PKK'ya büyük darbe

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

PKK'nın üst düzey sorumlularından olan ve bölge sorumlusu olduğu iddia edilen K.C. dün gece Kulp ilçesi Astar bölgesinde bir inşaata giderek en yakın Jandarma ve Korucu'nun nerede olduğunu sordu.

Kendisinin acilen Jandarma'ya ulaştırılmasını istemesi üzerine inşaatta çalışan bir personel tarafından araca konulan K.C.'yi Kulp çıkışında bulunan Köprülü Jandarma Karakoluna getirerek teslim etti. K.C.'nin Jandarma'da sorgusu sürerken, 1 PKK terör örgütü üyesinin ise Kulp Şenyayla bölgesinde bir evde olduğu tespit edildi.

Bunun üzerine güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonda örgüt üyesi olan 1 kişi daha alındı. 1'i teslim olan, 1'ide yakalanan toplam 2 PKK'lının sorgularının halen sürdüğü belirtildi.

kaynak

Bunlar mayozla mı yoksa mitozla mı çoğalıyorlar bilmiyorum ama birini alsan 5 i çıkıyor adilerin...

Ben de leşleri filan serildi yere sandım , 3 ay yatar sonra çıkar ...
Ben bu Türkiye kanunlarını anlamıyorum...
Hammurabi Yasaları lazım acilen...

GAz başlık biz teslim olmadan kimse bizi alamaz da anlaşılır buradan böyle değince hemen pkk yandaşı ilan ediliyoruz Gazla bnir ordu yürümez marifen o admaı bulup ele geçirmekte apoyu biz bulsaydık öldürürdük başkası buldu öldürmemek şartıyla teslim etti ülkede mit tsk gibi kurumlar var ama bir başarı yok aslan mehmetçiğin kanından medet umuluyor pkk savaşında kaç gündür karakolun baslıyor mayınlar patlıyor trilyonluk operasyondan elin boş dönüyosun saldırıya cevap vermeiyosun 3-5 dağda eğitilkmiş hanzo gelip senden fazla zahiyat verdiriyor kimse bu nedir aga demiyor... diyenide pkklı diye damgalıyolar... bence bunu sormayan pkklı...

..:.. bu işe kökten çözüm Lazım kökten ..:..

yok mayozlada çitozlada çogalmıyo çükozla çogalıyo bunları biraz çükozsuz bıraksalar nesileri tükenin nankör şerefsizlerin vatanın ekmegini yerler 3 abd dolarına şereflerini bacılarını satarlar o.ç ları

sana katılmamak elde degil olimpiyat kardeşim çok güzel deginmişin kanla besleniyo bazıları dogru

3-5 dağda eğitilkmiş hanzo gelip senden fazla zahiyat verdiriyor kimse bu nedir aga demiyor

senin askerliğin 18 aydı 15 oldu fazla geldi 12 ye inecek. o hanzolar elinde silahla büyüyüp dağda en az 3-5 yıl her türlü eğitiliyor eğitenler de mossad ve cia haberin varmı senin...

Ne hikmetse hem darbe vuran hem darbe vurulan taraftayız.. 1 hafta içinde kaç şehit verdik.. Vurduğumuz darbe de 2 teslim olan pkk lı şerefsiz

Geri