M.Ç. ile birlikte polis merkezine götürüldü. T.G'nin kendi rızası ile oral seks yaptığını iddia ettiği M.Ç., turistin kendisine şiddet uyguladığını öne sürdü.

Alanya'ya bir hafta önce tatile gelen ve yarın ülkesine dönmeyi planlayan Hollandalı turist T.G, Damlataş sahili girişindeki Dinek Mevkii'nde bankta otururken yanına gelen Türk genci M.Ç. ile tanıştı. Kendisinden sigara isteyen M.Ç'ye sigara veren Hollandalı turist, bir süre sonra onunla birlikte deniz kıyısına gitti. Kumsalda otururken gençten sırtına güneş kremi sürmesini isteyen T.G., iddiaya göre daha sonra da M.Ç'nin cinsel organına oral seks yapmaya başladı.

İkilinin plajdaki durumunu gören çevredekiler, ‘155 Polis İmdat’ hattını arayarak ihbarda bulundu. Plaja gelen polisler, Hollandalı turist ile Türk genci gözaltına alarak Saray Polis Merkezi'ne götürdü. T.G, genci ilişkiye zorlamadığını ve gönüllü olarak oral seks yaptığını iddia etti. M.Ç. ise “Önce cinsel organımı tutmak istedi. Kabul etmeyince beni tokatlamaya başladı. Sonra oral seks yapmak istedi. Karşı koydukça beni tokatladı'' diye ifade verdi.

Hollandalı turist, yarın sınırdışı edilmek üzere Alanya Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Büro Amirliği'ne teslim edildi. Yetiştirme yurdunda büyüdüğü ve kısa bir süre önce çalışmak için Alanya'ya geldiği öğrenilen M.Ç. ise serbest bırakıldı. Gazetecileri karşısında gören genç yüzünü kapatıp küfür etti.

MİLLİYET

40 ından sonra azani ne paklarmış ???:D
Anlamadıgım 20 yaşında bi adam 69 yaşındaki bi kadına nasıl karsı koyamıyor

yaLanın 3 boyutLusu..

şimdi kusucam :hhmanD

yazık valla ya abazalık böle bişi heralde : )

69 Ya$ında Azmı$ Way Way...Böööö PaRa WeRseLeR Yapmam WaLLa:D : hhman

:eek:ha abi 20 yaşındaki bi adam 69 yaşındakine nasıl karşı koyamaz ya.20 yaşında bu ya kanı kaynıyo yaw.bi yumruk atsa yarısı boşa gider.harbi ohaa diyorum başka bişey demiyorum.midem alt üst oldu:eek:ha

Madem bi halt yiyeceksiniz kapalı bir mekanda yapın rezilliğinizi görmek zorunda değil kimse bu arada turist erkek :D arkadaşlar hafiften nonoş galiba :D

Geri