PKK'LIYLA GÖRÜŞTÜN manşetine cevap

yüce_türk

Banned
Reaction score
0
PKK'LIYLA GÖRÜŞTÜN manşetine cevap​
2vtqtcl.jpg

AKİT'in isim hakkı ben de kızdırmayın VAKİT'İ DE SATIN ALIRIM!..

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Vakit Gazetesi'nde dün manşetten verilen ve kendisinin Frankfurt'ta PKK'lı Mustafa Günel ile görüştüğü ileri sürülen "Naber Kemal Abi" başlıklı habere yanıtı ilginç oldu.

PKK'LIYLA GÖRÜŞTÜN manşetine cevap verdi
Kılıçdaroğlu, "Bir PKK'lıyla görüştüğümü iddia ediyorlar. Ben bu şahsı tanımıyorum, telefonla da görüşmedim. Bu gazete yalanlarına devam ediyor. Daha önce açtığım tazminat davalarıyla Akit'in isim hakkını almıştım. Şimdi yine dava açacağım. Sanırım Vakit'in ismini de alacağım. Arzu eden gençler Akit ya da Vakit adı altında bir gazete ya da dergi yayımlayabilirler" diye konuştu.

DAVA AÇACAĞIM
Haberi bir mizah unsuru olarak gördüğünü belirten Kılıçdaroğlu, "Bunlar hayali. Başka çaremiz yok dava açacağım. Dava aça aça bir hal olduk. Ben hiçbir kimseye hayatımda 'Mustafacım' demedim. Böyle bir telefon konuşması yapmadım. O kişiyi tanımıyorum. Nasıl böyle bir şey yazabiliyorlar" dedi.

ÇEVRE DERSİ
Kemal Kılıçdaroğlu, siyasilerin çevrenin yok edilişine seyirci kaldıklarını savundu. Yeditepe Üniversitesi'nde bu yıl 8'incisi düzenlenen "Ulusal Gençlik Çevre Zirvesi-Akasya"nın açılışına, İstanbul milletvekillerinden sadece Kılıçdaroğlu katıldı. Gençler Kılıçdaroğlu'yla fotoğraf çektirdi.

kaynak

kılıçdaroğlu pkklılarla arabada görüştü saunaya gitti diyede bir sürü "belge" çıakrmıştı bua dam

sizde ona kanıp burdayayınlamıştınız onları

mahkemenin verdiği cevabıda beğenmemiştiniz

hatta kılıçdaroğlu ben o saatte ankaradaydım dediğine bile inanmamıştınız ve hatta kılıçdaroğlu uçak biletini bile göstermişti ona bile inanamamıştınız.

ne diyeyim

umrım bir gün bişeye inanaırsınız

siz çamur atmaya kalktıkça insanalrı dahada parlatıryorsunuz aynı yolda devam hiç durmayın

durmak yok ylana, dolana,talana devam

~SiLenT ScЯeaM~;4257517' Alıntı:

PKK'LIYLA GÖRÜŞTÜN manşetine cevap​
2vtqtcl.jpg

AKİT'in isim hakkı ben de kızdırmayın VAKİT'İ DE SATIN ALIRIM!..

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Vakit Gazetesi'nde dün manşetten verilen ve kendisinin Frankfurt'ta PKK'lı Mustafa Günel ile görüştüğü ileri sürülen "Naber Kemal Abi" başlıklı habere yanıtı ilginç oldu.

PKK'LIYLA GÖRÜŞTÜN manşetine cevap verdi
Kılıçdaroğlu, "Bir PKK'lıyla görüştüğümü iddia ediyorlar. Ben bu şahsı tanımıyorum, telefonla da görüşmedim. Bu gazete yalanlarına devam ediyor. Daha önce açtığım tazminat davalarıyla Akit'in isim hakkını almıştım. Şimdi yine dava açacağım. Sanırım Vakit'in ismini de alacağım. Arzu eden gençler Akit ya da Vakit adı altında bir gazete ya da dergi yayımlayabilirler" diye konuştu.

DAVA AÇACAĞIM
Haberi bir mizah unsuru olarak gördüğünü belirten Kılıçdaroğlu, "Bunlar hayali. Başka çaremiz yok dava açacağım. Dava aça aça bir hal olduk. Ben hiçbir kimseye hayatımda 'Mustafacım' demedim. Böyle bir telefon konuşması yapmadım. O kişiyi tanımıyorum. Nasıl böyle bir şey yazabiliyorlar" dedi.

