pkkdan kahreden bir propaganda: Kaçırılan askerimiz canlı yayınında babasıyla görüştü

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
pkkdan kahreden bir propaganda daha: Kaçırılan asker canlı yayınında babasıyla görüştü

Roj Tv canlı yayınında Hakkari'de kaçırılan oğluyla görüşen baba fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı.

pkknın yayın organı Roj TV Hakkari'de kaçırılan 8 askerden biri olan Hataylı Onbaşı Özhan Şabanoğlu'nu, Babası Bahattin Şabanoğlu'yla canlı yayında görüştürdü. Canlı yayında oğluyla görüşen Baba Şabanoğlu fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı. Kaçırılan askerin evindeki tedirgin bekleyiş sürüyor.

Kahreden propaganda: Oğlunun kaçırıldığını Roj TV'den öğrendi

roj.jpg

İlhami Demir​
Terör örgütü pkk tarafından kaçırıldıkları öne sürülen askerlerin evlerinde tedirgin bekleyiş sürüyor.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde pkk terör örgütünün 12 askerimizi şehit ettiği baskında pkknın kaçırdığı Ağrı Patnoslu İlhami Demir'in ailesinde sessiz bir bekleyiş var. Baba Rebiğ Demir, oğlunun kaçırılma olayını Roj TV'den öğrendiğini söyleyerek devlete sitem etti. Baba Demir, "Roj TV'den arayarak oğlumun ellerinde, sağlık durumunun iyi olduğu ve merak etmemem istendi. Ben oğlumun bu haberini onların televizyondan değil, devletimizden duymak isterdim. Biz o oğlumuzu devlete askere gönderdik, pkkya değil." diye konuştu. Anne Meliha Demir ise oğluna kavuşmak için yetkililerden bir an önce yardım etmelerini istedi.

Gaziantepli İrfan Beyaz'ın babası Halil Beyaz, oğlunun kaçırıldığına inanmadığını söyledi. Halil Beyaz, Şahinbey ilçesine bağlı Güneş Mahallesi'ndeki evinde oğlundan gelecek haberi bekliyor. Şehit olmadığını duyduğunda buruk bir sevinç yaşayan Halil Beyaz'ı, akraba ve komşuları yalnız bırakmıyor. Soğukkanlılığını korumaya çalışan Beyaz, "Çocuğumun pkknın elinde esir olduğu iddia ediliyor. Ben bunlara inanmıyorum. Zaten ne olacaksa olur. Yapacak başka bir şey yok. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'ndan şehit olmadığını öğrendik. Çocuğuma nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Normal zamanda da kendisi arıyordu." şeklinde konuştu. Hakkari'de terör örgütü tarafından yapılan baskında kaybolan erlerden Fuad Başoda'nın Kürt bir aşiret olan ailesine haber iletildi. Konya Cihanbeyli ilçesi Kandil beldesi nüfusuna kayıtlı Fuad Başoda'nın kayıp olduğu haberi aileye akşam saatlerinde verildi.

Tam Bir Yıldırma, ve Psikolojik Savaş Yapıyorlar, Birlik Ve Bütünlüğümüzü Bozmak İstiyorlar,Devletimize Karşı Kin Güdmemizi İstiyorlar...Bu Tuzaklara Düşmemiz Lazım...

Ya kizmamak elde degil.İsrail bir askeri icin Müslüman filistinin üzerine bombalar yagdiriyor.Biz se bu acliktan kendi boklarini yiyen serefsizlere nasil göz yumuyoruz anlamak mümkün degil.Umarim daha fazla laf salatasi yapmazlarda su isi hayirlisi ile cözerler.

Adam cağız kalp krizi geçirmiş ya Allah hem askerlerimize hemde ailelerine yardımcı olsun
Allah Türk Milletine yardım etsin kanı ciğeri beş para etmez şerefsizler şu an ahkam kesiyorlar ama inşallah en kısa zamanda o köpekler bizlerden aman dileyecekler ama o zamandada askerimizin postalları altında can verecekler köpekler

Psikolojik bunalıma sokmaya calısıolar yılmayıp birlik olmamız lzm ( MGK'da zaten 4 saat sonunda sadece bu kararı alabilmişti )

bu tür olaylara karşı birliğimizi beraberliğimiz kararlılığımızı bozmamamız gerekiyor.Kesinlikle moralimizi bozmadan sadece kendi ülkemizin çıkarları doğrultusunda hareket etmeliyiz.Aksi takdirde kahrolasıca pkklıların istediklerini yapmış olacağızdır

Roj tv Nerden yayın yapıyo belçikamı
Belçikayı bombalıycaksın
Bu şerefsizlerin bir tanesi bile Nefes almayı haketmiyor
Öncüsü yandaşı yardakçısı sempatizanı ayakçısı destekçisi
Neyi var neyi yok alayının pis ruhunu şerefsiz bedeninden ayırmadıkça
Bu iş bitmez

Hükümet neyi bekliyor anlamak mümkün değil .su teskereyi ver artık askerin eline hükümet raiss,ı beklemeseydi pazar günkü olay olmıyacaktı belcikaya yaptırım uygulayamıyacak kadar basiretsiz bir hükümet olurmu

