Pkk'li Lesi Görmek Isteriz

leşlerini bile görmek istemem bunların. şeytan görsün yüzlerini de leşlerini de.

Bildigim kadariyla ordumuz etik geregi leslerin foto veya videolarini basina vermiyor. Ama şöyle toplu bi sekilde 500 pkklı serefsizin lesi olan foto görmek isterim. hepsinin bi kenara yıgılıp atıldıgı.

elıne saglık

NE MUTLU TURKUM DIYENE!

kahrolsun bu pkk itlerine ne mutlu türküm diyene.... herkes o itlerin leşini görmek inanmak intikamın alındıgını bilmek ister ama bizim askerimiz oraya dag başına leş toplamaya gitmiyor zaten arazi berbat birde o itlerin leşlerini toplarlarsa o şerrefsizler tuzak koymuşlardır zorlanırız zaten o şerrefsizlerin hak ettigi yerde orası bırakın layık oldukları yerde cürüsünler bizim askerimiz leş toplayıcı degildir

ellerine sağlık arkadaşım,
resim yükleyecek arkadaşlar bekliyoruz, bilgilerinize..

üstat beni cok duygulandır gecenin bir vakti :( askerlik okadar kutsal bir görevki kaçanlara lanet olsun dıyorum...(tümer matin gibi) konuyla alakası yok ama bunca askerımız mehmetcigimiz şehit oluyooo:saskin :( onlar ise kacıyolar yazık ya ....​
Kozan-Y%C3%BCr%C3%BCy%C3%BC%C5%9F-.jpg
baba45cda209457d4616by.jpg
11862.jpg

kahrolsun onun bunun cocukları aponun pic leri hain kallesler bugune kadar bu ulkeyı kim bolmuste sız boleceksınız serefsız kopekler

sevgili yaroslaw kardeşim avatarını lütfen değiştirirmisin. belli ki dikkat etmemişsin. altında incil üstünde haçlı askeri olan bir avatarla burada yazı yazmanı protesto ediyorum...................................

kardeş haklısın ama sonuçta o simge üniversitenin simgesi.ve uluslarası simge.ona bakarsan ben hilalli avatar da koydum.ordaki haç ın anlamı katolik haçı değil onunla anlatılmak istenen'' Töton ve Rusların ezdiği Litvan halkının onurunu simgeliyor.ama doğru söylüyorsun.değişeyim şimdi ;)

PKK’lı leşi görmek isteriz!!!!!

Geri