ÇEVRE DERSİ
Kemal Kılıçdaroğlu, siyasilerin çevrenin yok edilişine seyirci kaldıklarını savundu. Yeditepe Üniversitesi'nde bu yıl 8'incisi düzenlenen "Ulusal Gençlik Çevre Zirvesi-Akasya"nın açılışına, İstanbul milletvekillerinden sadece Kılıçdaroğlu katıldı. Gençler Kılıçdaroğlu'yla fotoğraf çektirdi.

kaynak

bu belgeleri bu adamda görmüşki böyle açıklama yapıyor daha ne diye koyuyorsun bu ne idiğü belirsiz belgeleri be adam

kılıçdaroğlu pkklılarla arabada görüştü saunaya gitti diyede bir sürü "belge" çıakrmıştı bua dam

sizde ona kanıp burdayayınlamıştınız onları

mahkemenin verdiği cevabıda beğenmemiştiniz

hatta kılıçdaroğlu ben o saatte ankaradaydım dediğine bile inanmamıştınız ve hatta kılıçdaroğlu uçak biletini bile göstermişti ona bile inanamamıştınız.

ne diyeyim

umrım bir gün bişeye inanaırsınız

siz çamur atmaya kalktıkça insanalrı dahada parlatıryorsunuz aynı yolda devam hiç durmayın

durmak yok ylana, dolana,talana devam

bu belgeleri bu adamda görmüşki böyle açıklama yapıyor daha ne diye koyuyorsun bu ne idiğü belirsiz belgeleri be adam

Bu adam belgeleri görmüş anında kılıfıda bulmuş. "alkış"

Hayır siz değilmiydiniz o meşhur belgeciler şimdi bu Kılıçdaroğlu'nun alehine olunca belgeler ne idiğü belirsiz mi oldu?

walla wakitin ükenin ipiyle kuyuya inenler ne hale gelio onceki iftiralardan goruoz ama yinede dogruysa die bişi solemiom mahkemenin kararına gore gulucem :D:D:D::D vakit die gazete cıkarırz

~SiLenT ScЯeaM~;4257579' Alıntı:
Bu adam belgeleri görmüş anında kılıfıda bulmuş. "alkış"

Hayır siz değilmiydiniz o meşhur belgeciler şimdi bu Kılıçdaroğlu'nun alehine olunca belgeler ne idiğü belirsiz mi oldu?

senin dengir fıratın belgelerinide gördük bu adam belge dilinden anlar görmüyormusun bu haber için adam ne demiş ...haberi bir mizah unsuru olarak görüyorum demiş ..demekki belgeleride öyle görüyorki böyle bir yorum yapıyor ..

bu adam daha çok dengir fıratlar şaban dişliler akitler sallar sen meraklanma
:hhmanD:hhmanD:hhmanD

senin dengir fıratın belgelerinide gördük bu adam belge dilinden anlar görmüyormusun bu haber için adam ne demiş ...haberi bir mizah unsuru olarak görüyorum demiş ..demekki belgeleride öyle görüyorki böyle bir yorum yapıyor ..

bu adam daha çok dengir fıratlar şaban dişliler akitler sallar sen meraklanma
:hhmanD:hhmanD:hhmanD

Mahkeme kararı herşeyi belirler açsın bakalım davasını.

Yiğidi öldür hakkını yeme Belgelerin dilinden çok iyi anlar ama kendi lehine olduğu sürece beyefendinin alehine olan belgeler mizah konusudur. =)

~SiLenT ScЯeaM~;4257622' Alıntı:
Mahkeme kararı herşeyi belirler açsın bakalım davasını.

Yiğidi öldür hakkını yeme Belgelerin dilinden çok iyi anlar ama kendi lehine olduğu sürece beyefendinin alehine olan belgeler mizah konusudur. =)

ne kadar temiz insan olsanda bu kadar rahat bok atabilen bir medya oldukça temiz kalamazsın ...ergenekondada hergün birilerini terörist ilan ettiler ..o terörist ilan edilenler içinde serbest kalanlarda oldu ..bu insanları terörist ilan edenler bir özür diledilermi bir açıklama yaptılarmı bu konuda .bu şuan benim basıma gelirse yarında senin basına gelir bu durum çok tehlikeli bir durum ...bunların incelemesi gereken rtük ün başkanı sahtekarlıkla hırsızlıkla suçlanıyor ona bakarsan ..ülkenin çivisi çıkmış sen bu ülkede yayınlanan belgelere pek inanma bana kalırsa
:goz:

yazık
o kadar kirli çamaşırınızı döktü ortaya adam
kaç kişiyi koltuğundan etti
hala bi kulp takamadınız
zorunuza gidiyor değilmi dokunamamak
pkklı ile asıl görüşen hatta yemek yiyen ve basına yakalanmamak için arka kapıdan çıkan dengir fıratınız değilmiydi
suç ise ona neden laf söylemiyorsunuz
kaldıki adam mahkemeye vereceğim demiş
akiti almıştı vakitide alır
sizede akide şekeri kalır

Isıtıp ısıtıp servis ediyolar,atıkları çamurlar ellerine yüzlerine bulaşıyor
bir arkadaş çok güzel yorumlamış...Atılan çamurlar leke tutmuyor artık
aksine Kemal Kılıçtarooğlunu dahada parlatıyor..

Geri