Birliğimizi bozmamamız gerekiyor.. Türk halkı olarak köpek havlamalarına pabuç bırakmamalıyız, beraberlik zamanıdır, birlik zamanıdır..

tayyip'in yerinde olsam

' 8 saat içinde 8 askerimi de serbest bırakmazsan K. ırak'ta taş taş üstünde bırakmam ' derdim ,
Bak bakalım ey mi yaman bey mi yaman

adamar psıkollojık savas baslatıyorlar devletten sogutulmak ıstenılıyoruz ben sunu bıllırım ve solerım devler ole 3 5 yıllık plan yapmas sadece bastakıler gelıp gecıcı olabılır ama turk mılletı kalıcı ıse ona gore plan vardır ve zaman beklenıyordur bunlara kanmamak lazım

suratsız maymunlar ,, nursuz köpekler ,,

ensest çocukları ,, yunan ermeni uşakları ,, sizden sabun yapıp afrikadaki abazalara göndermek lazım

Şerefsiz çocuklarının yaptıklarına bak ya...Hala bakliyoruz ya...
Şerefsizler girmemiz için kışkırtıyolar...Bu kanalın oldugu ülkeyi vuracan önce...

türkiye istediği yere gelecek

bu vatan hepimizin bizim se kıymetini bilin lan

Bugün haberlerde izledim. Hakkari saldırısı ile ilgili haberlere sansür gelmiş. Sen devlet olarak her şeye sansür uygularsan yanlış olur. Türkiye'deki bir çok olay malesef sansürleniyor. Örneğin güneydoğu halkı gelişmeleri PKK'nın televizyonundan öğreniyor. Bundan 2 sene önce benim iki akrabam biri öğretmen biri uzman çavuş. Biz bile haberlerde ROJ tv'yi izliyoruz dediler. Neden o kanalı izliyosunuz dedim. Türkiye'de TV ler de sansür uygulanıyor dediler.

Örneğin Türkiye'nin her hangi bir ilinde bir olay olsa hemen ROJ Tv de yayınlanıyor. PKK'nın nasıl kurulduğunu Burası çok önemli arkadaşlar lütfen dikkat edin. Neden Urfa halkının PKK ya destek vermediğini biz bilmiyoruz. Ama onlar biliyor. bunu bilmek bizimde hakkımız. Urfa PKK hakimiyetini engelleyen sadece 1 kişidir. Oda bir aşiret reisidir.

Her neyse lafı fazla uzatmayacağım. Ha sakın yanlış anlamayın ROJ TV'yi övmüyorum Onların hepsi şerefsiz. Ama iş haber alma özgürlüğüne geldi mi devlet sansür uygulamamalı. Şu günlerde korkunç bir şekilde TV'lerde sansür uygulanıyor.

innuendo dayımın affına sığınaraktan
oLayLa tamamen aLakaLı bir haberi payLaşmak istedim...

Hakkari'de Kaçırılan 8 Askerden İkisinin Ailesi DTP Diyarbakır Milletvekili Akın Birdal'a Başvurarak Çocuklarının Kurtarılmasını İstedi. Birdal, Başvuruyu TBMM İnsan Hakları Komisyonu'na Taşıyacak.

Kayıp askerlerin aileleri DTP Diyarbakır Milletvekili Akın Birdal'a başvurarak çocuklarının kurtarılmasını istedi. Birdal, başvuruları TBMM İnsan Hakları Komisyonu'na taşıyarak meclisin ailelere yardımcı olunmasını isteyecek.

Hakkari'de meydana gelen saldırının ardından haber alınamayan ve PKK'nın ellerinde olduğunu açıkladığı askerlerden Mehmet Şenkul (Niğde) ve İrfan Beyaz'ın (Gaziantep) aileleri DTP Diyarbakır Milletvekili Akın Birdal'a başvurdu. Aileler, 1996 yılında Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ndeki Ortaklar Karakolu baskını sırasında kaçırılan 8 askerin serbest bırakılması için oluşturulan heyette İnsan Hakları Derneği Başkanı olarak yer alan Birdal'dan çocuklarının serbest bırakılması için girişimlerde bulunmalarını istediler

roj tv çıktı esir kahramanLarı aiLeLeri iLe görüştürdü..
Şimdi de MehmetLerin aiLeLeri gidip
denize düştük size sarıLıyoruz diyorLar..
Bence o MehmetLer dtp Li köpekLerden aiLemiz yardım isteyeceğine
bunLar bizi idam etseLer daha iyiydi diye düşünecekLerdir
ki bu oLayın ayrı bir boyutu asıL mevzu
bu köpekLer artık haLka da şirin görünecekLer
bakın biz MehmetLeri kurtardık deyip
birde kurtarıcı iLan ediLecekLer öyLe mi?

herhangi bir link yokmudur acaba

köpekler kendi yayın organlarında askerlerimizin görüntülerini yayınladılar.
hainlerin propogandası olmaması amacıyla resimleri ve görüntüleri buraya koymadım.
Diğer arkadaşlarında koymamasını tavsiye ediyorum.

Geri