pkkdan kahreden bir propaganda: Kaçırılan askerimiz canlı yayınında babasıyla görüştü

Kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. Kim bilir onlar ne düşünüyolar. Çok kötü bir durum.

pkkdan yine kahreden propaganda: Oğlunun serbest bırakılması için DTP'ye başvur

pkkdan yine kahreden propaganda: Oğlunun serbest bırakılması için DTP'ye başvur

pkknın yayın organları, kaçırılan askeri kullanarak bölücü örgütün propagandasını yapmaya devam ediyor.

Örgütün yayın organı Roj TV, Hakkari'de kaçırılan 8 askerden biri olan Ağrılı Er İlhami Demir'i babası Veli Demir'le canlı yayında görüştürdü.

Ağrı'nın Patnos ilçesinden Roj TV'ye bağlanan acılı baba Demir, spikerden oğlunun serbest bırakılmasını istedi.

Türkçe konuşan spikerle Türkçe konuşmaktan zorlanan baba Demir bir ara Kürtçe hitabetti. Daha sonra oğlunu özlediğini belirten acılı baba, "Oğlumu uzun süredir görmedim. Beni duyuyorlarsa o yavruları bıraksınlar. Onların hiçbir suçu yok." dedi.

Spiker ise acılı babaya oğlunu alması için herhangi bir girişimde bulunup bulunmadığını sordu. Asker babası evde, oğlundan gelecek bir haber beklediğini hiçbir yere başvurmadığını söylemesi üzerine spiker, "Neden DTP'ye İHD'ye başvurmuyorsun. Onlar açıklama yaptı başvuru olursa yardım edeceklerini açıkladılar." dedi.

Acılı baba bu sefer de "Dediğiniz kurumlar Ağrı'da var mı varsa nerede" diye sordu. Programa daha sonra bağlanan diğer askerlerin akrabaları gözyaşı döktü.

biz böyle ufak tefek şeylerden korkacak ülke değiliz ama bu pkk nın soyunu tüketeceğimizi adım gibi biliyorum yaklaşık bir ay sonra bende gideceğim askere kanımın son damlasına kadar savaşıp öldüreceğim o köpekleri

elin israili 2 askeri kaçırıldı diye yakmadı mekan, öldürmediği sivil kalmadı biz bir peşmerge sürüsüne kıymık batmasın diye uğraşıyoruz..Kaçırılan askerlerimiizi düşünen yok..Kapatın o bölgeyi kimse girip çıkamasın..Sonra gir bi tarafından çık öbür tarafından al askerini babalar gibi..Uçağı topu tüfeği oyuncak olsun diye mi alıp tutuyoz elimizde anlamak zor...

gircen 2000 tanesinin kafasını uçurcan hala vermiyosa resmen kıyım yapıcan yakaladığının kafasını kesicen, bu ......... anca bundan anlar

ben esir alınsaydım yemin ediyorum kendi kafama sıkardım ! vatanımın benim yüzümden zarar görmesini istemem

arkadaşlar akıllı hareket etmek daha iyi değilmi?Zaten dostumuz zor onların ekmeğine yağ sürmek olurdu bu.Ben oralarda askerlik yaptım k.ırakta askerimiz var zaten.ordakı dağlarda helikopter bile uçamıyor.Askerlimiz uyudu damı kaçırdı bu şerefsizler.Bana nasip oldu bir pkk li piçi vurmak her TÜRK'e nasip olsun

Geri