PKK'yı durdurdum AKP'yide durdururum

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
'PKK'yı durdurdum, AKP'yi de durdururum' diye yola çıktı!.. İşte Paşa'nın AK Parti'yi durdurma planı...

2eat844.jpg

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Sinop Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pamukoğlu, yeni bir parti kurma hazırlığında olduklarını belirterek, partilerinin isminin Hak ve Eşitlik Partisi olacağını kaydetti.

Hak ve eşitliğin olmadığı yerde başka hiç bir şeyden bahsedilemeyeceğini ifade eden Pamukoğlu, partinin temel misyonunun insan ve insanların huzuru ve güvenliği olduğunu vurguladı.

PARTİNİN AMBLEMİ HAZIR

'Bir ay içinde yeni kuracağımız parti için İçişleri Bakanlığı'na müracaat edeceğiz' diyen Pamukoğlu, parti ambleminin ise kırmızı zemin üzerinde, sarı güneşin içinden kanatları güneşin dışına taşan, özgürlüğü simgeleyen siyah Anadolu Kartalı olacağını belirtti.

PKK'YI DURDURDUM AKP'Yİ DE DURDURURUM

Görev yaptığı yıllarda PKK'ya karşı yürütülen başarılı operasyonlar yöneten Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, emekliliğinin ardından yazdığı kitaplarla bölgede yaşadıklarını anılaştırmıştı. Ensonhaber'e göre AK Parti'ye yönelik sert eleştirileri ile tanınan Pamukoğlu, AK Parti'ye alternatif bir siyasi hareket için kolları sıvadı. Osman Pamukoğlu CHP ve MHP gibi muhalefet partilerinin politikalarını yetersiz bulduğu için 'Hak ve Eşitlik Partisi'ni kuruyor. Emekli Paşa yakın çevresine; "PKK'yı durdurdum, AKP'yi de durdururum' diyerek siyasette ne kadar iddialı olduğunu da vurguluyor.

AA

iii paşa güzel konuşmuş ilk seçimde alır boyunun ölçüsünü...bakalım %1 oy alabilcek mi...merka ediyorum..

bence büyük paşamız emekliliğinin tadını çıkarsın siyaseti siyasetçilere bıraksın !

kan uykusunu izleyen herkesin sevdigi, takdir ettigi bir insan kendisi ama halkın yarısının oy verdiği bir siyasi partiyle, aşşağılık terör örgütünü aynı cümlenin içinde kullanarak ( gerci ben inanak istemiyorum boyle bir acıklama yaptıgına) siyaset yapamayacağına açıkça göstermiş...

PPK yı durdurmuş olsa daha ne işleri var ortalıkda meclise bile girdi adamlar yaptıkları birşey yok. Anca söz. Bence chp ve mhp nin oylarını düşürür. Akp ye çok fazla etki edeceğini sanmam. Akp nin en kötü alacak oyu yüzde 30 dur. Bu da iktidar olmaya yeter.

Pkk yı durdurdum dıyor pekı ortalıkta gezenler kım oluyor :D

helal be hadi bitir su isi

Bu ülkeye acilen yeni yüzler kaliteli isimler lazım Bıktık Tayyip Baykal Bahçeli den ama bu aranan isim Paşa değil Demokrasiyi tam anlamıyla uygulayabilecek işçinin hakkını halkının hakkını verebilecek bir isim olmalı askeri düzeyde ülkeyi yönetcek biri değil asker askeriyeyi yönetmeli Paşamız saygı değer bir isim ama Pkk bitmedi onu bitirecek planlarda askeriyeye yardımcı olmalı bence

Paşam, eleştirilerin we tespitlerin doğru ama icraat işi farklı oluyor. Üstelik ülke yönetimi ile Askeriye çok farklı. Tek bir kişilik ekip - Rambo gibi de olmuyor politika. Muhalefetin çok zayıf olduğu ortamda yeni bir soluğa ihtiyaç war. Umarım doğru işler yaparsın. Meydan yeteri kadar akp ye kaldı.

osman paşa cesaretli başı dik bir adam ama asker onun için zor (demokratik yollarla).birde şunu unutmayalım azdaha iranla aramızda savaş çıkıyodu onun zamanında adam neron gibi herşeyi yakıyor denge yok yani .sadece cesaret eskiden çok işe yarıyordu şimdi korkaklık ve siyaset işe yarıyor

cicopaa kımseyı tehdıt edemezsın burda konusmalarına hal ve hareketlerıne dıkkat et lutfen mesajın sılındı!

bu nasıl pkk yı durdurmak. adamlar hâla cirit atıyor doğuda..

eğer paşa siyasete girerse değerini kaybeder.

bencede girmesin siyasete miyasete..

Pkk yı durdurdum dıyor pekı ortalıkta gezenler kım oluyor :D

1991 ve sonrasında pkk durduruldu,hatta bitti.
pkk ancak 2000 lerde abd nin ırakı işgal etmesinden sonra gucunu7 toplayabildi.
evet paşa pkk yı bitirmişti,aponun yakalanması da 1991 ve sonrasında ki k.ırak operasyonlarına baglıdır
fakat akp nin karsısında durmak imkansızdır.oyunu komurle altınla,siyasal islamla toplayacak baska bir parti kurulana kadar
o da 2. bir akp yaratmak olur ki hiçbir işe yaramaz

ben oyumu veririm.akp hükümetinin hali ortada. chp desen ondan beter. ben bu adama oy veririm.

Geri